Δεν είχε δικό της ούτε 2 ούτε 4Το δικό της μην πετάς άδικα τα λεφτά σου τα after market στο συγκεκριμένο τουφέκι δεν προσφέρουν τίποτα μόνο ένα χοντρό αλλόκοτο πραγμα να προεξέχει από την κάνη
Ναχουμε να παίζουμε πιο πολύ συνήθως με 4-5 κυνηγαω
Δεν είχε δικό της ούτε 2 ούτε 4Το δικό της μην πετάς άδικα τα λεφτά σου τα after market στο συγκεκριμένο τουφέκι δεν προσφέρουν τίποτα μόνο ένα χοντρό αλλόκοτο πραγμα να προεξέχει από την κάνη
Carlsons sporting Clay'sΓια πείτε ιδέα για 2αρι τσοκ σε α400
Πάρε τα δικά της που σου λείπουν είναι τέλεια μην ενθουσιάζεσαι από γκουρμουτσες δεν είναι βέβαια και φθηνά τα δικά τηςΔεν είχε δικό της ούτε 2 ούτε 4
Ναχουμε να παίζουμε πιο πολύ συνήθως με 4-5 κυνηγαω
Νικόλα άμα βρεις 2 στην 400 ξεκινά να τουφεκας από τα 40 45 και πανωΓια πείτε ιδέα για 2αρι τσοκ σε α400
Να υπάρχει.... Ναχουμε να παίζουμε σαν παιδιά έλεγα να το δοκιμάσω περιστέρια κοράκια κτλΝικόλα άμα βρεις 2 στην 400 ξεκινά να τουφεκας από τα 40 45 και πανω
για π τ θες αυτό τόσο στενο για περδικα δε κάνει πιστευω
αυτο που σου ειπα και καθαρισες.Να υπάρχει.... Ναχουμε να παίζουμε σαν παιδιά έλεγα να το δοκιμάσω περιστέρια κοράκια κτλ
Νοn portedGemini ported και οικονομικό και καλό
Δεν φέρνουν το χρυσό ρε γ@μώτο ...Carlsons sporting Clay's
Νοn ported
Μόλις κουφαθείς όπως εγώ θα είναι αργά ...Εγώ τα θέλω με τρουπες
Μόλις κουφαθείς όπως εγώ θα είναι αργά ...
Αρούρι, άκου εκεί με τρούπες αχαχαχ
Έχει άλλη χάρη η τρουπα!Εγώ τα θέλω με τρουπες
Σταμάτη δεν μιλάμε για χοντρά μακαρόνια αλλά για τσοκ!Εγώ τα θέλω με τρουπες
Η τουφεκια του μαμά τσοκ μου αρέσει πιο πολύ από το briley καλά το έλεγα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα δικά τους από τα after
391 18.5 αυλού --- 391 18.60 αυλού
1* 17.45χιλ 1* 17.60
2* 17.75χιλ 2* 17.85
3* 17.90χιλ 3* 18.05
4* 18.15χιλ 4* 18.30
5* 18.45χιλ 5* 18.60
Με αφορμή κάτι δοκιμές και τσέκαρα τα τσοκ πειρα και απου του φίλου μου την 391 18.6 αυλού τα τσοκ και τα μέτρησα και είδα μεγάλη διαφορά στο 4τσοκ και όχι τόσο στο 5τσοκ του φίλου ανταποκρίνεται με το Briley ic σχεδόν το ίδιο και στο μέτρημα και στον πίνακα.. τα φυσίγγια όλα ιδιογομωση με φελλό να διαβάζει το τσοκ
Αυτές είναι για να δω τα τσοκ και κάποια παει για περδικα..Σφυχτες είναι για μπεκάτσα
Η αλήθεια είναι ότι έχει ποιο σφιχτες ντουφεκιες το μαμά το εχω τσεκαρι με πολλά αφτερ μαρκετ τσοκ.Η τουφεκια του μαμά τσοκ μου αρέσει πιο πολύ από το briley καλά το έλεγα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα δικά τους από τα after
Έχω και εγώ όλη τη σειρά της briley και μερικά Carlson τις ντουφεκιες που βγάζουν τα μαμά δεν τις πιάνουν τα άλλα για τα Mobil το πιστεύω μιλάμε για ένα κοντό απλό τσοκ τίποτα το ιδιαιτεροΗ αλήθεια είναι ότι έχει ποιο σφιχτες ντουφεκιες το μαμά το εχω τσεκαρι με πολλά αφτερ μαρκετ τσοκ.
Αλλα εμενα δεν με βοηθάει στην φέρμα.
Στα mobil tsok έχει τεράστια διαφορά καλύτερα τα αφτερ μάρκετ.