Το sk2 με τι φυσίγγια το δούλευες?Στο sk1 είναι 4.5 τσοκ στην ουσία
Το sk2 υπερκυληνδρος 6τσοκ στην ουσία.
Τα έχω ριξει όλα το sk2 αξίζει
Δεν έχω κυνήγισει με το διασποράς και το Seminole
Το sk2 με τι φυσίγγια το δούλευες?Στο sk1 είναι 4.5 τσοκ στην ουσία
Το sk2 υπερκυληνδρος 6τσοκ στην ουσία.
Τα έχω ριξει όλα το sk2 αξίζει
Δεν έχω κυνήγισει με το διασποράς και το Seminole
Ελιξ διασποράςΤο sk2 με τι φυσίγγια το δούλευες?
Το εχω το sk2Sk2 optima-plus πάνω στο beretta
Και το Seminole πάνω στο μπενελι..
Είχα το sk2 και όταν ήθελα να πάρω το άλλο όπλο ξεβίδωμα βιδωμα..
Τώρα το ραβδωτο δεν ξέρω τι θα γίνει![]()
Με διασποράς δε κάνει φρενάρισμαΤο εχω το sk2
Το kicks το σκεφτόμουν λόγο τις ιδιότητας να φρενάρει σε συνδυασμό με συσφίξει καμπάνα θα δίνει ομπρελά
το siminole δεν το εχω ριξει
Κανει ΚανειΜε διασποράς δε κάνει φρενάρισμα![]()
Πέρα από το σκορπισμα της περιφέρειας που κάνει το spreader με κλασικούς συγκεντρωτηρες, κρατάει και καλά κέντρα, με αποτέλεσμα να σκοτώνει εκεί που άλλα τσοκ διασποράς δεν φτάνουν.
Την πρώτη φορά που το βιδωσα ήταν για μαύρες.Πέρα από το σκορπισμα της περιφέρειας που κάνει το spreader με κλασικούς συγκεντρωτηρες, κρατάει και καλά κέντρα, με αποτέλεσμα να σκοτώνει εκεί που άλλα τσοκ διασποράς δεν φτάνουν.
Εάν το χρησιμοποιήσεις αρκετά στο κυνήγι, θα καταλάβεις τις δυνατότητές του.
Το διασποράς σκέφτομαιΆμα σκεφτείς να πουλήσεις το spreader,εδώ είμαι...
Να φτιάξεις κοντάκι.Από κει και πάνω,τραυματισμένα εκτός και ήμουν κατακεντρο κι έπαιρναν πάνω από ένα σκαγακι.
Το πίσω απ'το κοντάκι φταίει!Να φτιάξεις κοντάκι.
Θα σ πώ που να πάς.![]()
Σχεδόν πάντα.....Το πίσω απ'το κοντάκι φταίει!![]()
Πρακτικά αντικαθιστά και το 4*. Στον πίνακα μπορεί να μην το δείξει αλλά στο κυνήγι το δείχνει και με το παραπάνω.Την πρώτη φορά που το βιδωσα ήταν για μαύρες.
Βλέποντας τι έκανε σε δυο τρεις πιο μακρινές το άφησα βιδωμενο ξεκινώντας περπατητο κι έβαλα ένα 3* στην τσέπη,καλού κακού...
Στην τσέπη έμεινε!
Με το spreader από 8-10μ έως και 30,σεκος!
Από κει και πάνω,τραυματισμένα εκτός και ήμουν κατακεντρο κι έπαιρναν πάνω από ένα σκαγακι.
Το Carlson Lm αποκτήθηκε ! Μένει να δω στο πεδίο (την άλλη εβδομάδα) πόσες φορές θα σε θυμηθώ!Carlson Lm κ θα με θυμηθείς πολλές φορές...
Έπραξες άριστα!Το Carlson Lm αποκτήθηκε ! Μένει να δω στο πεδίο (την άλλη εβδομάδα) πόσες φορές θα σε θυμηθώ!
Να είσαι καλά, σ ΄ευχαριστώ.
Επίσης βρήκα και τα Το NSI Classica Light dispersante (Παντελή !) για τις μαύρες.
4,5* και 5,5*Ποια είναι η διαφορά μεταξύ τσοκ SK IT και SK USA
Το πολύ Μ, για να μην πω LM. Εξαρτάται και από το όπλο βέβαια.Καλησπέρα σας, για τουφεκιες γυρω στα 40 μέτρα θα επιλέγατε kicks smoke M ή IM ? Βγάζει όντως πιο σφιχτές τουφεκιές σε σχέση με άλλα τσοκ αντίστοιχων συσφίξεων?