Τουρκικά όπλα

Δεν έχουν περάσει τράπεζα δοκιμών ούτε τα αμερικανικά, θέλεις να κάτσεις καμία ιταλική δίπλα σε v3 μη το κάνεις θα στεναχωρηθείς από θέμα ντουφεκιας και μόνο, και όντως ρίχνουν πολλοί με τουρκικά, απλά δεν ασχολούνται με το να το ανακοινώνουν.Κοιταξε ίσως από περιέργεια να πάρω κάποια στιγμή τουρκικό όπλο αν μου κάνει κλικ θα πάρω ,προς το παρόν όχι ,όπως δεν ψωνίζω στα τζάμπο και στα lidl εδώ και πολλά χρόνια γιατί δε γουστάρω τη πλύση εγκεφάλου που κάνουν και το πώς δουλεύουν .Το ίδιο κάνω και με διάφορες αλυσίδες μαγαζιών όλα αυτά από προσωπική τρέλα δεν θέλω να τη ακολουθήσει κανείς δε με νοιάζει .Στο θέμα ντουφέκι όμως η τρέλα μου ξεπερνάει τα κράτη και τις ηπείρους ,αν δε σταματούσα την ιδιογομωση θα είχα μείνει με την super sport .Αφού ρίχνω εμπορικά το αλισβερίσι με τα ντουφέκια συνεχίζεται .Απλά προστίθεται προδιαγραφές κάθε φορά
Θα συμφωνήσω ότι ναι η ασφάλεια είναι το μέγιστο ωραία μέχρι εδώ προσωπικά όσο ζω δεν έχω ακούσει ότι σκοτώθηκε κάποιος εδώ στην Ελλάδα επειδή έσπασε κάποια όπλο ,έχουν κρεπάρει δύο σε θείους μου όταν ήμουν αγέννητος ακόμη ο ένας τίποτε ο άλλος του σκίστηκε λίγο η παλάμη.Τα όπλα είναι κομμάτια υπάρχουν μιλάμε για δίκανα ακαπνης πυριτιδος πολύ παλιά.
Και εμείς πιστεύουμε τώρα ότι θα πάθουμε ζημιά από ένα όπλο του 2025 εφόσον ρίχνουμε σωστό πυρομαχικό,?μου φένεται τόσο αστεία σαν δικαιολογία (ασχέτως αν υφίσταται) όσο αστείο μου φένεται το ότι πιστεύει ο Έλληνας ότι ψηφίζοντας Μητσοτάκη και έχοντας αποχή σχεδόν 50% προχωράει μπροστά για ένα λαμπρό μέλλον .Δέχομαι ότι είναι απο τους βρωμότουρκους και δε γουστάρω ,μαζί σου αλλά πρέπει να σταματά εκεί εμένα γύρισε ο παππούς μου χωρίς δάχτυλα από την Αλβανία στα πόδια με τα πόδια ποτέ δε ζήτησε κάτι από πουθενά ,έτσι δε γουστάρω το ιταλικό σου αμάξι ,το γερμανικό σου meidl και τον Αλβανό που σου βάφει το σπίτι ,δικό μου θέμα .Με το να σου ζαλίζω συνεχώς τα παπάρια με τις επιλογές σου πρώτον δεν είναι σωστό δεύτερον δε σε αφορά και τρίτον δε με κάνει περισσότερο Έλληνα από εσένα.Εκει θέλω να καταλήξω και το κλείνω προσωπικά.Τοποθετησεις είναι δε στοχεύουν συγκεκριμένα κάπου απλά συνάδελφε .Η εξέλιξη της ζωής σαν κοινωνικά όντα που ήμαστε και το αλισβερίσι χωρίς σκέψεις σε βάθος χρόνου δυστυχώς τους νοήμονες ευνοούν τους ανόητους το αντίθετο καταλαβαίνεις μάλλον ότι οι εξελίξεις των τελευταίων 40 χρόνων σαν χώρα μας έχουν κατατάξει στη δεύτερη κατηγορία .Όταν βγάζεις μοναχός τα μάτια σου ίσως ο χειρουργός που θα στα μπαλώσει να μην είναι της εθνηκότητος που σου αρέσει ,αυτός είναι ο κόσμος δυστυχώς .Και τα έχεις βγάλει ήδη τα μάτια σου άρα μην σκέφτεσαι σαν να τα έχεις ,πέρασε το στάδιο αυτό .

