Tolis SBE1
Banned
ενημερωτηκα το λέω ότι ο άραπκουλες στη λαρισσα κατασκευάζει ότι δεν υπαρχει πλεόν απο ανταλλακτικά έτσι αναφέρει στη σελίδα του
Νομίζω ότι είναι πολύ εξειδικευμένο και αφορά μέρος του όπλου όπως το κλείστρο είναι ανέφικτο να κατασκευαστεί.Αλωστε με τόση λεπτοδουλεια και τόσο χάσιμο χρόνου ως προς να το φέρει να είναι λειτουργικό και χωρίς ανοχές δύσκολα καταπιάνεται κάποιοςενημερωτηκα το λέω ότι ο άραπκουλες στη λαρισσα κατασκευάζει ότι δεν υπαρχει πλεόν απο ανταλλακτικά έτσι αναφέρει στη σελίδα του
Αυτο ειναι το αδικο και κριμα....και βλεπω στα site της Αμερικης να εχουν ολοκληρα σετακια απο ανταλλακτικα της Auto5! Κριμα να μην τα φερνουν κ εδω!Ένα ανταλλακτικό στο κλείστρο και είχε ψάξει παντού ούτε με πατέντα δεν διορθωνοταν,εγώ δε το χρισημοποιουσα λόγω βάρους και έτσι έγινε το deal
Γτ το λες αυτό φιλέ μου ???Τολη μια ερώτηση άσχετη με το τοπικ. Το αυγο εκανε την κοτα η η κοτα το αυγο;
Καλαμπούρι κάνω ρε Τολη. Μην παρεξηγείσαι. Είπα μην ξερεις την απάντησηΓτ το λες αυτό φιλέ μου ???
Ε οχι και να παρεξυγηθω θα σ πω η κοτα εκανε το αυγό το αυγό έκανε ενα κοκορα το τουφεκισαμε με ιδιογωμωση 7tss 36 γρ στα 50 m και τέλος το ανεκδοτοΚαλαμπούρι κάνω ρε Τολη. Μην παρεξηγείσαι. Είπα μην ξερεις την απάντηση
Ε οχι και να παρεξυγηθω θα σ πω η κοτα εκανε το αυγό το αυγό έκανε ενα κοκορα το τουφεκισαμε με ιδιογωμωση 7tss 36 γρ στα 50 m και τέλος το ανεκδοτο
Ξερεις τα Tss. Ξέρεις πολλά εσύ. Είσαι κρυφό ταλέντοΕ οχι και να παρεξυγηθω θα σ πω η κοτα εκανε το αυγό το αυγό έκανε ενα κοκορα το τουφεκισαμε με ιδιογωμωση 7tss 36 γρ στα 50 m και τέλος το ανεκδοτο
Δε ξέρω αν με κοροιδευεις κατά καπιό τροπο αλλά στη Δράμα απ οπου ειμαι έχουμε έναν κύριο εξ αμερηκης ο οποιος δούλευε στη ρεμινγτον αυτός που βγάζει τα δραμια sonic και μας πεταει που και που καμία πληροφοριαΞερεις τα Tss. Ξέρεις πολλά εσύ. Είσαι κρυφό ταλέντο
Τόλη τι ακριβώς είναι δεν γνωρίζω για πες έστω σε μύνημα!!Δε ξέρω αν με κοροιδευεις κατά καπιό τροπο αλλά στη Δράμα απ οπου ειμαι έχουμε έναν κύριο εξ αμερηκης ο οποιος δούλευε στη ρεμινγτον αυτός που βγάζει τα δραμια sonic και μας πεταει που και που καμία πληροφορια
Τι είναι το ΤςςΓι πιο να σου πω γτ με τα ανέκδοτα λίγο κολησε το κλειστρο
Α ρε τάχα αερικανος μας το παιζεις tungsten super shotΤι είναι το Τςς
Χαχαχα δεν μπορώ να τα ξέρω και όλα ρε χαχαχα αμερικανακι δεν είμαι και ούτε θα γίνω λόγο τον νόμον που έχουμε χαχαΑ ρε τάχα αερικανος μας το παιζεις tungsten super shot