Τα πάντα για τα τσοκ

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Sk2 optima-plus πάνω στο beretta
Και το Seminole πάνω στο μπενελι..
Είχα το sk2 και όταν ήθελα να πάρω το άλλο όπλο ξεβίδωμα βιδωμα..
Τώρα το ραβδωτο δεν ξέρω τι θα γίνει 😅🫠
Το εχω το sk2
Το kicks το σκεφτόμουν λόγο τις ιδιότητας να φρενάρει σε συνδυασμό με συσφίξει καμπάνα θα δίνει ομπρελά
το siminole δεν το εχω ριξει

Πόσο πιο ανοιχτή ντουφεκια έχει το Seminole spreader το στόμιο είναι 20χιλ φταίει το άνοιγμα της μάλλινης ο συγκεντρωτηρας 😱😱😱
Πέρα από το σκορπισμα της περιφέρειας που κάνει το spreader με κλασικούς συγκεντρωτηρες, κρατάει και καλά κέντρα, με αποτέλεσμα να σκοτώνει εκεί που άλλα τσοκ διασποράς δεν φτάνουν.

Εάν το χρησιμοποιήσεις αρκετά στο κυνήγι, θα καταλάβεις τις δυνατότητές του.

Πέρα από το σκορπισμα της περιφέρειας που κάνει το spreader με κλασικούς συγκεντρωτηρες, κρατάει και καλά κέντρα, με αποτέλεσμα να σκοτώνει εκεί που άλλα τσοκ διασποράς δεν φτάνουν.

Εάν το χρησιμοποιήσεις αρκετά στο κυνήγι, θα καταλάβεις τις δυνατότητές του.
Την πρώτη φορά που το βιδωσα ήταν για μαύρες.
Βλέποντας τι έκανε σε δυο τρεις πιο μακρινές το άφησα βιδωμενο ξεκινώντας περπατητο κι έβαλα ένα 3* στην τσέπη,καλού κακού...
Στην τσέπη έμεινε!
Με το spreader από 8-10μ έως και 30,σεκος!
Από κει και πάνω,τραυματισμένα εκτός και ήμουν κατακεντρο κι έπαιρναν πάνω από ένα σκαγακι.

Την πρώτη φορά που το βιδωσα ήταν για μαύρες.
Βλέποντας τι έκανε σε δυο τρεις πιο μακρινές το άφησα βιδωμενο ξεκινώντας περπατητο κι έβαλα ένα 3* στην τσέπη,καλού κακού...
Στην τσέπη έμεινε!
Με το spreader από 8-10μ έως και 30,σεκος!
Από κει και πάνω,τραυματισμένα εκτός και ήμουν κατακεντρο κι έπαιρναν πάνω από ένα σκαγακι.
Πρακτικά αντικαθιστά και το 4*. Στον πίνακα μπορεί να μην το δείξει αλλά στο κυνήγι το δείχνει και με το παραπάνω.

Έχω πάρα πολλά περιστατικά όπου πήρα πουλιά ανέλπιστα με αυτό το ρημάδι.

Carlson Lm κ θα με θυμηθείς πολλές φορές...
Το Carlson Lm αποκτήθηκε ! Μένει να δω στο πεδίο (την άλλη εβδομάδα) πόσες φορές θα σε θυμηθώ!
Να είσαι καλά, σ ΄ευχαριστώ.
Επίσης βρήκα και τα Το NSI Classica Light dispersante (Παντελή !) για τις μαύρες.

Το Carlson Lm αποκτήθηκε ! Μένει να δω στο πεδίο (την άλλη εβδομάδα) πόσες φορές θα σε θυμηθώ!
Να είσαι καλά, σ ΄ευχαριστώ.
Επίσης βρήκα και τα Το NSI Classica Light dispersante (Παντελή !) για τις μαύρες.
Έπραξες άριστα!

Καλησπέρα σας, για τουφεκιες γυρω στα 40 μέτρα θα επιλέγατε kicks smoke M ή IM ? Βγάζει όντως πιο σφιχτές τουφεκιές σε σχέση με άλλα τσοκ αντίστοιχων συσφίξεων?
Το πολύ Μ, για να μην πω LM. Εξαρτάται και από το όπλο βέβαια.

Back