Δεν έχουν περάσει τράπεζα δοκιμών ούτε τα αμερικανικά, θέλεις να κάτσεις καμία ιταλική δίπλα σε v3 μη το κάνεις θα στεναχωρηθείς...
Γιαννη μου sory δεν μπορεσα να διαβασω ολο αυτο το κατεβατο.
Χαρα στο κουραγιο σου.
Εμεινα στην πρωτη παραγραφο...Γιατι θα στεναχωρεθω? Το ψωμι θα μου φαει ?
Με τη λογικη σου το 90% των φιλων εδω μεσα που δεν εχουν Remi ουτε φαρμακερο τουρκικο στεναχωριουνται μολις βρισκουν τετοιο διπλα τους ??
Δεν το νομιζω φιλε....ουτε στα τοσα χρονια στους κυνηγοτοπους ειδα αυτο που λες...ειδα πολλα, ειδα ανθρωπους με ¨χερι¨ αλλα οπλο που να τουφεκαει μονο του δεν ειδα!

Δε πειράζει να γνωρίζεις ότι το εμπόριο δεν έχει πατρίδα αλλά εδώ θα έπρεπε να υπάρχει εμπάργκο εμπορικών συναλλαγών με τους απολίτιστους από τότε με το πραξικόπημα της Κύπρου και να μην αρθεί ποτέ.Ενα μικρό τελευταίο ελπίζω να το διαβάσεις το μεγαλύτερο ποσοστό χρυσού των ελληνικών νοικοκυριών μέσα στη κρίση που είχε κάθε γωνιά και ένα παράνομο (αγορά χρυσού),πήγε στους απολίτιστους όπως στο χρόνια των παχιών αγελάδων αγόραζε ο κάθε ένας εδώ για να κάνει δώρο φθηνά χρυσαφικά των απολίτιστων τις χρυσές λίρες και το χρυσό τους όπως και τις γούνες τους πολλοί.Γιαυτο η καραμπινουλα είναι κάτι πολύ μικρό εμπρός σε αυτά που έχουν συμβεί .Κάνενα ντουφέκι δε σκοτώνει μόνο του και κανένας ομως δεν εκμεταλλεύεται τα μέγιστα των ικανοτήτων του με λάθος ντουφέκι.

Είχε κάνει ο γκουρού.
Μονοκανο βαικαλ, ίδια κατανομή και διάτρηση με perazzi.
Γιάννη να γελάσω τώρα η μετά αν λέμε για το ίδιο μια τουφεκιά επιφανειακά κοιτάξτε ίδια φένεται αν είναι έτσι οι γκουρού των όπλων κάτι σκοπευτές κυνηγοί που δοκιμάζουν ότι υπάρχει και έχουν και τις ικανότητες και τις δυνατότητες τι είναι θεοί .Έχουμε πήξει από τους γκουρού σε τούτη τη χώρα ,σα τους γκουρού τους ξένους που όλα έχουν βρεθεί και δοκιμαστεί εδώ και 100 χρόνια και τελείωσε η εξέλιξη από βλητικής άποψης του λειόκανου ,το υποστήριζαν και κάποιο που έχουν διωχθεί από το φόρουμ.
Να το μεταφέρουμε στους δικούς σκοπευτές πρώτοι βρήκαμε το νέο σας σκοπευτικό ντουφέκι baikal ίδιο με Peruzzi τι μαλακές είστε που δίνετε χιλιάρικα τσάμπα.(Η διαχείριση να μεταφέρει το ποστ μου αυτό στα ανέκδοτα νομίζω εκεί ανήκει) Με τίτλο ο γκουρού και το μπαικαλ.

Στην πραγματικη πραγματικοτητα τωρα και στην ρεαλιστικη ρεαλιστικοτητα 😆 ...οσοι πηραν Rem την πουλησαν αρον αρον μετα βαιων και κλαδων και οσοι εβαλαν αγγελια να πουλησουν τουρκικο δεν βρισκεται αγοραστης ουτε τα εξοδα των χαρτιων να δωσει.
Και οσοι τα υποστηριζετε δεν βλεπω να τρεχετε να τα αγορασετε....μενετε στα λογια και περιμενετε να πεσουν οι αλλοι στην λουμπα.

