Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Να παίξεις λιγάκι με τις γομώσεις, βύσματα.
Δεν μπορεί να μην καταφέρεις να βγάλεις καλή τουφεκιά.
Μην παίρνεις φυσίγγι που έχεις στήσει για το baikal και περιμένεις να πάει το ίδιο καλά με όλα τα όπλα.
Ή ήταν εμπορικά;
Όλα τα τσοκ πάνε ανοιχτά ή μόνο τα 2*;
Η τουφεκιά με το gemini είναι παρόμοια με του baikal ;
Θα του χωσω αυριο ενα παιδικο με την ς4 για τις παγωνιες που εχω με 455 μ/δ στα 33 γρ να δω !!! Αν θα το παει μπαλα 🤪 🤪

Να και ο λόγος που η δικιά μου έβγαζε ποιο σφιχτες ντουφεκιες όλα τα τσοκ έχουν 0.10χιλ διαφορά μεταξύ τους 391 18.6 τεκνις του φίλου με 391 18.5 στον κοατ εμένα
Αυτα ειναι τα 5αστρα

Να και ο λόγος που η δικιά μου έβγαζε ποιο σφιχτες ντουφεκιες όλα τα τσοκ έχουν 0.10χιλ διαφορά μεταξύ τους 391 18.6 τεκνις του φίλου με 391 18.5 στον κοατ εμένα
Αυτα ειναι τα 5αστρα
για αυτό ρε δε κανευεις τις μπεκάτσες είναι πιο σφικτο το τσοκ 😜

ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ IC ME TO LM? ρωταω γιατι το ic αλλες φορες το παρουσιαζουν με 4**** και αλλες φορες 5*****.
Το όνομα του τσοκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σχέση με την πραγματική σύσφιξη που παρουσιάζει στο όπλο μας.
Για να γίνει σωστή κατηγοριοποίηση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ την διάμετρο του αυλού.
Επίσης με τα σύγχρονα υλικά βυσματώσεων και φυσίγγια η σύσφιξη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σχέση με την συγκέντρωση.

Θεωρητικά ότι σου είπε ο @monofranchi

Το όνομα του τσοκ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σχέση με την πραγματική σύσφιξη που παρουσιάζει στο όπλο μας.
Για να γίνει σωστή κατηγοριοποίηση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ την διάμετρο του αυλού.
Επίσης με τα σύγχρονα υλικά βυσματώσεων και φυσίγγια η σύσφιξη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ σχέση με την συγκέντρωση.

Θεωρητικά ότι σου είπε ο @monofranchi
επίσης σύνηθες το φαινόμενο τα μομπιλ να φτιάχνονται βάση του 18,4 οπότε στον 18,3 όπως και στον 18,2 να μετράνε πιο χαμηλά από το αναγραφόμενο

Back