Prowler®
Banned
μα δεν περιμένω να απαντήσει η γιούρτα αλλά κάποιος άλλος που μπαίνει στο θέμα, όπως ο φίλος ΜονήρηςΜάταια θα περιμένεις για 2 λόγους .
μα δεν περιμένω να απαντήσει η γιούρτα αλλά κάποιος άλλος που μπαίνει στο θέμα, όπως ο φίλος ΜονήρηςΜάταια θα περιμένεις για 2 λόγους .
....βρε μη σκάτε τις καρδιές σας!μα δεν περιμένω να απαντήσει η γιούρτα αλλά κάποιος άλλος που μπαίνει στο θέμα, όπως ο φίλος Μονήρης
την εχω δει δείχνει πολύ ψεύτικη σε σχέση με την impala
Kαμμια σχεση, Η Derya ειναι αεριων με το επανατατικο εμπρος. Μοιαζει με το Blink με κλειστρο απο 303.Derya = μηχανισμός Franchi με παρελκόμενα Benelli.... έχει πέσει αντιγραφή στο διαγώνισμα φουλ.
Τουλάχιστον τις φέρνει ο Καλκ και δίνει καλή υποστήριξη!
Ρε σου ειπα γιατι...τελος...χωρίς εντάσεις (αν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση) πείτε μου τι πιστεύετε.... γιατί;
Μάταια θα περιμένεις για 2 λόγους .
Γι'άλλο πράγμα ρωτάει ο άνθρωπος του Θεού ,γι'άλλο πράγμα απαντάς .Ρε σου ειπα γιατι...τελος...
Τα ζηταει ο κοσμος και πουλανε!
Φοβερή ιδέα!Μια πρόταση σε αυτόν που ξεκίνησε την ενότητα (τουρκικά όπλα) να την μετονομάσει .Εδώ βρίζετε ελεύθερα ,τουρκια , τουρκικά όπλα , προϊόντα , κατόχους τουρκικών όπλων και όσους ρωτάνε οι θέλουν να αποκτήσουν τούρκικο όπλο.
οχι απο άποψη μηχανισμού! αλλά απο άποψη συναρμογής και ποιότητας πλαστικώνKαμμια σχεση, Η Derya ειναι αεριων με το επανατατικο εμπρος. Μοιαζει με το Blink με κλειστρο απο 303.
Παναγιωτη με συγχωριες αλλα πως αντιγραφεις ποιοτητα πλαστικων?οχι απο άποψη μηχανισμού! αλλά απο άποψη συναρμογής και ποιότητας πλαστικών
Πάρε πρώτα το άλογο ...Εγώ θα αγόραζα
Είναι αυτό που αν βγάλεις την τάπα εμφανίζονται άλλες 2 κάνες ;;; ... πολύ μπροστά αυτά τα τούρκικα όπλα !!!Αφήστε τα μίση κι αρχίστε αγορές,
πάρτε κανά τρίκαννο να πέσουν οι τιμές.
https://www.akkar.com.tr/mammut-312-silver-2-477
ποιότητας πλαστικών
Πως ξεχωρίζετε την ποιότητα των πλαστικών σε ένα όπλο ρε παίδες όταν το πιάνετε στα χέρια ?ποιοτητα πλαστικων?
από το χρώμα του, από την γεύση του, από το πόσο παχύ είναι!!!!Πως ξεχωρίζετε την ποιότητα των πλαστικών σε ένα όπλο ρε παίδες όταν το πιάνετε στα χέρια ?
Θα μας τρελάνετε τώρα ?
Παρά πολύ εύκολα το βάρος τους και την υφή τους αν πας και πιάσεις τα δυο όπλα θα το καταλάβειςΠως ξεχωρίζετε την ποιότητα των πλαστικών σε ένα όπλο ρε παίδες όταν το πιάνετε στα χέρια ?
Θα μας τρελάνετε τώρα ?
Δεν ξέρω τι λέει ο κάλκα έχω πάρει και εγώ αρκετά όπλα και συνθετικά και ξύλινα πήγα και δοκίμασα 4-5 που έχει αυτής της χρηματικής αξίας όταν πιάνεις το impala δεν καταλαβαίνεις διαφορά από ένα όπλο με συνθετικά διπλάσιας τιμής. Όταν έπιασα το συγκεκριμένο μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σε όλα δεν θα το εμπιστευόμουν για κυνήγι από τα τουρκικά που είδα μόνο δυο θα έπαιρνα stoeger και impala.Παναγιωτη με συγχωριες αλλα πως αντιγραφεις ποιοτητα πλαστικων?
Τα κακα που ειχε η MR25 τα εχω πει...ειχε ομως και καλα!
Πλαστικα και φινιρισμα ξεπερναγε την Μ2.
Συστημα αεριων δικο της, απλο και ευκολο στο λυσιμο που εμοιαζε με αδρανειας σχεδον.
Μετα τα 300 φυσιγγια δουλευε ρολοι.
Ο Καλκα το υποστηριξε σε οτι θεμα ειχε.
Τιμιο οπλο στα 390 ευρω.
Εγώ από το βάρος κ την υφή μόνο κάποτες διαλέγωΠαρά πολύ εύκολα το βάρος τους και την υφή τους αν πας και πιάσεις τα δυο όπλα θα το καταλάβεις
50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.Παρά πολύ εύκολα το βάρος τους και την υφή τους αν πας και πιάσεις τα δυο όπλα θα το καταλάβεις
Άμα δεν Τσούτσουροεις όταν τ πιανς δεν είνει καλό πλαστικό50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα