Εγώ για πλάκα το έγραψα, αλλά ίσως και να ήταν κακό χιούμορ. Αν ενοχλήθηκες Κώστα σου ζητάω συγνώμη.
Ήρεμα τέκνο μου!!!!ο Αλαχ …. Είναι μεγάλος…θα τους εξαφανηση ολλους τους άπιστους!!!!Ας αδιαφορει οσο θελει ο καθε ενας....
Εγω να δεις που τους γράφω....μην πω που... γιατι στα πληκτρολογια τα παιζουν ολοι τα δαχτυλα κ ξερουν να προσβσλουν κ να μιώνουν τον αλλον.......τα χερια τους, οταν ερθει ωρα να πεσουν μπατσες στο δρομο, τοτε μενουν ακουνητα κ κανουν γαργαρα......
Υ.Γ. ΤΡελός Πάντων....
οσο νου πω!. ΤΡελός Πάντων....
Εγώ για πλάκα το έγραψα, αλλά ίσως και να ήταν κακό χιούμορ. Αν ενοχλήθηκες Κώστα σου ζητάω συγνώμη.
Τα 28 γραμμάρια είναι λίγα για Mb32 και πόσο μάλλον σε ρέλι! Πιστεύω δεν θα καεί σωστά. Στο 1,60 Χ 30 την βάζω σε αστέρι, σε ρέλι θα ξεκινούσα από το 1,65 Χ 31.
Επομένως κύριε Νίκο, να στησω στο 1,70χ30 με 688 σε κάλυκα 67,4 για δοκιμή;Δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι απο το 1,60χ30 σε αστερι στο 1,65χ31 σε ρελι .
Δεν δουλευει η ΜΒ32 τοσο χαμηλα....Σε ρελι θελει τουλαχιστον 1,70Χ30 για να δουλεψει και να βγαλει
ταχυτητα που να σκοτωνει.
H MB32 ειναι ακριβή πυρίτιδα και για τα 28 γρ δεν συμφέρει γιατί πέρα από την τιμή πρέπει να βάλεις και αρκετή ποσότητα. Συμφέρει να πάρεις καλύτερα μία πιο φτηνή 28αρα πυρίτιδα ή πιο ταχύκαυστη πυρίτιδα ώστε να βάζεις και λιγότερη ποσότητα.Δεν έχω κάνει καμία δοκιμή στα 28 αλλά είπα να κλείσω μερικα για καμιά τσίχλα.
Επομένως κύριε Νίκο, να στησω στο 1,70χ30 με 688 σε κάλυκα 67,4 για δοκιμή;
Πολύ παλιά πυρίτιδα, κοντά 50 χρόνων.Καλησπερα σε ολους, αν γνωριζει καποιος αυτη την πυριτιδα θα ηθελα να μου δωσει καποια συνταγη για να κλεισω τα πρωτα μου φυσιγγια παραδοσιακα σε χαρτινο καλυκα με ρελιαστο κλεισιμο. Ιδανικα θα ηθελα γυρω στα 32 γραμμαρια αλλα δεν ξερω αν μπορει να δουλεψει τοσο χαμηλα. Διαφορετικα ενα ελαφρυ σεταπ για την δοκιμη περισσοτερο ή για τα επιβλαβη. Δωστε αν γινεται αναλυτικες λεπτομερειες τελικο υψος καψυλιο κτλ. Συγκεντρωτηρα ή μισοταπα.
