Αγαπητε Λεο, την τελευταια φορα που βρεθηκαμε στο Γαλατσι, ελπιζω να θυμασαι την αποψη μου για τις «νεου» τυπου κοπες.ρε Σταύρο, στα ίδια μέρη πηγαίνουμε για φαγητό!! Εξαιρετική η ΕΛΙΑ, πράγματι!
Σιγουρα θα εχεις ακουσει την λεξη λαπα, συνηθως κοβεται κιμας (μοσχαρι) και ειναι ενα απο τα φθηνοτερα μερη του μοσχαριου. Σημερα, η μοσχαρισια σπαλομπριζολα προσφερεται μαζι με την λαπα και βαφτιζεται ΤΟΜΑΧΟΟΥΚ, η λεγομενη πανσετομπριζολα.
Εαν λοιπον σου την χρεωσω 25 ευρω, δυσκολα θα το δεχθεις!!!
Ενω σαν ΤΟΜΑΧΟΟΥΚ θα το δεχθεις ακομα και στα 45 ευρω.
Δεν θα συνεχισω, γνωριζεις την αποψη μου και για τα κρεατα « βαθειας ωριμανσης», θα αναφερω ομως οτι η λεξη ωριμανση χρησιμοποιειται και εχει νοημα σε ζωντανους οργανισμους.
Ελα μια μερα να παμε να φαμε στην «Αυλη»/Ροδοπολη μια μοσχαρισια μπριζολα γαλακτος και τα λεμε…
Πολλα φιλια και χαιρετισμους!!!
Last edited: