Τουρκικά όπλα

Η ποιότητα του πολυμερούς που έχει το κάθε όπλο είναι ανάλογη με το πόσο γρήγορα θέλει ο κατασκευαστής του να χαλάσει για να σου τα πάρει ή να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο όπλου που θα είναι λίγο καλύτερα .Αν θέλουν φτιάχνουν πολυμερές κοντάκι πάπια που δε αλοιωσεται ούτε σε 100 χρόνια ,αλλά μαλακες είναι.Οσο για την αφή δεν δείχνει τίποτα σε σχέση με τις αντοχές των υλικών μπορεί να είναι αυτό που λέμε απ'έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα,σα κάποιες γυναίκες που αν τις δεις αβαφες και γυμνες θα το ξανασκεφτείς δυο τρεις φορές αν θα έβγαινες μαζί τούς.

Η ποιότητα του πολυμερούς που έχει το κάθε όπλο είναι ανάλογη με το πόσο γρήγορα θέλει ο κατασκευαστής του να χαλάσει για να σου τα πάρει ή να σε κάνει να πας στο επόμενο μοντέλο όπλου που θα είναι λίγο καλύτερα .Αν θέλουν φτιάχνουν πολυμερές κοντάκι πάπια που δε αλοιωσεται ούτε σε 100 χρόνια ,αλλά μαλακες είναι.
Πολύ σωστά.
Άλλωστε μην ξεχνάμε και τη συνωμοσία της λάμπας που ήταν οι πρώτοι διδάξαντες της συγκεκριμένης "τακτικής". Και φυσικά ισχύει σχεδόν για όλα τα προιόντα μαζικής κατανάλωσης.

εμενα 10 χρονια το μ2, τα πλαστικα του ηταν σαν καινουρια..καμια αλλοιωση ....εσενα βασιλη εχουν παθει κατι;...γενικα ηταν πεντακάθαρη
View attachment 50460View attachment 50461
Έχει φθαρεί το πέλμα γιατί την έχω παραπόδα :)
Όχι σε σημείο αλλαγής όμως ... Ελάχιστα στο πάνω μέρος.

50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα
50 έχω πιάσει και δεν έχω καταλάβει.
Τες πα
Είναι προσωπική άποψη εμένα που τα επιασα όλα μου έδωσε αυτή την εντύπωση και δεν μου άρεσε καθόλου η ποιότητα συναρμογής της.

Αν δεν το κακοποιεις εσκεμμένα και σε δέκα χρόνια παρόμοια εικόνα θα έχει.Συνηθως οι φθορές είναι στα σημεία που έρχεται σε επαφή κατά τη χρήση.

Θα τσακωθ
Θα τσακωθουμε τωρα αδερφι…….
Αυτο το παραποδα δεν μου αρεσε καθολου και δεν εννοω οτι θα παθει κατι το οπλο!

Είναι προσωπική άποψη εμένα που τα επίμονα όλα μου έδωσε αυτή την εντύπωση και δεν μου άρεσε καθόλου η ποιότητα συναρμογής της.
Παναγιώτη αυτό που λέω είναι πως δεν μπορείς να βγάλεις συμπερασμα από την υφή.
Ακόμα και για την φθορά σε κάποιες benelli και browning ή winchester δεν εφταιγε το πλαστικό αλλά η επίστρωση του πλαστικού soft touch και το αντίστοιχο στα άλλα όπλα.

Αν τώρα έχεις με τα χρόνια ραγίσματα ή σπασίματα πλαστικών τότε ναι βγαίνει συμπέρασμα.
Αλλά πρέπει να περάσουν πολλά πολλά χρόνια.

Οι σοβαρές εταιρίες εφαρμόζουν τεχνικές γήρανσης των υλικών τους και ξέρουν περίπου πόσα χρόνια "αντέχουν".
Η εκτίμησή μου είναι πάνω από 50 χρόνια χαλαρά.

Το να μην σου αρέσει οπτικά ή με την αφή ένα πλαστικό το δέχομαι.
Δεν βγάζεις όμως έτσι συμπέρασμα για την "ποιότητα" του πλαστικού.

Στα πλαστικά πχ που μένουν στον ήλιο ανάλογα πόση προστατευτική ουσία αντι UV ρίχνεις μέσα στο μίγμα αντέχει από μέρες μέχρι δεκαετίες.
Αυτό όμως δεν ανιχνεύεται με τις αισθήσεις μας.

Αν δεν το κακοποιεις εσκεμμένα και σε δέκα χρόνια παρόμοια εικόνα θα έχει.Συνηθως οι φθορές είναι στα σημεία που έρχεται σε επαφή κατά τη χρήση.
Γιατι γελας ρε τραχανα :oops: .love.
Δεν ειναι αστειο!

Screenshot_2022-06-23-13-53-41-136_org.mozilla.firefox~2.jpg

Στην ράχη μάλλον κάποια μαλακία έκανα εγώ.
Πολύ ευκρινή όρια έχει η φθορά.
Screenshot_2022-06-23-13-53-53-479_org.mozilla.firefox~2.jpg

Back