στα μεγάλα θα ρίξω και 3 όπως και στο τρυγόνι στην τσίχλα μόνο 1 αν έπεσε καλος.Ότι μπορεί ο κάθε ένας και έπειτα σωστή σκόπευση και όχι απάνω από δύο βολές στο ίδιο θήραμα.
στα μεγάλα θα ρίξω και 3 όπως και στο τρυγόνι στην τσίχλα μόνο 1 αν έπεσε καλος.Ότι μπορεί ο κάθε ένας και έπειτα σωστή σκόπευση και όχι απάνω από δύο βολές στο ίδιο θήραμα.
Εκεινη την στιγμη που ερχετε το κοπαδι φάσσες κ ειναι ολες μία μπαλα δεν σκεφτεσε το κοστος των φυσιγγιων.στα μεγάλα θα ρίξω και 3 όπως και στο τρυγόνι στην τσίχλα μόνο 1 αν έπεσε καλος.
Τι τσοκ σε ενδιαφέρει? Σφικτό?Καλημέρα έχω μια benelli crio κυνηγάω τρυγόνι, τσίχλα και φάσσα, έχετε να μου προτείνετε κάποια after market choke που πιθανόν έχετε δοκιμάσει; muller, carlsons, kikcs, brain, κτλ κτλ, ευχαριστώ πολύ
Εάν ντουφεκας κανονικές βολές δε χρειάζεσαι κάτι αν ψάχνεις στο 40+ ντουφέκιες είναι θέμα και δε νομίζω ότι έχει εύκολη απάντηση .Η μπενελι παντρεύεται ωραία με Gemini porter.Καλημέρα έχω μια benelli crio κυνηγάω τρυγόνι, τσίχλα και φάσσα, έχετε να μου προτείνετε κάποια after market choke που πιθανόν έχετε δοκιμάσει; muller, carlsons, kikcs, brain, κτλ κτλ, ευχαριστώ πολύ
Έχω 3 και 5 και θα ήθελα πιο σφιχτό ναιΤι τσοκ σε ενδιαφέρει? Σφικτό?
Ένα kicks full πάρε και καθάρισες.Έχω 3 και 5 και θα ήθελα πιο σφιχτό ναι
Πόσο έχει αυτό;Ένα kicks full πάρε και καθάρισες.
Ακριβουτσικο τώρα, ανάλογα και από πού θα το πάρεις.Πόσο έχει αυτό;
Καλησπέρα φίλε μου. Έχω δοκιμάσει και έχω και πολλά. Τσοκ. Ποιο πολύ απ όλα κάθετε το gemini porter. Εγώ έχω βρει και δεν το βγάζω σχεδόν σε όλα τα κυνιγια μου το μαύρο το LM. Είναι 3.5 αλλά έχει πολύ καλές κατανομές.εχω και το Lf που το δίνει σαν 1.5.εζω και kicks 030πολυ σφυχτω. Για μακρινές βολές αλλά θέλει καλή σκοπεύσει.το gemini συνχωρει λάθη.Καλημέρα έχω μια benelli crio κυνηγάω τρυγόνι, τσίχλα και φάσσα, έχετε να μου προτείνετε κάποια after market choke που πιθανόν έχετε δοκιμάσει; muller, carlsons, kikcs, brain, κτλ κτλ, ευχαριστώ πολύ
Από 90 μέχρι 110 έχω βρει.Πόσο έχει αυτό;
Τσιμπάει πολύ κατά τη γνώμη μου, για να δώσει ένα 5% παραπάνω και αν. Βέβαια έρχεται και από Αμερική, γι αυτό είναι τόσο ακριβό.Από 90 μέχρι 110 έχω βρει.
Μαλακίες ρωτάς τώρα σφικτό βεβεαΤι τσοκ σε ενδιαφέρει? Σφικτό?
Πάρε brain LR είναι Demi-Foul θα σε καλύψει σε αυτό που ζητάς και θα σου συγχωρέσει και σκοπευτικά λάθη. Αλλιώς πήγαινε σε Gemini portend LF.Καλημέρα έχω μια benelli crio κυνηγάω τρυγόνι, τσίχλα και φάσσα, έχετε να μου προτείνετε κάποια after market choke που πιθανόν έχετε δοκιμάσει; muller, carlsons, kikcs, brain, κτλ κτλ, ευχαριστώ πολύ
Τα έχεις δοκιμάσει ΠαναγιώτηΠάρε brain LR είναι Demi-Foul θα σε καλύψει σε αυτό που ζητάς και θα σου συγχωρέσει και σκοπευτικά λάθη. Αλλιώς πήγαινε σε Gemini portend LF.
Όχι έχω το TM και σκεφτόμουν να πάρω και το LR αλλά το Gemini το έχει ο φίλος μου και το έχω δει. Εγώ αν πήγαινα σε συμβατικό θα πήγαινα σε Gemini, colonial η teagueΤα έχεις δοκιμάσει Παναγιώτη
Έχω ένα LR HP. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει πμΌχι έχω το TM και σκεφτόμουν να πάρω και το LR αλλά το Gemini το έχει ο φίλος μου και το έχω δει. Εγώ αν πήγαινα σε συμβατικό θα πήγαινα σε Gemini, colonial η teague