Τεχνολογία φυσιγγίων, καινούργια προϊόντα.

Εχω εναν φιλο ιδιογομωτη που τα κλεινει ετσι! Ειναι λαθος?
Δεν υπάρχει λάθος και σωστό... όλα εξυπηρετούν κάτι στην ιδιογωμοση... ο κολοσσός η b&p βγάζει μονοβολο με αστέρι.. αυτοί είναι χαζοί ή δεν ξέρουν;;!

Δεν ξερω αν ρωταω στην σωστη κατηγορια αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν γραφουν (ως επι τω πλειστον οι Ελληνες κατασκευαστες) τις ταχυτητες των φυσιγγιων τους?
Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....1822
Αυτος γιατι τα εγραφε ολα?

Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822
Aν ήμουν βιοτέχνης θάγραφα καί την δοσολογία του φυσιγγίου .
Πολλοί γνωρίζοντας κάποια πράγματα θα αγόραζαν έτοιμο το φυσίγγι αν λόγω χρόνου κλπ δέν μπορούσαν να φτιάξουν ίδιο το δικό τους
Παλιά λόγω πολλών επαγγελματικών ταξιδιών έπαιρνα εμπορικά victory αυτά που ήξερα δοσολογίες D20-A1 -AO -PSB2

Τουτο που το πας παλι ,τα αλλα παλι που εξεχουν οι μυτες και σκανε στις αποθηκες .Ουτε τα βασικα
Αυτά να τα λέμε είναι ζήτημα ζωής και θανάτου μου έτυχαν και μένα τετια τα πηγα πισω αμέσως και συγκεκριμένα με τον τυπο gualandi παντα να τσεκαρετε να υπαρχει ο απαρετιτος χορός μεταξύ μύτης βλήματος και χειλους βαλτε ένα χαρακα και ελενξτε το βλήμα να κάθετε βαθύτερα

Τουτο που το πας παλι ,τα αλλα παλι που εξεχουν οι μυτες και σκανε στις αποθηκες .Ουτε τα βασικα
Πριν 8-9 χρονια ειχε συμβει κ αν θυμαμε καλα υπηρχε κ ακρωτηριασμος στα χερια..κ ο Στοκας τοτε ετρεχε στα δικαστηρια..ειχε ισχυριστει(για καποιο λογο,γιατι δεν ξερω τι ρολο μπορει να παιξει αυτο...) οτι τα φυσιγγια μεσα στην αποθηκη ηταν τεσσερα...το ειχε γραψει κ το εθνος κυνηγι..δεν ξερω τι ειχε απογινει..
Για την κουβεντα που ειχαμε προχθες....View attachment 1822

Λενε οτι απο το κουτι κ μονο μπορεις να καταλαβεις την σοβαροτητα του καθε κατασκευαστη κ μαλλον ετσι ειναι..
Η μηπως οχι...Ωραια κ εντυπωσιακα αυτα..αλλα δεν ξερω πως γινετε καποια στιγμη να αλλαζουν οι πυριτιδες κλπ κ τα στοιχεια πανω στο κουτι να παραμενουν τα ιδια χωρις να ανανεωνονται..
Ο Στοκας εγραφε κ αλλα τοσα στα διαφημιστικα φυλλαδια που εστελνε στα κυνηγομαγαζα..
Ομως δυστηχως τον "καλο" Στοκα λιγο τον προλαβαμε...

Στοκα λιγο τον προλαβαμε..
ειχα παρει ενα κουτι STOKAS MAX33 και μου αρεσαν πολυ , που πηγα μετα και τα βρηκα σε αλλο μαγαζι , και πηρα ολοκληρη κουτα των 20 κουτιων 7αρια , για της περδηκες , που οταν αρχησε το κυνηγι της , ειχα ρηξει μησο κουτι και δεν ειχα παρει περδηκα , οποτε αρχησα να την ψηλιαζουμε , καπια στιγμη βλεπω ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα καθησμενα στα βραχια , τα πλησιαζω σιγα σιγα στα 25 μετρα περιπου και λεω τωρα θα γηνει χαμος θα παρω πανω απο τρια , και ρηχνω και βλεπω εκπληκτος οτι δεν πηρα ουτε ενα , μονο φτερα εβλεπα , ευτηχως τα υποληπα κουτια τα πηγα πισω και μου τα αλαξε ο ανθρωπος με τα stokas s32 που και εκεινον συμφερνε γιατι ηταν ποιο φτηνα τα s32 , και δεν ηθελα διαφορα