Στην πραγματικη πραγματικοτητα τωρα και στην ρεαλιστικη ρεαλιστικοτητα 😆 ...οσοι πηραν Rem την πουλησαν αρον αρον μετα βαιων και κλαδων και οσοι εβαλαν αγγελια να πουλησουν τουρκικο δεν βρισκεται αγοραστης ουτε τα εξοδα των χαρτιων να δωσει.
Και οσοι τα υποστηριζετε δεν βλεπω να τρεχετε να τα αγορασετε....μενετε στα λογια και περιμενετε να πεσουν οι αλλοι στην λουμπα.
Αυτοί που την έχουν δοκιμάσει η την έχουν στην κατοχή τους δεν νιώθουν την ανάγκη να την βάλουν σε αγγελία

Έχει να κάνει με το κριτήριο του κάθε ενός .Το ποιο ασφαλή αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή μετά από δοκιμασίες αστέρια ανά αυτοκίνητα είναι η volvo αν θυμάμαι καλά οποίος το πάρει το παντρεύεται και ξέχνα την μεταπωλητική αξία όπως ήταν και η Saab.Δυστυχώς περίεργα πράγματα .

Αυτοί που την έχουν δοκιμάσει η την έχουν στην κατοχή τους δεν νιώθουν την ανάγκη να την βάλουν σε αγγελία
Εβαλαν αγγελια και καταλαβαν οτι ¨ους ο αλαχ συνεζευξεν, ανθρωπος μη χωριζετω ¨ :cool:

Last edited:
Έχει να κάνει με το κριτήριο του κάθε ενός .Το ποιο ασφαλή αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή μετά από δοκιμασίες αστέρια ανά αυτοκίνητα είναι η volvo αν θυμάμαι καλά οποίος το πάρει το παντρεύεται και ξέχνα την μεταπωλητική αξία όπως ήταν και η Saab.Δυστυχώς περίεργα πράγματα .
Αν δεν αλλάζεις αυτοκίνητα σαν τα πουκαμισα το ίδιο και τα όπλα τι σε νοιάζει;

Αυτή είναι μια αλήθεια μεγάλη αυτοκίνητα δε θα το έλεγα ντουφέκια όμως δε μπορώ έχω οξεία ασθένεια τα θέλω όλα να κυνηγήσω με όλα είναι πάθηση όπως και η μυρωδιά της μπαρούτης όταν ρίχνεις μου ευφραίνει την καρδία ρε παιδάκι μου.Σε άλλη ζωή έμπορος όπλων, όπλο διορθωτής και κατασκευαστής φυσιγγίων θα γίνω.

Κάποτε εμφανίζετε ως δια μαγείας ένα αυτοκίνητο ευτυχώς όχι τουρκικό το Hyundai φθηνό το πήραν κάποιοι που ήξερα κάποιοι γελούσαν και τώρα γελάει όλος ο πλανήτης με αυτούς που γελούσαν στη αρχή γιατί έχει κατακλύσει τους δρόμους η Hyundai.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκικό ξαναλέω ,Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη Samsung αν θυμάμαι το 1992 πάει ένα ξάδελφος στη γειτονιά σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά και του δίνει μια τηλεόραση Samsung εμείς είχαμε nordende,filips και του λέγαμε τι ναι αυτή μαλακά σε έπιασε και τώρα ?.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκική και αυτή, ξαναλέω .Προσέξτε μόνο γιατί σε βάθος χρόνου έτσι όπως εξελίσσετε η οικονομία ή οι beneli και οι beteta θα πρέπει φτάσουν στο 1000 βαριά βαριά αλλιώς σε μερικά χρόνια κάποιοι θα λουστούν αυτά που κοροϊδεύουν ,το μόνο στενάχωρο είναι ότι τα νέα αντίγραφα θα είναι τουρκικά που θα κατακλύσουν την αγορά.

