Συμβουλές και συνταγές ιδιογόμωσης Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??
Σε πράσινο ( 1,5 κιλό) ??? RPG 🤣🤣🤣
Εξαρτάται την απόσταση.
Εγώ πχ που μου έχουν κολλήσει ότι δεν ρίχνω πάνω από 36,5m έχω ρίξει και #2 usa κοινώς #1.
Την απόσταση την φαντάζεσαι ... προφανώς σε μπουλούκια και χωρίς να χαλάσω άλλους.

Υ.Γ. Και το #5 πολύ το θεωρώ....
Δεν είναι πολύ ... είναι νορμάλ τον χειμώνα και πάλι εξαρτάται από την απόσταση.

Δεν είναι υπερβολή σε μισό κιλό πουλί #4 ??
Σε πράσινο ( 1,5 κιλό) ??? RPG??? 🤣🤣🤣
Υ.Γ. Και το #5 πολύ το θεωρώ....

Σημερα πεταλωσα 3 φασσες...γιατι η μαλακια δεν παει στα βουνα...Δεν ξερω πως την ''ειδα''....και τους εριξα
Ν6 σκαγια....( ψηλωμενα τα πουλια ).
Εαν τους εριχνα Ν5 ή Ν4...τουλαχιστον η μια θα την ηταν στην βουρια...εαν δεν ηταν οι δυο...
Δεν παιζει ρολο το μεγεθος του θηραματος...η αποσταση παιζει σημαντικο ρολο Μητσαρα μου !!! :)

Εγώ προσωπικά όχι Νίκο. Όμως δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Σκέψου, ότι δεν θέλει πολύ να σφηνώσει ένα σκάι (ειδικά αν είναι ψιλό), ανάμεσα στον συγκεντρωτήρα και στον κάλυκα. Μετά μόλις το πατήσεις, δημιουργείται αυτό που βλέπεις, γιατί με την πίεση που θα εφαρμόσεις, θα σφηνώσουν κι άλλα.

Εγώ προσωπικά όχι Νίκο. Όμως δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Σκέψου, ότι δεν θέλει πολύ να σφηνώσει ένα σκάι (ειδικά αν είναι ψιλό), ανάμεσα στον συγκεντρωτήρα και στον κάλυκα. Μετά μόλις το πατήσεις, δημιουργείται αυτό που βλέπεις, γιατί με την πίεση που θα εφαρμόσεις, θα σφηνώσουν κι άλλα.
Θέμα ασφάλειας είναι οκ;;;

Σημερα πεταλωσα 3 φασσες...γιατι η μαλακια δεν παει στα βουνα...Δεν ξερω πως την ''ειδα''....και τους εριξα
Ν6 σκαγια....( ψηλωμενα τα πουλια ).
Εαν τους εριχνα Ν5 ή Ν4...τουλαχιστον η μια θα την ηταν στην βουρια...εαν δεν ηταν οι δυο...
Δεν παιζει ρολο το μεγεθος του θηραματος...η αποσταση παιζει σημαντικο ρολο Μητσαρα μου !!! :)
Εεεμμμ,δεν σου φταίει κανένας!
Αφού πας σε πουλιά που είναι "νοιασμενα" και σουλατσαρουν ψηλά,ξηγησου κάνα 5ρακι!
Ανοιχτό πεδίο είναι(υποθέτω)δεν χρειάζεσαι την αβάντα του πιο ψηλού σκαγιου.
Δεν πειράζει!🙂
Αύριο...

Μόνο μην σκαγιωθηκε γεμάτα καμιά και ταισεις τα ποντίκια...😕

Εεεμμμ,δεν σου φταίει κανένας!
Αφού πας σε πουλιά που είναι "νοιασμενα" και σουλατσαρουν ψηλά,ξηγησου κάνα 5ρακι!
Ανοιχτό πεδίο είναι(υποθέτω)δεν χρειάζεσαι την αβάντα του πιο ψηλού σκαγιου.
Δεν πειράζει!🙂
Αύριο...

Μόνο μην σκαγιωθηκε γεμάτα καμιά και ταισεις τα ποντίκια...😕

Εχεις απολυτο δικιο....Δεν εγραψα τυχαια ...''για τα βουνα''.... :D

how to upload photos to internet
Το εχει πάθει κάνεις αυτό; ;;
Ζ2μ15 ακοπος γύρισε κατά μέσα το ποτήρι στο τέλος και είναι απ εξω σκαγια
Παντου το εχω δει...κ σε εμπορικα παλιοτερα κ σε δικα μου...δεν χαλαει ουτε η κατανομη με 3-4 σκαγια αλλα ουτε κι επικυνδυνο ειναι...

Πάει και η mb32 ούτε ξερουμε ποτέ θα έρθει!!! Την πουτσισαμε!!! Πήρα λιγη psb1 που την ξέρω από παλιά…. Για την υγρασια θα αγωρασο και μια αποχη!!!!!!
Και σκεφτόμουν μέσα στο μήνα να πάρω κάνα κιλό..
Απ το κακό στο χειρότερο...

Πάει και η mb32 ούτε ξερουμε ποτέ θα έρθει!!! Την πουτσισαμε!!! Πήρα λιγη psb1 που την ξέρω από παλιά…. Για την υγρασια θα αγωρασο και μια αποχη!!!!!!
Ρε βγάλε τη γριά στον στίβο και βάλε μέσα την χωνα!
Τι υγρασίες και λελουδα?

Σε λιγα χρονια φυσιγγια θα αγοραζετε απο 3 ατομα σε ολη την Ελλαδα . Σκεφτειτε ποιοι ειναι οι αντιπρόσωποι για πυριτιδες στην Ελλαδα και ετοιμαστείτε

Status
Not open for further replies.
Back