View attachment 73903
Ευχαριστω πολυ κυριε Γιαννη. Εγω σκεφτομουν να την γεμισω στο 1.6χ32 περιπου εννοειται ρελι να δω τι θα μου εδινε γιατι και "κλουβιο" να βγει δεν εχω προβλημα σε χαρτονι θα παει. Μονο και μονο για να μπω στο κλιμα της ιδιογομωσης και να δω πως ρελιαζουμε στο χερι. Αν εβαζα πλασικο καλυκα θα υπηρχε προβλημα λετε;
Άστην για κάτι άλλο.. αγόρασε μια πυρητιδα και ξεκινά ( έτσι περνεις λάθος δρόμο και θα βγαλεις λάθος συμπεράσματα)Ευχαριστω πολυ κυριε Γιαννη. Εγω σκεφτομουν να την γεμισω στο 1.6χ32 περιπου εννοειται ρελι να δω τι θα μου εδινε γιατι και "κλουβιο" να βγει δεν εχω προβλημα σε χαρτονι θα παει. Μονο και μονο για να μπω στο κλιμα της ιδιογομωσης και να δω πως ρελιαζουμε στο χερι. Αν εβαζα πλασικο καλυκα θα υπηρχε προβλημα λετε;
Ευχαριστω πολυ κυριε Γιαννη. Εγω σκεφτομουν να την γεμισω στο 1.6χ32 περιπου εννοειται ρελι να δω τι θα μου εδινε γιατι και "κλουβιο" να βγει δεν εχω προβλημα σε χαρτονι θα παει. Μονο και μονο για να μπω στο κλιμα της ιδιογομωσης και να δω πως ρελιαζουμε στο χερι. Αν εβαζα πλασικο καλυκα θα υπηρχε προβλημα λετε;
Ευχαριστω κυρ Νικο. Στα 63 απο 65 παμε; επισης ενα καψουλι που να βγαζει αρκετα σεταπ, το 686 δεν ειναι πιο πασπαρτου απο το 688 για αρχη;Στο 1,60χ32 θα σου βγει ''κλουβιο'' Σπυρο.
Ξεκινα απο 1,70 χ32....με ρελι στα 63....με τζαμακι....και εαν εχεις βαλε πλαστικο καλυκα !!!
Το καλυτερο για μπεις στο πνευμα της ιδιογομωσης θα ηταν να ασχοληθεις για αρχη με μια αλλη πυριτιδα...
και να την αφησεις...να βγαλεις αργοτερα αξιολογα φυσιγγια !!!![]()
Ευχαριστω κυρ Νικο. Στα 63 απο 65 παμε; επισης ενα καψουλι που να βγαζει αρκετα σεταπ, το 686 δεν ειναι πιο πασπαρτου απο το 688 για αρχη;
Ευχαριστω κυρ Νικο. Στα 63 απο 65 παμε; επισης ενα καψουλι που να βγαζει αρκετα σεταπ, το 686 δεν ειναι πιο πασπαρτου απο το 688 για αρχη;
Με βοηθησε πολυ η επεξεγηση αυτη κυρ Νικο να σαι καλα!Ο καλυκας θα ειναι 68,5 ....εαν δεν μπορεις να το κοψεις....αστον οπως εναι ακοπο δλδ 68,8-9-69 ΚΑΙ θα ρελιασεις
στα 63....Ο κενος χωρος που πρεπει να εχεις απο το επανω μερος των σκαγιων μεχρι τα χειλη του καλυκα
πρεπει να ειναι 6 χιλιοστα....με το τζαμακι επανω στα σκαγια...σε αυτο θα δωσεις βαση...Εννοω στον κενο
απατητο χωρο !!!
Ξεχνα προς το παρων τα 65 χιλιοστα....μην την στριμωξεις σε τετοιον καλυκα...εφοσον δεν την ξερεις σαν
πυριτιδα.
Για καψουλι μπορεις 686 και CX2000 για να δοκιμασεις....ΚΛΕΙΣΕ 2 φυσιγγια το ενα με 686 και το αλλο με cx2000.
To 686 βαζουμε με ζεστη και το CX2000 στο κρυο....Αυτα πολυ χοντρικα....παντα παιζει ρολο και η δοσολογια !!
Σπυρο μου οτι απορια εχεις ρωτα συνεχεια....κανεις δεν γεννηθηκε μαθημενος φιλε !!!
Συγκεντρωτηρα για αρχη, εχω και ελαχιστες ντιανα που βρηκα (15 κομματια περιπου) τπτ αξιολογοΜε τι βυσματωση σκεπτεσαι να τα κλεισεις....με γνησια μαλλινη ταπα ή συγκεντρωτηρα ???
Συγκεντρωτηρα για αρχη, εχω και ελαχιστες ντιανα που βρηκα (15 κομματια περιπου) τπτ αξιολογο