Κανείς?Άποψη κάνεις για τα teague;
Σε beretta optima hp...
Κανείς?Άποψη κάνεις για τα teague;
Σε beretta optima hp...
Σε μια Affinity που το είχα σε σύσφιξη LF δεν μου άρεσε καθόλου..Σκόρπαγε πολύΚανείς?
Παντου κερδίζει επειδή κόβει σε μεγάλο βαθμό την έκρηξη στομιου, θα ξαναγραψω ότι το μεγάλο κέρδος είναι από το πορτιγκ κ από την μείωση της εμβολης της στήλης από την διαφυγή των αερίων περιμετρικα , ειδικα σε συμβατικούς αυλους τα σκάγια επιταχύνουν πολυ πιο άμεσα από το βυσμα, το οποιο φρενάρισμα του βυσματος μετά στην ουσία είναι η παρενέργεια του μεγάλου πορτιγκΑναρωτιέμαι αφού είναι τόσο καλά τα τσοκ φρενου, γιατί δεν τα χρησιμοποιούν τόσο μεγαλοι κατασκευαστές όπλων?
Μία σωστή δοκιμή με ένα τσοκ φρενου 1* κ ένα οποιοδήποτε άλλο τσοκ 1* αφού έχουν μετρηθεί πρώτα κ να είναι ίδιας σύσφιξης θα μας έλυνε την απορία!
Η δοκιμή με 3* κ 4* σίγουρα το φρένατο θα είναι καλυτερο, ενώ στο 2* κ ειδικά στο 1* δεν νομίζω γιατί το βύσμα φρενάρει λόγω της στενής σύσφιξης, οπότε το φρενατο είναι δώρο άδωρο!
Φίλε στο ένα γράφεις 8αρι και στο άλλο 7αρι είναι λάθος σύγκριση.Λοιπόν είπα να κάνω και εγώ μερικές δοκιμές με δύο τσοκ διασποράς το ampliator της Μπενελι και το bell το μπρειν στα 8 μέτρα και τα φυσίγγια της δοκιμής είναι το b&p mygra , το lambro feltro 34αρια και τα 2.View attachment 34372View attachment 34377View attachment 34378
Φίλε μου το feltro 8 και mygra 81/2 εγώ το έγραψα λάθος .ο.κ Εγω κοιτώ την διασπορά.Φίλε στο ένα γράφεις 8αρι και στο άλλο 7αρι είναι λάθος σύγκριση.
Πάντα ίδιο φυσίγγι ακριβώς για σύγκριση τσοκΦίλε μου το feltro 8 και mygra 81/2 εγώ το έγραψα λάθος .ο.κ Εγω κοιτώ την διασπορά.
Για πες λοιπόν τι βλέπειςΦίλε μου το feltro 8 και mygra 81/2 εγώ το έγραψα λάθος .ο.κ Εγω κοιτώ την διασπορά.
Το ampliator μόνο με συγκέντρωτηρα δούλευε σε κάτι δοκιμές που είχαμε κάνει... Ειδικά με τον baschieri & pellagriΛοιπόν είπα να κάνω και εγώ μερικές δοκιμές με δύο τσοκ διασποράς το ampliator της Μπενελι και το bell το μπρειν στα 8 μέτρα και τα φυσίγγια της δοκιμής είναι το b&p mygra , το lambro feltro 34αρια και τα 2.View attachment 34372View attachment 34377View attachment 34378
Ακομα περιμενω να σχολιαστει η δοκιμη για να δουμε ποσο πολυ μετραει το πορτινγκ αλλα κακως ασχοληθηκα να αποδειξω οτι το φρενο μετραει55×75 το χαρτονι, 36 μετρα 36γρ νο3, αλλα αποτελεσματα περιμενα...
View attachment 34365View attachment 34366
Το ampliator μακράν το καλύτερο!Το ampliator μόνο με συγκέντρωτηρα δούλευε σε κάτι δοκιμές που είχαμε κάνει... Ειδικά με τον baschieri & pellagri
55×75 το χαρτονι, 36 μετρα 36γρ νο3, αλλα αποτελεσματα περιμενα...
102...χαχαχα, στα 36 που μου ειχες πει
Οι δοκιμές είναι με τις τρύπες καλυμμένες φίλε Alex76;Ακομα περιμενω να σχολιαστει η δοκιμη για να δουμε ποσο πολυ μετραει το πορτινγκ αλλα κακως ασχοληθηκα να αποδειξω οτι το φρενο μετραει
Η μια Βασιλη που γραφω στο χαρτονι κλειστες τρυπες, η 1η τουφεκια δηλαδηΟι δοκιμές είναι με τις τρύπες καλυμμένες φίλε Alex76;
το 102 τι είναι ?102...χαχαχα, στα 36 που μου ειχες πει
Νομιζα οτι εγραφες στα ποσα μετρα...μαλλον αρχιζει η ανοια σιγα σιγα....το 102 τι είναι ?
116/173=67% για την πρώτη και
123/173=71% για την δεύτερη τουφεκιά
αυτά περίπου είναι τα ποσοστά σε κύκλο 76cm.
Με τι φυσίγγια έριξες ?