Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Ρελιαστο φυσιγγι, σε πολυ χαμηλο καλυκα με διβασικη. Δεν εχω ιδεα με τι βυσμα ειναι, αλλα το στησιμο του ειναι ο ορισμος του μπελαλιδικου στησιματος, ειδικα για βιομηχανικο γεμισμα. Προφανως ομως, καλυπτει μια αναγκη για φυσιγγια σε οπλα παλια, που ως προσφατως δεν υπηρχε. Συμφωνω για την τιμη, σκεφτητε ομως και το ποσο ευκολη ειναι η παραγωγη του

Ρελιαστο φυσιγγι, σε πολυ χαμηλο καλυκα με διβασικη. Δεν εχω ιδεα με τι βυσμα ειναι, αλλα το στησιμο του ειναι ο ορισμος του μπελαλιδικου στησιματος, ειδικα για βιομηχανικο γεμισμα. Προφανως ομως, καλυπτει μια αναγκη για φυσιγγια σε οπλα παλια, που ως προσφατως δεν υπηρχε. Συμφωνω για την τιμη, σκεφτητε ομως και το ποσο ευκολη ειναι η παραγωγη του
10 ευρώ τιμή είναι αδικαιολογητη

η αλήθεια είναι κάπου στη μέση νομίζω... και οι δύο δίκιο έχετε...
όπως λέει ο Λάμπρος, αυτό το φυσίγγι έρχεται να αντικαταστήσει το classic32, του οποίου η μέση τιμή στην αγορά ήταν τα 9 ευρώ και όταν κάποιος το έβαζε σε προσφορά στα 6,80 τρέχαμε όλοι να στοκάρουμε... ;)
Τώρα μιλάμε για ένα φυσίγγι με τα ίδια υλικά σε μικρότερες ποσότητες, με μόνη διαφορά το κλείσιμο. δικαιολογεί αυτό το δεκάρικο στο κουτί; και εμένα μου φαίνεται υπερβολή. αν μεταφράσω τα λεγόμενα του Λάμπρου ουσιαστικά την τιμή την όρισε με βάση τις τιμές των αντίστοιχων φυσιγγίων του ανταγωνισμού...
επίσης η αυξημένη τιμή του, θα αποδώσει μειωμένη ζήτηση σχετικά, πράγμα που επιζητά και αυτός, καθότι με ένα μπελαλίδικο γέμισμα δεν θα μπορούσε με μια μικρή τιμή να προλάβει τη ζήτηση και θα χτυπούσε επίσης τα άλλα φυσίγγια που ο ίδιος βγάζει...
Για μένα, αφού το classic32 ήταν κάπου στα 9 ευρώ, αυτό έπρεπε να είναι κάπου στα 8, πάλι μια υψηλή τιμή που δεν επιτρέπει την ευρεία κατανάλωση, αλλά σε μια ενδεχόμενη προσφορά να μπορούσαμε και εμείς οι κοινοί θνητοί να φορτώσουμε κανα κουτακι από δαύτο, όπως γινόταν με το classic32 ;) τώρα απ τα 10 ευρώ και σε black friday κάτω από 8 δεν το βλέπω να πέφτει και δεν συμφέρει σίγουρα για στοκάρισμα...
λίγοι και "εκλεκτοί" είναι το πελατολόγιο του και φαίνεται ότι το ξέρει... αν θα του πετύχει θα το δείξει η ιστορία!!

Να κάνω μια πολύ απλοϊκή ερώτηση; Αυτό το φυσίγγιο αν κάναμε 20 τεστ σε ποσα από αυτά θα πήγαινε καλύτερα από το 32αρι του ρουμελιωτη με τιμή 5.5€; Ρωτάω γιατί αν και ιδιογομωτης την ιδιαιτερότητα δεν την βρίσκω κάπου... ελπίζω να με βοηθήσετε να καταλάβω!!

Πιστεύω πως δεν ποντάρει να πουλήσει από την σούπερ ντουπερ ντουφεκια που θα βγάλει αλλά από το ότι προορίζεται για δίκαννα και παλιά όπλα ώστε να μην καταπονηθούν.. λέω εγώ τώρα...
Εντάξει τότε με το 28αρι του ίδιου στα 5.10€. Η ερώτηση είναι η ίδια...

Εντάξει τότε με το 28αρι του ίδιου στα 5.10€. Η ερώτηση είναι η ίδια...
Όπως είπε και ο george k πιο πάνω, στοχεύει σε κατόχους παλαιών δίκαννων. Και κυρίως με θαλάμες 65 χιλιοστών. Αυτά τα όπλα δεν μπορούν (δεν επιτρέπεται) να ρίχνουν τα σύγχρονα 28αρια φυσίγγια, σκοπευτικά κλπ (ούτε τα 24αρια) γιατί όλα είναι σε κάλυκες 70 χιλ.
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να αντικαταστήσει το Classic 32 με αυτό, και δεν το βγάζει παράλληλα, σαν ένα εντελώς νέο προϊόν ...

Ο λαγος ανοικει στα εκλεκτα θηραματα!
Η λαχταρα για την απόκτησή του ειναι μεγαλη!
Αυτο οδηγει στο "μπουκωμα" του οπλου πανω του,ανεξάρτητα με την πορεια και την ταχύτητά του!
Ειναι γρηγορο το "ζουδι"!
Πολυ!!
Οι χαμενες βολες,ειναι κατα κανονα ΠΙΣΩ και ΠΑΝΩ,λογω σηκωματος του κεφαλιου...
Αποτοκο της λαχταρας και της εστιασης πανω στο...ποθητο!
Για τους εμπειρους,δεν υπαρχει σωμα!
Μονο κεφαλι...
Μια βασικη δυσκολια,ειναι το αναγλυφο του εδαφους και το γεγονος πως αυτο επηρεάζει την κινηση του λαγου.
Συνεννοημένοι είστε με το μεγάλο ; Έχω βρει το μπελά μου με του λαγού το κεφάλι .sarcastic.
Σε Classic κάτι καλύτερο από το B&P mb Classic 32g no7 δεν έχω ρίξει στα7€

Last edited by a moderator:
Καλησπέρα παιδιά.....πως βλέπετε την τιμή στα καινούργια φυσίγγια lambro?ρελιαστα 12/65 29,5 γραμμάρια στα 10€ τα 25....
Δεν την βλέπουμε ούτε καν....dab!!!:p:p λογοπαίγνιο γιατί η κατάσταση είναι μόνο για γέλια!προσωπική τοποθέτηση.....πάντα!

Είναι σίγουρο ότι θα διαθέσει το φυσιγγι στην Ελλάδα ή το προοριζει μονο για την Αγγλια όπου κάνει εξαγωγή;
Και δίνουμε τύχη ότι οι τοπικιστες Άγγλοι αντί να παρουν κάποιο εγγλεζικο προιον θα πάρουν το ελληνικό?

Back