Τιμή άδειας θήρας για τη κυνηγετική περίοδο 2024–2025

• Thread starter Thread starter Nikosddd
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα σε όλους. Στον 1ο Πειραιά η Γενική στα 185 ευρώ. Ρώτησα την κυρία που διεκπεραιώνει τις ανανεώσεις των αδειών και έχουμε μείνει 1800 συνάδελφοι που συνεχίζουμε να βγάζουμε άδεια από περίπου 3200 που ήταν όταν πήγε στον Σύλλογο η κυρία.

Κ.Σ. Λαυρίου Γενική 182,50, Περιφερειακή 152,50, Τοπική 132,50. Αισθητά λιγότερη παρουσία κυνηγών χρόνο με το χρόνο δυστυχώς, αλλά και φυσικό επακόλουθο λόγω πολλών παραγόντων που επηρεάζουν την αγαπημένη μας ασχολία. Πέτυχα ένα και μοναδικό νεαρό που έβγαζε για πρώτη φορά άδεια. Στα δε συνοικιακά μικρά καταστήματα η απόλυτη φτώχια στα ράφια. Καλή έναρξη σε όλους τους συναδέλφους με υγεία, σεβασμό στο θήραμα και τη φύση και ασφάλεια πάνω από όλα.

Ήρθε μήνυμα πριν καμιά ώρα από τον Κ.Σ. Χανίων
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI APXIΣE H EKΔOΣH AΔEIΩN ΘHPAΣ 2024-25 TOΠIKH 138,60 ΠEPIΦEPEIAKH 158,60 ΓENIKH 188,60 YΠOXPEΩTIKA ΠPOΣKOMIZOYME AΔEIA OΠΛOKATOXHΣ ΣE IΣXY
Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό .think. . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.

Ξέρει κανένας γιατί ζητάνε ΑΚΚΟ;

Α και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Last edited:
Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό .think. . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.

Εμένα την έβγαλε φωτοτυπία την ακκο.

Στον ΚΣ Θεσσαλονίκης η περιφερειακή 152€ και δώρο ένα πορτοκαλί φλις μπουφαν πολύ ωραίο. Είχαν και παλιά δώρο ένα κόκκινο φλις επίσης ωραίο αλλά ρε παιδιά μύριζε λάδι μηχανής. (Το δικό μου τουλάχιστον δεν ξέρω αν ήταν γενικό το κακό. )Τις εφαρμογές Κένταυρος και την άλλη για την δήλωση των θηραμάτων φαντάζομαι τις δίνουν όλοι οι Σύλλογοι. Και μου ζήτησαν και μένα άδεια κατοχής σε ισχύ. Με πονήρεψε αυτό .think. . Της λέω της κοπέλας έχω εξη όπλα πιό απ' ολα να βάλω; με κοιταξε χωρίς να πει τίποτα και τελικά αρκέστηκε στο ότι πάνω στην άδεια θήρας ήταν σημειωμένη η άδεια κατοχής κάποιου όπλου μου. Για να πω την αλήθεια ούτε που ξέρω για ποιό όπλο πρόκειται. Πρέπει να το ψάξω μην είναι κανενός όπλου που πουλήθηκε.

Είναι στις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εκδόσει άδεια το δασαρχείο. Παλαιότερα μου έχει τύχει να μην προσέξουν στον σύλλογο όταν πλήρωσα ότι η ΑΚΚΟ που υπήρχε στην άδεια έχει λήξει και να με πάρουν τηλέφωνο τις επόμενες ημέρες να μου ζητήσουν να τους δώσω τα στοιχεία της νέας ΑΚΚΟ για να εκδοθεί η άδεια γιατί χωρίς αυτά το δασαρχείο δεν υπέγραφε.

Καλησπέρα,
3ος Κυνηγετικός Αθηνών 151,71 η Περιφερειακή, 182 περίπου η Γενική.
Σε εμάς δίνουν και την εφαρμογή με τους χάρτες που είναι χρήσιμη.
Εύχομαι σε όλους να είστε γεροί και δυνατοί, καλά και ασφαλή κυνήγια.

Back