Με κόκκινα και bold!!! Εεεε ρε πάρτυ έχουμε σήμερα!!!!!Φυσικά και έχουν
Με κόκκινα και bold!!! Εεεε ρε πάρτυ έχουμε σήμερα!!!!!Φυσικά και έχουν
Πιστεύω πως υπάρχουν κάννες που δεν διαλέγουν φυσίγγια...Φυσικά και έχουν ... πες μου όμως ...
1. Με το κατάλληλο φυσίγγι (μιας που είσαι ιδιογομωτής) και συγκεκριμένο τσοκ πχ Full ή Mod ποιό ποσοστό προς τα υψηλά μπορεί να βγάλει μια κάνη που είναι αδύνατον για την άλλη να το βγάλει.
2. Πιστεύεις ότι διαφορετικές κάνες με το ίδιο τσοκ και το κατάλληλο φυσίγγι με το ίδιο νούμερο σκαγιών, θα βγάλουν σημαντική διαφορά στην διάτρηση ?
Δεν θα σου χαλάσω τα πιστεύω σου ... αλλά για πες μια που δεν διαλέγει φυσίγγια ? Την καλύτερη που έχεις δει θέλω να μου πεις.Πιστεύω πως υπάρχουν κάννες που δεν διαλέγουν φυσίγγια...
Αυτό για μένα τα λέει όλα...
Με κόκκινα και bold!!! Εεεε ρε πάρτυ έχουμε σήμερα!!!!!
Άστο μάπα το γλυκό ... καταλήξαμε πάλι στα φυσίγγια ... όχι στις δηλητηριασμένες κάνες ...Πού είσαι @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ;;;;; Χάνεις!!!
Τίποτα δεν χάνει!Πού είσαι @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ;;;;; Χάνεις!!!
Τώρα τα βλέπω σε λίγο θα συμφωνούμε απόλυτα με το Βασίλη ότι όλα έχουν διαφορές μεταξύ τούς απλά τον αφήνω να το πει μόνος χωρίς πίεση θα του βγει που θα πάει χαχαχαχαχα.Πού είσαι @ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ;;;;; Χάνεις!!!
Έχουν το παραδέχομαι 0,0001%.Τώρα τα βλέπω σε λίγο θα συμφωνούμε απόλυτα με το Βασίλη ότι όλα έχουν διαφορές μεταξύ τούς απλά τον αφήνω να το πει μόνος χωρίς πίεση θα του βγει που θα πάει χαχαχαχαχα.
Μετρήστε την απόσταση σωστά.Καλά καλά περίμενε και θα δεις.
Τω
Τώρα τα βλέπω σε λίγο θα συμφωνούμε απόλυτα με το Βασίλη ότι όλα έχουν διαφορές μεταξύ τούς απλά τον αφήνω να το πει μόνος χωρίς πίεση θα του βγει που θα πάει χαχαχαχαχα.
Τι,αυτό ήταν??Έχουν το παραδέχομαι 0,0001%.
Συμφωνούμε όλοι λοιπόν
Συνεργασια με την ατα λεωνιδα, εχει σφαγιδες cip ιταλικες για τα σωθικα του ομως δεν βαζω το χερι στην φωτιαΒάγγο, το Marocchi ATA ήταν εξολοκλήρου ιταλικό;
Τι περίμενες ? ότι το lambro μπλε 6 υπάρχει κάνη που θα το ρίξει στο 80-85% ?Τι,αυτό ήταν??
Εγώ ο Γιάννης?Γιάννη απάντησε στις ερωτήσεις ... μην μου αφηγείσαι κυνηγετικές ιστορίες.
ΒασιληΑπαντήσεις στις 2 παραπάνω ερωτήσεις δεν βλέπω όμως και στεναχωριέμαι ....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τουρκικά-όπλα.605/page-154#post-810995
Αν έχει κανένας ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ας την μοιραστεί για να καταγραφεί ... δεν πειράζει που θα την καταρρίψω τα Χριστούγεννα.
ΧάκερΏπα!!!!!! Τι σε έπιασα να γράφεις;