Άκουσα για ένα καινούριο τσοκ Brain που θα είναι φρένου έχετε ακούσει τίποτα;
Κανενα smoke δεν την εχει, το buck full ειναι ιδιο με smoke full, το xfull buck εχει συσφιξη 1.01Καλησπέρα! Έχει μετρήσει κάποιος εσωτερική διάμετρο kicks buck kicker xfull για να δει ποιο έχει την ίδια διάμετρο σε kicks smoke;
Να τα ευχαριστηθεις!Ο Άη Βασίλης μου ήλθε. 2 Κύλινδροι για το REM 11-87 και το BROWNING 20 Gold Ultimate. Και ανταλλακτικό για την REM
View attachment 62878
View attachment 62879
View attachment 62880
Καλορίζικα!!Ο Άη Βασίλης μου ήλθε. 2 Κύλινδροι για το REM 11-87 και το BROWNING 20 Gold Ultimate. Και ανταλλακτικό για την REM
View attachment 62878
View attachment 62879
View attachment 62880
Παιδιά καλημέρα.θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα τσοκ briley im το δοκίμασε φίλος στο κυνήγι με benelli mondefeltro όπου του φάνηκε ότι σκορπάει τα σκάγια και δεν του άρεσε καθόλου.Το δοκίμασα και εγώ στη M2 με σκάγια νούμερο 5 και 6 με βάρος γόμωσης 36 γραμμάρια στα 36 μέτρα σε χαρτί και αυτό διαπίστωσα και εγώ παρά πολύ σκορπισμένα σκάγια.καλυψανε όλη την επιφάνεια 1*1 και παρά πολλά κενά.μετρησα το στόμιο του τσοκ και είναι στα 17,75 όπου αν έχει αυλό η Μ2 18,40 -17,75=0,65 τότε ναι ανταποκρίνεται σαν δυόμισι άστρα.Αν έχει 18,30-17,75=0,55 άρα ανταποκρίνεται ως τρία άστρα σωστά? έχει κάποιος φίλος αυτό το τσοκ να μας πει την γνώμη του με τι νούμερο σκαγιων το δουλεύει,ποσα γραμμάρια,και τι αποστάσεις? παρεπιπτόντως ο φίλος πήρε πρώτα το briley LM και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πήρε το im μετά για καρτέρι φασας για πιο μακρινές βολές και απογοητεύτηκε.Ότι λέει ο τίτλος...
Βασιλη τα μαμα τα ψιλα τα πηγενανε πολυ χαλια απο κατανομη αυτα πολυ καλυτερα !! Τα δυο ειναι καρλσον ( το lm,και αυτο που ειναι πιο ανοιχτο im ) και το αλλο gemini ported το οποιο τα παει πολυ πιο σφυχτα απο το αλλο και ας εχουν μονο ενα δεκατο διαφορα στα χοντρα πολυ λιγη η διαφορα πηγεναν και τα μαμα καλα ,στα δραμια τα ιδια ασε εκει δεν με ενδιαφερει η κατανομη !!
Σε ψιλά δεν ξέρω Δημήτρη ... σε χοντρά δεν είδα διαφορές.Βασιλη τα μαμα τα ψιλα τα πηγενανε πολυ χαλια απο κατανομη αυτα πολυ καλυτερα !! Τα δυο ειναι καρλσον ( το lm,και αυτο που ειναι πιο ανοιχτο im ) και το αλλο gemini ported το οποιο τα παει πολυ πιο σφυχτα απο το αλλο και ας εχουν μονο ενα δεκατο διαφορα στα χοντρα πολυ λιγη η διαφορα πηγεναν και τα μαμα καλα ,στα δραμια τα ιδια ασε εκει δεν με ενδιαφερει η κατανομη !!
Μα αυτο ειναι το θεμα ουτε σφιχτες ηταν ουτε καλη κατανομη ειχαν !! Κυνηγαω και τσιχλα στα περασματα βασιλη πως θα κρατηθω σε φορμα ; Εμεις δεν εχουμε κοντα σκοπευτηριο !!Σε ψιλά δεν ξέρω Δημήτρη ... σε χοντρά δεν είδα διαφορές.
Τι τις θες τις σφιχτές τουφεκιές σε ψιλά ?
Με το "ψιλά" εννοώ πάνω ή και #7.
Μα αυτο ειναι το θεμα ουτε σφιχτες ηταν ουτε καλη κατανομη ειχαν !! Κυνηγαω και τσιχλα στα περασματα βασιλη πως θα κρατηθω σε φορμα ; Εμεις δεν εχουμε κοντα σκοπευτηριο !!
ρε ασε τα ψωφια !! εχασα μια ωρα απο τη ζωη μου να μετραω τριπουλες στα χαρτια ,για να δω οτι εκει στην μπρεντα ειναι για τον που@@ο παλικαρια και βγαζουν οτι ναναι τσοκΧαλασμένη ...
![]()
![]()
Για 30 μέτρα με το 2 μαμα η επάνω τουφεκιά δεν...ρε ασε τα ψωφια !! εχασα μια ωρα απο τη ζωη μου να μετραω τριπουλες στα χαρτια ,για να δω οτι εκει στην μπρεντα ειναι για τον που@@ο παλικαρια και βγαζουν οτι ναναι τσοκ![]()
κι'ολλα αυτα γιατι μας εχεις γανωσει το μυαλο οτι ολλα ειναι ιδια
![]()
και οι τρεις με το ιδιο φυσιγγι ειναι !!! 28 γρ νο 8Για 30 μέτρα με το 2 μαμα η επάνω τουφεκιά δεν...
Κάτι δεν πάει καλά. Τι φυσίγγι έριξες;