Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Σπυρο ειναι κιαλη ανεκατεμενη μην ρησκαρης με υτην την μπαρουτη,ειναι πολη εκρηκτηκη
Το κουτι αυτο το ξεγραφω το δευτερο εμενα μου φαινεται να ειναι καλο μπορεις να διακρινεις γιαννη; Η χρωματικη διαφορα που φαινεται ειναι λογω σκιας, αμα την μετακινω φαινεται ιδια 20230821_224421.jpg

Το κουτι αυτο το ξεγραφω το δευτερο εμενα μου φαινεται να ειναι καλο μπορεις να διακρινεις γιαννη; Η χρωματικη διαφορα που φαινεται ειναι λογω σκιας, αμα την μετακινω φαινεται ιδια View attachment 77485
Ναι εισαγογη μπουσουλας ειναι τα φηληδια.για χονδρα την εχω δουλεψη με μαλινο και χαρτακι σε καληκα 68,50 με 615 ρελιαστο υψος βησματοσης δεν θυμαμε ταχο γραψη θα ψαξο να τα βρο.κενος χωρος 6χηλ αυστιρα δεν θελη πατιμα αυτη σκορπαει ρελη 63 1,90χ34 2χ36 σε νο 4,5.

Ναι εισαγογη μπουσουλας ειναι τα φηληδια.για χονδρα την εχω δουλεψη με μαλινο και χαρτακι σε καληκα 68,50 με 615 ρελιαστο υψος βησματοσης δεν θυμαμε ταχο γραψη θα ψαξο να τα βρο.κενος χωρος 6χηλ αυστιρα δεν θελη πατιμα αυτη σκορπαει ρελη 63 1,90χ34 2χ36 σε νο 4,5.
Σε παραδεχομαι ρε κουζουλε εγκυκλοπαιδεια εισαι!20230821_230154.jpg

Με συγχωρεις γιαννη αλλα δεν εχω τροπο να κλεισω αστερι ακομα
Ωρεα τα αστρια κληστα ρελιαστα 65 καληκα ρελι στα 60,με κιαθιο η μαλινο με πλαστικο εμφρακτιρα.με χαρτακι πανο στην μπαρουτη ανεβα στης δοσης 0,05 πανο στην μπαρουτη παντα

Με οσες μπαρουτες εχω πεξη μεχρει τωρα,παλιες κενουριες μια μονο φοβηθικα απο την δηναμη και την εκρηκτικοτητα που ομια δεν εχω ξαναδη πουθενα.γεμηζετε απο 26 μεχρει μαξιμουμ 32,με πολη χαμηλες σοσης.και το ονοματης σουπερ μπαλεστητ

Σε παλιά μπαρουτια το ενδεδειγμένο "νέο"καψουλι είναι το 615.
Ακρηβος ολες η παλιες ειναι κατασκευασμενες για χαμηλης υσχιος καψηλια τηπου 6,45 5,45 και νεροξιν.πλην της ρωσηκες σοκολολ που δουλευουν και με 2000ρα λογο οτη το σοβιετικο φερμε ειναι δηνατης υσχιος και μονο αυτο δουλεβαν οι ρωσοι απο παλια

Ηρθε στα χερια μου και αυτο το ουρανιο τοξο😂View attachment 77506

Αρμεγε λαγους....και κουρευε χελωνες...Αυτα Σπυρο βαλτα στην βιρτινα εαν εχεις συλλογη...
Εαν δεν εχεις συλλογη...χαρησε τα σε καποιον που εχει....
Μην τα δουλεψεις.....Απο την μια δεν θα βγαλεις ακρη με την ισχυ τους...απο την αλλη μπορει να βγει
φυσιγγιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...
Μην το ρισκαρεις φιλε !!! :) :cool:

Αρμεγε λαγους....και κουρευε χελωνες...Αυτα Σπυρο βαλτα στην βιρτινα εαν εχεις συλλογη...
Εαν δεν εχεις συλλογη...χαρησε τα σε καποιον που εχει....
Μην τα δουλεψεις.....Απο την μια δεν θα βγαλεις ακρη με την ισχυ τους...απο την αλλη μπορει να βγει
φυσιγγιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...
Μην το ρισκαρεις φιλε !!! :) :cool:
Κυρ Νικο αυτο θα εκανα μιας και ειναι πολλα διαφορετικα καψουλια και οχι σε σημαντικη ποσοτητα, θα τα κρατησω για ενθυμιο.

Status
Not open for further replies.
Back