Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, το εκτιμώ!
Δέχομαι ότι υπάρχουν διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία. Ειδικά αυτό που λες για chokes after-market σε Baikal το συναντώ συχνά εντός και εκτός του φόρουμ, με καλύτερες κατανομές από τα "μαμα" στην ίδια διάμετρο εξόδου, πράγμα που μου προξενεί μια κάποια απορία εν τέλη για τη μηχανική του όλου συστήματος.
Αναρωτίεμαι μάλιστα αν σε ορισμένες μάρκες όπλων τα after-market έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με άλλες εξαιτίας του σχήματος των κανών ή της διαμέτρου του αυλού...μπορεί να μην ισχύει και τίποτα από αυτά σε σημαντικό βαθμό φυσικά και να σπάζουμε τα μούτρα μας όσοι ψαχνόμαστε δε ξέρω, πρόσφατα έπεσα και σε ένα παλιό άρθρο της οπλογνωσίας και ξαναπεσα σε σκέψεις για όλα αυτά.
Σίγουρα θα χει ξανασχολιαστεί στο φόρουμ - > https://oplognosia.com/?p=11058
Δεν υπαρχει λογος....τζαμπα λεφτα...για τα αφτερμαρκετ τσοκ αντε να υπαρχει λογος μονο για πιο κλειστα απο 3* που και παλι σηκωνει πολυ κουβεντα...εγω παντως δεν εχω δει κατι το συνταρακτικο...πχ μου εδωσε ενας φιλος ενα brain ΜR σε crio plus να το δοκιμασω,πολλες αποτυχιες με το που εβαζα το μαμα τριαρι ολα ενταξει....βρηκα σε καλη τιμη ενα ΤΜ για την baikal, απο αυτο ναι εμεινα ευχαριστημενος,αλλα και παλι μερικες φορες αναρωτιεμαι ποσα πουλια παραπανω να μου εδωσε σε σχεση με το μαμα τριαρι που χρησιμοποιουσα...
Δέχομαι ότι υπάρχουν διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία. Ειδικά αυτό που λες για chokes after-market σε Baikal το συναντώ συχνά εντός και εκτός του φόρουμ, με καλύτερες κατανομές από τα "μαμα" στην ίδια διάμετρο εξόδου, πράγμα που μου προξενεί μια κάποια απορία εν τέλη για τη μηχανική του όλου συστήματος.
Αναρωτίεμαι μάλιστα αν σε ορισμένες μάρκες όπλων τα after-market έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε σύγκριση με άλλες εξαιτίας του σχήματος των κανών ή της διαμέτρου του αυλού...μπορεί να μην ισχύει και τίποτα από αυτά σε σημαντικό βαθμό φυσικά και να σπάζουμε τα μούτρα μας όσοι ψαχνόμαστε δε ξέρω, πρόσφατα έπεσα και σε ένα παλιό άρθρο της οπλογνωσίας και ξαναπεσα σε σκέψεις για όλα αυτά.
Σίγουρα θα χει ξανασχολιαστεί στο φόρουμ - > https://oplognosia.com/?p=11058