Κωνικο-παραλληλο."Συμβατικό" σχεδιασμό έχουν αυτά;
Παρεμπιπτόντως,πολύ προσεγμένη κατασκευή με έντονο ανάγλυφο της ψαθας.
Κωνικο-παραλληλο."Συμβατικό" σχεδιασμό έχουν αυτά;
"0".Η κάνη από μόνη της πόσα άστρα είναι ;
Δεν θα πάθουν...μπορώ να ρίξω χωρίς καθόλου τσοκ ή θα χαλάσουν η στροφές της κάνης ;;;
Ποιος;Παιζει να εχει ολες τις συσφιξεις σε hiviz
Γιωργο καλο ειναι να μην ριξεις ουτε μια ντουφεκια!!!θελεις ποιο ανοικτο τσοκ?Γεια σας θα ήθελα να σας ρωτήσω . Έχω την καραμπίνα baikal mp155 η οποία παίρνει εσωτερικά τσοκ . Η κάνη από μόνη της πόσα άστρα είναι ; Και μπορώ να ρίξω χωρίς καθόλου τσοκ ή θα χαλάσουν η στροφές της κάνης ;;;
O ΓιαννηςΠοιος;
Ο εκ Μοσχάτου προερχόμενος;O Γιαννης
Ο εκ Μοσχάτου προερχόμενος;
Γιατί έχουμε κι άλλους Γιάννηδες.
Εγω πάντως έχω πάρει 2 cyl από τότε που ερριχνα σκητ. Επειδή το όπλο ήταν 67αρι ήθελα βαριά τσοκ μπροστά για ζύγισμα. Μετά πήρα από ένα IC, LM, M και δύο IM για το Σπόρτινγκ και το κυνήγι.
Επειδή δεν έχουν εγκοπές για κλειδί τα σφίγγω με μια ιδιοκατασκευη από ιμάντα, με ένα κομμάτι λάστιχο από σαμπρελα ποδηλάτου κολλημένο μέσα.
Δεν ήθελα να τους κάνω εγκοπές με το Dremmel κυρίως για λόγους αισθητικής.
View attachment 76494
Καλοριχτο!!
Υποκατάστατο κώνου, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα της μου2Καλοριχτο!!
Θα κάνω μερικές δοκιμές και θα το πουλήσω ακριβότερα αχαχαχαχαχΥποκατάστατο κώνου, προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα της μου2
μμμμμμαλιστα.νατα μας αρχισαμεεεεε.καλοριχτο καλοτουφεκο να τραβάει στην ανηφόρα να μη σκουριάζει να μη σκορπίζει και καλώς ήρθες στο κλαμπ
Αυτές είναι οι δοκιμές από τα Colonial. Εντύπωση μου κάνει ότι, αν και η κατανομή δεν είναι ίδια , σε ποσοστά στον κύκλο, MOD και FULL είναι περίπου στα ίδια. Λέω ότι υπερτερεί ελεφρώς το φουλ παρά τους αριθμούς που βγήκαν από το μέτρημα, επειδή πιστευω ότι αν το χαρτόνι δεν ήταν λειψό απ' τα πλάγια, θα μάζευε περισσότερα σκάγια. Το όπλο είναι το 525 και τα φυσίγγια τα Lambro Bleu 34 gr που έχουν 321 σκάγια και αν και τα θεωρώ καθαρά χειμωνιάτικα και οι θερμοκρασίες παραείναι ψηλές, τα διάλεξα επειδή τα χρησιμοποιώ πολύ στα κρύα, σε φάσες, παπιά και λαγό, αν και δεν ξέρω τι θα άλλαζε σε χαμηλές θερμοκρασίες . Τα τσοκ είναι τα παραπάνω Colonial MOD και FULL. Απόσταση 35m.Τελικά με 38€ περίπου επί πλέον τα πήρα και η καθυστέρηση, για ανταλλακτικά από US, λογική. Η παραπάνω χρέωση ήταν 24% ΦΠΑ και 10€ έξοδα τελωνείου ή ΕΛΤΑ . 170€ τα δύο , πάλι κερδισμένος είμαι. Βγαίνανε πάνω από 100€ το καθένα. Μένει να δοκιμαστούν οπότε ... επανέρχομαι Δημήτριος.
