Με τον ελαστικό αορτηρα εγκλωβιζεις το όπλο μεταξύ του χεριού και του σώματος δεν αφήνεις να χοροπηδάει.μακριααααα φιλεμου βασιλη ειχα ,, και στο περπατιτο ανεβωκατεβαινε το οπλο σαν αμορτισεςςςς σε κουραζεεεε μην παρης ακουσεμε
Με τον ελαστικό αορτηρα εγκλωβιζεις το όπλο μεταξύ του χεριού και του σώματος δεν αφήνεις να χοροπηδάει.μακριααααα φιλεμου βασιλη ειχα ,, και στο περπατιτο ανεβωκατεβαινε το οπλο σαν αμορτισεςςςς σε κουραζεεεε μην παρης ακουσεμε
σεβαστη η γνωμισου για μενα ειναι ενα ασανσερ που οταν περπαταςς αναιβωκατεβαινηηη,,την πεταξαααα και δεν την κρατησα ουτε για λουρι στο σκυλι μιας και ειχε ξεχιλωση στο φουλλλλΜε τον ελαστικό αορτηρα εγκλωβιζεις το όπλο μεταξύ του χεριού και του σώματος δεν αφήνεις να χοροπηδάει.
Είναι καλυτεροι οι ελαστικοι αορτηρες;
Αυτό που σου είπε ο φίλος πιο πάνω. Δεν εμποδίζει και είναι εκεί για τη στιγμή που θα χρειαστεί να έχεις ελεύθερα χέρια. Για να περπατάς με κρεμασμένο όπλο δεν κάνουν. Πάει πάνω κάτω το όπλο. Μπορεί να σου πέσει κιόλας.Είναι καλυτεροι οι ελαστικοι αορτηρες;
Πολύ ωραίος!
Προσπάθησε να κουβαλάς το όπλο χωρις αορτηρα η αν τον θεωρείς τόσο απαραίτητο,χρησιμοποίησε αποσπώμενος αορτηριουχους έτσι που να κάνεις χρήση του ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ,!Είναι καλυτεροι οι ελαστικοι αορτηρες;
Σαλονικίδης ΣταύροςΠολύ ωραίος!
Μπορείς να μου πεις από που τον αγόρασες;
Δεν είχα κ δεν προκειται να εχω ελαστικό αορτηρα κ ας δείχνει πιο συμμαζεμενος πανω στο όπλο..Για να περπατάς με κρεμασμένο όπλο δεν κάνουν. Πάει πάνω κάτω το όπλο. Μπορεί να σου πέσει κιόλας.
Ο άτιμος πάντα θα τυχει να χρειαστεί...Προσπάθησε να κουβαλάς το όπλο χωρις αορτηρα η αν τον θεωρείς τόσο απαραίτητο,χρησιμοποίησε αποσπώμενος αορτηριουχους έτσι που να κάνεις χρήση του ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ,!
Επειδή χρησιμοποιώ χρόνια ελαστικό αορτηρα αλλά και δερμάτινο, συμφωνώ με τους παραπάνω. Οι ελαστικοί είναι για να τους χρησιμοποιήσεις όταν είναι ανάγκη και όχι να κρεμάς το όπλο και να προχωράς.Είναι καλυτεροι οι ελαστικοι αορτηρες;
Μη το λες... Μπορεί να τύχει σενάριο να πρέπει να σκαρφαλώσεις με χέρια, πόδια, δόντια και να χρειαστεί.Ίσως το μόνο κυνήγι που τον κάνει περιττό να είναι αυτό της μπεκάτσας
Έχω δύο αορτηρες χοντρούς καναβινους με αποσπώμενος αορτηριουχους.Μη το λες... Μπορεί να τύχει σενάριο να πρέπει να σκαρφαλώσεις με χέρια, πόδια, δόντια και να χρειαστεί.
Βρε μια απ'τα ίδια. Για κάνα κατούρημα στον βάλτο λέμε και αν. Αλλά είναι κάποια κυνήγια που είτε κρεμάς το όπλο στον ώμο ή το πετάς επάνω για να σκαρφαλώσεις.Σε βάθος χρόνου 25ετιας,ΙΣΩΣ,τους έχω χρησιμοποιήσει 2-3 φορές...
Ή να κυνηγάς στην Κρήτη, που όπου κι αν πας, παντού υπάρχουν περιφράξεις από πλέγματα οικοδομής. Είτε από τους βοσκούς που έχουν περιφράξει όλα τα βουνά και τις δασικές εκτάσεις για να έχουν τα ζώα μέσα χωρίς να τα επιτηρούν, είτε από τους αγρότες για να προστατεύσουν την περιουσία τους από τα ανεξέλεγκτα αιγοπρόβατα. (Δεν ξέρω αν επικρατεί η ίδια κατάσταση και στην υπόλοιπη χώρα ...)Βρε μια απ'τα ίδια. Για κάνα κατούρημα στον βάλτο λέμε και αν. Αλλά είναι κάποια κυνήγια που είτε κρεμάς το όπλο στον ώμο ή το πετάς επάνω για να σκαρφαλώσεις.
Ποτέ δεν κρατάω την παπια μαζί με τον αορτήρα γιατί με ενοχλεί στο πιασιμο..Αν δεν τον πιάνεις,έχεις ένα εκκρεμές που πηγαίνει όπου θέλει και μεταδίδει την κίνηση του.
Όσες φορές επιβάλλεται να επωμισω γρήγορα δε μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...Αν επωμισεις γρήγορα μπορεί να δεις τον αορτηρα που έχει καβαλήσει την κάνη.
Και πολυ καλα κανεις!Θέλω να ορίζω το όπλο μου,να ξέρω που κοιτάζει-ουν η-οι κάνη-ες του,να έχω σιγουριά.
Στο θέμα ασφαλούς χρήσης είμαι υποχόνδριος!
δασκαλεΓια όσους κυνηγούν με δίκαννο και θέλουν αορτήρα το ιδανικότερο είναι φορετός χωρίς αορτηριούχους.