Δεν τα αγοράζεις,πας ξεβρακωτος σε ένα μπαρ χαρλεαδωνπλακώνεις στο ξύλο αυτόν που φορά το νούμερο σου κ στο φεύγα, καβατζωνεις...κ το λεβεραξιον με ένα σανγκλασιζ ασορτιΑυτά τώρα ποιοί τα αγοράζουν ;
Δεν τα αγοράζεις,πας ξεβρακωτος σε ένα μπαρ χαρλεαδωνπλακώνεις στο ξύλο αυτόν που φορά το νούμερο σου κ στο φεύγα, καβατζωνεις...κ το λεβεραξιον με ένα σανγκλασιζ ασορτιΑυτά τώρα ποιοί τα αγοράζουν ;
Καλημέρα για stoeger, impala δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο αντιπρόσωπος φέρνει αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα όπως αντίστοιχα και στις γνωστές για εδώ εταιρίες, με 500 έως 600 ευρώ μπορείς να βρεις πολύ ποιοτικότερα όπλα σε καλή κατάσταση από αυτά των χιλίων (καινούργια) όπως μια 304η390 μια benelli special lusso , για εμένα προσωπικά αυτά θα ήταν τα όπλα που θα έψαχνα και στο μέλλον όταν θα μάζευα περισσότερα χρήματα θα πήγαινα σε ένα ποιοτικό πλάγιο η super nose αναλόγως προτίμησηςΕγω απο τουρκικα εχω ξεχωρισει 3-4 μαρκες, που εχω δει καλα σημαδια (ata, huglu, stoeger και impala). Με προβληματιζει ομως το θεμα υποστηριξη. Ημουν στο τσακ να παρω ενα ata αλλα απογοητευτηκα απο την αντιπροσωπιση. Τα αλλα δεν τα εμπιστευομαι.
Αν είσαι ο terminator Νο1 ,αλλιως θα καταλήξεις γιουσουφακι των αγγέλων του θανάτου.Δεν τα αγοράζεις,πας ξεβρακωτος σε ένα μπαρ χαρλεαδωνπλακώνεις στο ξύλο αυτόν που φορά το νούμερο σου κ στο φεύγα, καβατζωνεις...κ το λεβεραξιον με ένα σανγκλασιζ ασορτι
Πιθανών να υπάρξει πρόβλημα με τα ανταλλακτικά από τα ρωσσικά όπλα λόγο εμπάργκο που έχει κάνει η ευρωπαϊκή ένωση.. ...
Οι Αυστραλοι που δεν τους επιτρεπονται ημιαυτοματα (εχουν ξεπουλησει εδω κατω) και οι παλαβοι σαν και μενα που θα το επαιρνα για το Τζων γουειν φακτορ.Αυτά τώρα ποιοί τα αγοράζουν ;
Τα impala η καλκο τα εισαγει Φώτη?Καλημέρα για stoeger, impala δεν θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο αντιπρόσωπος φέρνει αξεσουάρ και ανταλλακτικά σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα όπως αντίστοιχα και στις γνωστές για εδώ εταιρίες, με 500 έως 600 ευρώ μπορείς να βρεις πολύ ποιοτικότερα όπλα σε καλή κατάσταση από αυτά των χιλίων (καινούργια) όπως μια 304η390 μια benelli special lusso , για εμένα προσωπικά αυτά θα ήταν τα όπλα που θα έψαχνα και στο μέλλον όταν θα μάζευα περισσότερα χρήματα θα πήγαινα σε ένα ποιοτικό πλάγιο η super nose αναλόγως προτίμησης
StogerΑυτό είναι το μεγάλο μείον αν θα υπάρχει υποστήριξη.Καποια αδράνειας έχω ακούσει ότι μπορούν να δεχθούν ανταλλακτικά από benelli.Αν ισχύει και για ποια ,ας μας πει κάποιος που ξέρει.
Για να υπάρχουν , κάποιοι τα αγοράζουν .Αυτά τώρα ποιοί τα αγοράζουν ;
Εγώ θα αγόραζαΓια να υπάρχουν , κάποιοι τα αγοράζουν .
Τούρκοι καουμπόηδες.Αυτά τώρα ποιοί τα αγοράζουν ;
Σωστά και για κάποιον που θέλει μια benelli με κάνη Browning για 500 ευρώ (τόσο την είχα πάρει εγώ) είναι εξαιρετική, το μόνο μεγάλο μειονέκτημα για εμένα, η υπερηψωμενη Ρίγα που είχεΤα impala η καλκο τα εισαγει Φώτη?
Μπένελι με κάνη ρεμινγκτον έχει το μαγαζίΣωστά και για κάποιον που θέλει μια benelli με κάνη Browning για 500 ευρώ (τόσο την είχα πάρει εγώ) είναι εξαιρετική, το μόνο μεγάλο μειονέκτημα για εμένα, η υπερηψωμενη Ρίγα που είχε
Τι να την κάνωπαλούκι για τις τομάτεςΡεμιγκτον με καννη μπενελι;
Να της φτιάξεις κώνο.Τι να την κάνωπαλούκι για τις τομάτες
Δηλητήριο σίγουρα αλλά ο'ι' για τα πλια ,για τον περονόσποροΕγώ θέλω μηχανισμό Rem με κάνη Benelli!!
Δηλητήριο!!