Στα 36 γρ.το ν.6 έχει μέσα περί τα 320 σκάγια ,άρα αυτό δεν είναι καθαρό ν.6Αυτές είναι οι δοκιμές από τα Colonial. Εντύπωση μου κάνει ότι, αν και η κατανομή δεν είναι ίδια , σε ποσοστά στον κύκλο, MOD και FULL είναι περίπου στα ίδια. Λέω ότι υπερτερεί ελεφρώς το φουλ παρά τους αριθμούς που βγήκαν από το μέτρημα, επειδή πιστευω ότι αν το χαρτόνι δεν ήταν λειψό απ' τα πλάγια, θα μάζευε περισσότερα σκάγια. Το όπλο είναι το 525 και τα φυσίγγια τα Lambro Bleu 34 gr που έχουν 321 σκάγια και αν και τα θεωρώ καθαρά χειμωνιάτικα και οι θερμοκρασίες παραείναι ψηλές, τα διάλεξα επειδή τα χρησιμοποιώ πολύ στα κρύα, σε φάσες, παπιά και λαγό, αν και δεν ξέρω τι θα άλλαζε σε χαμηλές θερμοκρασίες . Τα τσοκ είναι τα παραπάνω Colonial MOD και FULL. Απόσταση 35m.
Επειδή είχα μαζί μου και τον καίσαρα, είπα να κάνω και μ' αυτόν την ίδια δοκιμή με τα μαμά τσοκ της Ceaser Guerini . Οκ είναι διαφορετικά όπλα , διαφορετικά τσοκ και για διαφορετικές αποστολές και δεν ξέρουμε τι παίζει με τις διατρήσεις όπου άκουσα καλά λόγια για τα Colonial, (αν και θεωρώ ότι εκεί τον πρωτεύοντα λόγο τον έχει το φυσίγγι) αλλά, παρά την συμπάθειά μου στο 525, τώρα ... ψηφίζω καίσαρα.
View attachment 79467View attachment 79468View attachment 79469
View attachment 79466
Κόψε ένα, ρίξε τα σκάγια σε ένα άσπρο πιάτο, τράβα τα μια καθαρή φωτογραφία και θα στα μετρήσω αυτόματα.Τα 321 σκάγια δεν τα μέτρησα. Από πίνακα πήρα τον αριθμό. Και σε κάποιον άλλο πίνακα είδα ότι το Νο 6 έχει 95 σκάγια στα 10 γραμμάρια που ερχεται στα ίδια περίπου (323=95Χ3,4 κάπου σε μία φωτογραφία φαίνονται κάτι υπολογισμοί που έκαμνα). Δεν το έψαξα παραπέρα. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό πες το για να διορθώσουμε και τα ποσοστά.
ΥΓ: Θεωρώ η Lambro χρησιμοποιεί εγγλέζικα νούμερα . Δεν νομίζω να χρησιμοποιεί αμερικάνικα ε;
Απ' ότι είδα είναι διαμέτρου 2.7 κ δίνει 9.30 στο γραμμάριοΤα 321 σκάγια δεν τα μέτρησα. Από πίνακα πήρα τον αριθμό. Και σε κάποιον άλλο πίνακα είδα ότι το Νο 6 έχει 95 σκάγια στα 10 γραμμάρια που ερχεται στα ίδια περίπου (323=95Χ3,4 κάπου σε μία φωτογραφία φαίνονται κάτι υπολογισμοί που έκαμνα). Δεν το έψαξα παραπέρα. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό πες το για να διορθώσουμε και τα ποσοστά.
ΥΓ: Θεωρώ η Lambro χρησιμοποιεί εγγλέζικα νούμερα . Δεν νομίζω να χρησιμοποιεί αμερικάνικα ε;
Τα 321 σκάγια δεν τα μέτρησα. Από πίνακα πήρα τον αριθμό. Και σε κάποιον άλλο πίνακα είδα ότι το Νο 6 έχει 95 σκάγια στα 10 γραμμάρια που ερχεται στα ίδια περίπου (323=95Χ3,4 κάπου σε μία φωτογραφία φαίνονται κάτι υπολογισμοί που έκαμνα). Δεν το έψαξα παραπέρα. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό πες το για να διορθώσουμε και τα ποσοστά.
Τέσσερα είχαν μείνει. Τώρα εμεινα με τα 3 ... στο χέρι.Κόψε ένα, ρίξε τα σκάγια σε ένα άσπρο πιάτο, τράβα τα μια καθαρή φωτογραφία και θα στα μετρήσω αυτόματα.
πχ
View attachment 79472