Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το δικό της μην πετάς άδικα τα λεφτά σου τα after market στο συγκεκριμένο τουφέκι δεν προσφέρουν τίποτα μόνο ένα χοντρό αλλόκοτο πραγμα να προεξέχει από την κάνη
Δεν είχε δικό της ούτε 2 ούτε 4

Ναχουμε να παίζουμε πιο πολύ συνήθως με 4-5 κυνηγαω

Νικόλα άμα βρεις 2 στην 400 ξεκινά να τουφεκας από τα 40 45 και πανω:cool:
για π τ θες αυτό τόσο στενο για περδικα δε κάνει πιστευω
Να υπάρχει.... Ναχουμε να παίζουμε σαν παιδιά έλεγα να το δοκιμάσω περιστέρια κοράκια κτλ

Πέρδικα 4-5 ανάλογα το μέρος δεν πάει πιο σφυχτο έχουμε και σκύλους τσαμπιονς 😜

391 18.5 αυλού --- 391 18.60 αυλού
1* 17.45χιλ 1* 17.60
2* 17.75χιλ 2* 17.85
3* 17.90χιλ 3* 18.05
4* 18.15χιλ 4* 18.30
5* 18.45χιλ 5* 18.60
Με αφορμή κάτι δοκιμές και τσέκαρα τα τσοκ πειρα και απου του φίλου μου την 391 18.6 αυλού τα τσοκ και τα μέτρησα και είδα μεγάλη διαφορά στο 4τσοκ και όχι τόσο στο 5τσοκ του φίλου ανταποκρίνεται με το Briley ic σχεδόν το ίδιο και στο μέτρημα και στον πίνακα.. τα φυσίγγια όλα ιδιογομωση με φελλό να διαβάζει το τσοκ

Last edited:
closest store or gas station
4τσοκ στα 20μετρα
my location on the map right now
5τσοκ στα 15μετρα

5τσοκ στα 15μετρα

4 τσοκ στα 20μετρα

Από τα 15μετρα με 5τσοκ
Στα 20μετρα με 4τσοκ βλέπουμε σχεδόν ίδια διάμετρο κύκλου ένα τσοκ ποιο σφιχτό κερδίζεις 5μετρα

Last edited:

391 18.5 αυλού --- 391 18.60 αυλού
1* 17.45χιλ 1* 17.60
2* 17.75χιλ 2* 17.85
3* 17.90χιλ 3* 18.05
4* 18.15χιλ 4* 18.30
5* 18.45χιλ 5* 18.60
Με αφορμή κάτι δοκιμές και τσέκαρα τα τσοκ πειρα και απου του φίλου μου την 391 18.6 αυλού τα τσοκ και τα μέτρησα και είδα μεγάλη διαφορά στο 4τσοκ και όχι τόσο στο 5τσοκ του φίλου ανταποκρίνεται με το Briley ic σχεδόν το ίδιο και στο μέτρημα και στον πίνακα.. τα φυσίγγια όλα ιδιογομωση με φελλό να διαβάζει το τσοκ

Η τουφεκια του μαμά τσοκ μου αρέσει πιο πολύ από το briley καλά το έλεγα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα δικά τους από τα after

Σφυχτες είναι για μπεκάτσα
Αυτές είναι για να δω τα τσοκ και κάποια παει για περδικα..
Το Briley ic είναι ποιο ανοιχτό και το αγόρασα για περδικα γιατί το 4τσοκ το μαμά το δικό μου είναι φανερά ποιο κλειστό..
Έκανα παραγγελία το sk2 γκεμινι με αρνητική σύσφιξη.
Και στην μπεκάτσα βάζω διασποράς.

Η τουφεκια του μαμά τσοκ μου αρέσει πιο πολύ από το briley καλά το έλεγα ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τα δικά τους από τα after
Η αλήθεια είναι ότι έχει ποιο σφιχτες ντουφεκιες το μαμά το εχω τσεκαρι με πολλά αφτερ μαρκετ τσοκ.
Αλλα εμενα δεν με βοηθάει στην φέρμα.
Στα mobil tsok έχει τεράστια διαφορά καλύτερα τα αφτερ μάρκετ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει ποιο σφιχτες ντουφεκιες το μαμά το εχω τσεκαρι με πολλά αφτερ μαρκετ τσοκ.
Αλλα εμενα δεν με βοηθάει στην φέρμα.
Στα mobil tsok έχει τεράστια διαφορά καλύτερα τα αφτερ μάρκετ.
Έχω και εγώ όλη τη σειρά της briley και μερικά Carlson τις ντουφεκιες που βγάζουν τα μαμά δεν τις πιάνουν τα άλλα για τα Mobil το πιστεύω μιλάμε για ένα κοντό απλό τσοκ τίποτα το ιδιαιτερο

Back