Cx2000 1,40x28 spark αστερη.αν θες πιο ανηκτο ληγο κηκλο βαλε rexGm3 στα 28 γρ κανένα σεταπ έχουμε για να φύγει 1,40η 45 για ζεστές το θέλω στην έναρξη ….δεν μπορώ να δοκιμασο τωρα !!!
Cx2000 1,40x28 spark αστερη.αν θες πιο ανηκτο ληγο κηκλο βαλε rexGm3 στα 28 γρ κανένα σεταπ έχουμε για να φύγει 1,40η 45 για ζεστές το θέλω στην έναρξη ….δεν μπορώ να δοκιμασο τωρα !!!
Έχω και καρδαρα 26 και ακουιλα 26 και σπαρκ θα δω πως βγει γιαννη λίγα θα φτιάξω γιατί δεν μπορώ να τα δοκιμασο αν δεν ανηξει το κυνηγι μας το απαγορεύουν αυστηραCx2000 1,40x28 spark αστερη.αν θες πιο ανηκτο ληγο κηκλο βαλε rex
Ηλία,πες μου αν ξέρεις το λοτ,γιατι έχω λίγη.Και spark παίζει να έχω....Gm3 στα 28 γρ κανένα σεταπ έχουμε για να φύγει 1,40η 45 για ζεστές το θέλω στην έναρξη ….δεν μπορώ να δοκιμασο τωρα !!!
Για δες και άλλη μια φωτό Ηλία να μου πεις το γνώμη σου. Πολύ δεν έχει πατηθεί πάντως.
View attachment 76795
Δεν γραφη λοτ είναι από πρειν την υποχρέωση γραφής λοτΗλία,πες μου αν ξέρεις το λοτ,γιατι έχω λίγη.Και spark παίζει να έχω....
Λιγη έχω 150 γραμμαρια… δεν με ενδιαφερη για της μαύρες βασιλη έχω φυσηγγια για αυτές!!!! Για κανένα τριγωνάκι της πολύ ζεστές ώρες την θελω να την κάψω να Πάει στο καλό και μακριά και αγαπημένη!!!!Αν έχεις από την προτελευταία σύνθεση εγώ θα σου πρότεινα να την κανεις διασποράς για τις μαύρες. Αν έχεις την τελευταία σύνθεση ή την παλιά γνωστή καλή τότε κάνε ότι σου προτείνουν οι πιο έμπειροι Ηλία!
Είναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγι κυρ Νίκο. Η φωτό ξεγελάει.Το πρωτο πολυ πατημενο...
Το δευτερο οκ ...
Εχει δικιο ο Ηλιας !!
Αυτο που δεν καταλαβα...στο ιδιο σεταπ ειναι αυτα τα πατηματα...και ναι ,,,γιατι αυτες οι διαφορές
Βασιλη ???
Απ'οτι ξερω εχεις πολυ καλη 5σταδιακη μηχανη !!!
Τόσο πολύ!!! για μετρησε το φυσηγγι και από την μερια που φενεται πατημένοΕίναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγι κυρ Νίκο. Η φωτό ξεγελάει.
Δεν κατάλαβα τι μου είπες Ηλία. Ένα φυσίγγι έβαλα φωτό τραβηγμένο από διάφορες γωνιές. Όλα είναι κλεισμένα στα 58χιλ. μετρημένα.Τόσο πολύ!!! για μετρησε το φυσηγγι και από την μερια που φενεται πατημένο
Στην φωτ.. φενεται η Στεφανή να είναι πατημένη πιο πολύ …τέλος παντον αφού σου αρεση εσένα δεν μου πέφτει λόγος …. Καλό ριχτά να είναιΔεν κατάλαβα τι μου είπες Ηλία. Ένα φυσίγγι έβαλα φωτό τραβηγμένο από διάφορες γωνιές. Όλα είναι κλεισμένα στα 58χιλ. μετρημένα.![]()
2 Στάδια.Gm3 στα 28 γρ κανένα σεταπ έχουμε για να φύγει 1,40η 45 για ζεστές το θέλω στην έναρξη ….δεν μπορώ να δοκιμασο τωρα !!!
Δεν βγαίνει αυτή η ογκομετρία συνάδελφε.686 ακουιλα 28 φελος 2χιλ καλ 20 8αστερο.
Είναι ακριβώς το ίδιο φυσίγγι κυρ Νίκο. Η φωτό ξεγελάει.
Ποσα χιλιοστα κενο χωρο σου αφηνει με Αquila 28 + 2mm επιπλεον φελλό...;;;γιατι δεν βγενει συναδερφε χαραγμα πατημα ?θα πατήσεις πολύ το βύσμα?
Κώστα δεν το εχω μετρήσει αλλα μια φορα που έτυχε 1 μισοκιλο στα χερια μου με 28 το εριξα.Ποσα χιλιοστα κενο χωρο σου αφηνει με Αquila 28 + 2mm επιπλεον φελλό...;;;
Σίγουρα σου αφηνει 9mm K.X
(ισως κ λιγο λιγοτερο) διοτι εχεις ψηλα τη στηλη σκαγιων...ποσο το κλεινεις τελικο υψος;;
Kαλα του εκανες....το ιδιο ακριβως ειχα κανει κι εγω, οταν ο φιλος μου ο @Aris μου χάρισε 500gr GM3....ολο ×28 το εκλεισα κ το ευχαριστείθηκα ΜΟΝΟ στα μπασίματα τσίχλας σε Νο9 & 9½ με 2* & 1* κ spark με Aquila 26....πολυ ωραια σκοτώματα με ξερά κ πεντακάθαρα πουλιά...Κώστα δεν το εχω μετρήσει αλλα μια φορα που έτυχε 1 μισοκιλο στα χερια μου με 28 το εριξα.
Ωραία φώτο!!!Kαλα του εκανες....το ιδιο ακριβως ειχα κανει κι εγω, οταν ο φιλος μου ο @Aris μου χάρισε 500gr GM3....ολο ×28 το εκλεισα κ το ευχαριστείθηκα ΜΟΝΟ στα μπασίματα τσίχλας σε Νο9 & 9½ με 2* & 1* κ spark με Aquila 26....πολυ ωραια σκοτώματα με ξερά κ πεντακάθαρα πουλιά...
Φιλαω ακομη 4 κουτακια εναπομείναντα, στην τουλάπα απο το 2019.....
View attachment 76874
ΠΟΛΥ ωραία φωτό!Kαλα του εκανες....το ιδιο ακριβως ειχα κανει κι εγω, οταν ο φιλος μου ο @Aris μου χάρισε 500gr GM3....ολο ×28 το εκλεισα κ το ευχαριστείθηκα ΜΟΝΟ στα μπασίματα τσίχλας σε Νο9 & 9½ με 2* & 1* κ spark με Aquila 26....πολυ ωραια σκοτώματα με ξερά κ πεντακάθαρα πουλιά...
Φιλαω ακομη 4 κουτακια εναπομείναντα, στην τουλάπα απο το 2019.....
View attachment 76874
Μην δεις κολογρια σου πέφτουν τα σαλιατα!!!!πουροφαγε!!!!!ΠΟΛΥ ωραία φωτό!![]()