Last edited by a moderator:
ειχα παρει ενα κουτι STOKAS MAX33 και μου αρεσαν πολυ , που πηγα μετα και τα βρηκα σε αλλο μαγαζι , και πηρα ολοκληρη κουτα των 20 κουτιων 7αρια , για της περδηκες , που οταν αρχησε το κυνηγι της , ειχα ρηξει μησο κουτι και δεν ειχα παρει περδηκα , οποτε αρχησα να την ψηλιαζουμε , καπια στιγμη βλεπω ενα κοπαδακι αγριοπεριστερα καθησμενα στα βραχια , τα πλησιαζω σιγα σιγα στα 25 μετρα περιπου και λεω τωρα θα γηνει χαμος θα παρω πανω απο τρια , και ρηχνω και βλεπω εκπληκτος οτι δεν πηρα ουτε ενα , μονο φτερα εβλεπα , ευτηχως τα υποληπα κουτια τα πηγα πισω και μου τα αλαξε ο ανθρωπος με τα stokas s32 που και εκεινον συμφερνε γιατι ηταν ποιο φτηνα τα s32 , και δεν ηθελα διαφορα
Επρεπε να ανοιγες ενα απο το καθενα..μονο ο συγκεντρωτηρας θα ηταν ο ιδιος...
Γιατι αυτος ηταν απλα ο σουπερμαν των Ελληνικων φυσιγγιων!
vault 106 location
Σουπερμαν της ευρηματικοτητας κ της πατεντας
...Εκει τον παραδεχομαι...........

Γιατι αυτος ηταν απλα ο σουπερμαν των Ελληνικων φυσιγγιων!
vault 106 location
ηταν , φοβερος στης πατεντες , αλλα δεν προσεχε τα ποιο απλα , ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στα υλικα , που θα εφερναν και σταθερα αποτελεσματα , και αφηνε τους υπαληλους του να γεμηζουν , χωρης ελενχο , και στο τελος τα περησοτερα ηταν τζουφια , οπως αποδηχτηκε σε εμενα , με τα MAX33 , αλλα και σε αλλους

τοτε πριν χρονια που επερνα φυσιγγια εργοστασιου , εχω δει φυσιγγιο απλο , να ξηρηζει , και ιδιας μαρκας σε διαφορετηκη χρονια να ειναι αχρηστο και να κλαις τα λεφτα σου , που ουτε σπουργητι δεν ρηχνει στα 20 μετρα , εκει τα σφαζα ολα και επερνα τα υλικα για ιδιογωμοση , που απο περιεργια τα ζυγηζα και εβλεπα ποτε 1,50 , ποτε 1,55 , 1,45 , 1,60 , και σκαγια 31 32,5 30,5 κτλ

τοτε πριν χρονια που επερνα φυσιγγια εργοστασιου , εχω δει φυσιγγιο απλο , να ξηρηζει , και ιδιας μαρκας σε διαφορετηκη χρονια να ειναι αχρηστο και να κλαις τα λεφτα σου , που ουτε σπουργητι δεν ρηχνει στα 20 μετρα , εκει τα σφαζα ολα και επερνα τα υλικα για ιδιογωμοση , που απο περιεργια τα ζυγηζα και εβλεπα ποτε 1,50 , ποτε 1,55 , 1,45 , 1,60 , και σκαγια 31 32,5 30,5 κτλ
Σταθερότατα.think..think.

Επίσης έχω έναν ενδοιασμό όσο αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν οι έμποροι κατασκευαστές

Για μενα οτι υλικα κυκλοφορουν στο εμποριο κ χρειαζονται για να γεμιστει ενα φυσιγγι σε γενικες γραμμες ειναι ολα καλα κ κανουν σωστα την δουλεια τους..φτανει να συνδιαστουν σωστα κ οχι να γεμιζονται οπως οπως κ με προχειροτητα απο τους κατασκευαστες...

Ωραιο φυσιγγακι!Το οτι γεμιζει σε διαφανους καλυκες λεει οτι φοραει παντελονια ο τυπος.
Πλαστικος εμφρακτηρας,φελλος και ζελατινα να μην καρφωνονται (χανονται) σκαγια.Αν
ειναι και με csb1 στα 32γρ ειναι σουπερ,δεν θα ηθελα να ακουσω καμια csb5 ανεβασμενη
σε αυτα τα γραμμαρια.

Back