Όπως λέει ο Βαγγέλης το νέο cx2000.Σε κάποια Cheddite είχα βρει μπλε χρώμα στο καψούλι, αυτά με το μπλε ποιά είναι ?
Παρουσίασε πολλές αφλογηστιες.
Όπως λέει ο Βαγγέλης το νέο cx2000.Σε κάποια Cheddite είχα βρει μπλε χρώμα στο καψούλι, αυτά με το μπλε ποιά είναι ?
Να μην σου τύχει ΠΟΤΕ!!Σε μένα ευτυχώς δεν μου έχει τύχει αφλογιστία με τα μπλέ (ακόμη)![]()
Γιανναρε έχεις αφλογισιες από τα τωραΝα μην σου τύχει ΠΟΤΕ!!![]()
Όχι ρε Λιάκο!Γιανναρε έχεις αφλογισιες από τα τωρα![]()
Είσαι τυχεροςΌχι ρε Λιάκο!
Δουλεύει τσακμακόπετρα και αργεί λίγο...
Παίρνει όμως!![]()
Μπορείς να καταλάβεις αν αργεί το καψύλι? Εγώ πάντα 1 μπάμ ακούωΌχι ρε Λιάκο!
Παίρνει όμως!![]()
πολυτεκνος?Μπορείς να καταλάβεις αν αργεί το καψύλι? Εγώ πάντα 1 μπάμ ακούω
Μπορείς να καταλάβεις αν αργεί το καψύλι? Εγώ πάντα 1 μπάμ ακούω
Κάποτε είχαμε g1000 και 688 τώρα πάμε προς cx50 και 614......Όχι ρε Λιάκο!
Παίρνει όμως!![]()
Και πάει για νεροπιστολο...Κάποτε είχαμε g1000 και 688 τώρα πάμε προς cx50 και 614......
Κυριε Λευτέρη, δεν έβγαλα φωτογραφια και είμαι εκτός σπιτιού.Βάλε φωτογραφία
Αυτό μου το κάνουν και εμένα μετά την τουφεκιά ,όχι κατα το γέμισμα τους. Νομίζω ότι επειδή οι Τ1 προορίζονται για σκοπευτικά ελαφριά και φτηνά φυσίγγια δεν έχουν παχύ-σκληρό μέταλλο και για αυτό συμβαίνει. Εγώ τα βάζω στον καλυμπραδόρο και πιέζοντας τα στρώνουν.Κυριε Λευτέρη, δεν έβγαλα φωτογραφια και είμαι εκτός σπιτιού.
Σκέψτειτε ότι στρογγυλέψε ελάχιστα η βάση του κάλυκα, εάν τα ακουμπήσεις σε λεία επιφάνεια δεν πατάει κανονικά ο κάλυκας,οπως εάν είναι κενός.
Δεν τους είχα πιάσει στα χέρια μου αν και τους είχα καιρό.Αυτό μου το κάνουν και εμένα μετά την τουφεκιά ,όχι κατα το γέμισμα τους. Νομίζω ότι επειδή οι Τ1 προορίζονται για σκοπευτικά ελαφριά και φτηνά φυσίγγια δεν έχουν παχύ-σκληρό μέταλλο και για αυτό συμβαίνει. Εγώ τα βάζω στον καλυμπραδόρο και πιέζοντας τα στρώνουν.
Και σε μ'ενα εχει συμβεί...γενικα ειναι συνηθες φενομενο στους Τ1.Δεν τους είχα πιάσει στα χέρια μου αν και τους είχα καιρό.
Σιγουρα είναι πιο ευαίσθητοι... σκέφτομαι ότι ζορίστηκαν λίγο περισσότερο επειδή έκλεισα με κουβετ και Diana.
Δεν θα το ρισκάρω, απλά μου έκανε εντύπωση και ήθελα να δω εάν έχει συμβεί και σε άλλους.
Σου έχει συμβεί σε diana και εσένα ή με άλλο βύσμα;Και σε μ'ενα εχει συμβεί...γενικα ειναι συνηθες φενομενο στους Τ1.