Κάποτε εμφανίζετε ως δια μαγείας ένα αυτοκίνητο ευτυχώς όχι τουρκικό το Hyundai φθηνό το πήραν κάποιοι που ήξερα κάποιοι γελούσαν και τώρα γελάει όλος ο πλανήτης με αυτούς που γελούσαν στη αρχή γιατί έχει κατακλύσει τους δρόμους η Hyundai.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκικό ξαναλέω ,Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τη Samsung αν θυμάμαι το 1992 πάει ένα ξάδελφος στη γειτονιά σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά και του δίνει μια τηλεόραση Samsung εμείς είχαμε nordende,filips και του λέγαμε τι ναι αυτή μαλακά σε έπιασε και τώρα ?.Ευτυχώς που δεν είναι τουρκική και αυτή, ξαναλέω .Προσέξτε μόνο γιατί σε βάθος χρόνου έτσι όπως εξελίσσετε η οικονομία ή οι beneli και οι beteta θα πρέπει φτάσουν στο 1000 βαριά βαριά αλλιώς σε μερικά χρόνια κάποιοι θα λουστούν αυτά που κοροϊδεύουν ,το μόνο στενάχωρο είναι ότι τα νέα αντίγραφα θα είναι τουρκικά που θα κατακλύσουν την αγορά.
Ε καλά μην συγκρίνουμε Κορεάτες με Τούρκους όμως , ιεροσυλία
Οι πρώτοι διδάσκουν τεχνολογία παγκοσμίως

Παιδιά μη νομίζετε ότι δεν έχω καταλήξει σε όπλο έχω αλλά απλά δεν υπάρχει,αν πιάσω το τζόκερ θα το παραγγείλω όμως σε όποιον μπορεί να το φτιάξει .Μηχανισμό benelli,ανάκρουση browning,κανη v3 Remington 71 εκ, πάπια σφηνοειδούς σχήματος τύπου Merkel κοντάκι ρυθμιζόμενο πλήρως και σκανδάλη 1.5 kg ,με βάρος όλα αυτά στα 3200 χωρίς ίχνος πλαστικού και αλουμινίου στα βασικά εξαρτήματα που τα θέλω από ανοξείδωτο ατσάλι με βαφή carakote το όπλο .Και αποκλειστικά 3 σφαιρο ...Δέχομαι και τώρα προσφορές αν υπάρχει κατασκευαστής θα πουλήσω ούτως η άλλως το τζιπάκι και κάνα ντουφέκι να μου το φτιάξει το εργαλείο.

Ε καλά μην συγκρίνουμε Κορεάτες με Τούρκους όμως , ιεροσυλία
Οι πρώτοι διδάσκουν τεχνολογία παγκοσμίως
Πίστεψέ με σε λίγο καιρό θα διδάσκουν οι Κινέζοι .Η τεχνολογία δεν διδάσκετε αγοράζετε .Σκέψου για πόσα χρόνια πίσω μιλάω τότε τι δίδασκαν ? Μετά καταλάβαμε ότι διδάσκουν όντως.
Όλα πηγαίνουν όπου υπάρχει χρήμα και όλα φεύγουν από εκεί που δεν υπάρχει δυστυχώς.

Παιδιά μη νομίζετε ότι δεν έχω καταλήξει σε όπλο έχω αλλά απλά δεν υπάρχει,αν πιάσω το τζόκερ θα το παραγγείλω όμως σε όποιον μπορεί να το φτιάξει .Μηχανισμό benelli,ανάκρουση browning,κανη v3 Remington 71 εκ, πάπια σφηνοειδούς σχήματος τύπου Merkel κοντάκι ρυθμιζόμενο πλήρως και σκανδάλη 1.5 kg ,με βάρος όλα αυτά στα 3200 χωρίς ίχνος πλαστικού και αλουμινίου στα βασικά εξαρτήματα που τα θέλω από ανοξείδωτο ατσάλι με βαφή carakote το όπλο .Και αποκλειστικά 3 σφαιρο ...Δέχομαι και τώρα προσφορές αν υπάρχει κατασκευαστής θα πουλήσω ούτως η άλλως το τζιπάκι και κάνα ντουφέκι να μου το φτιάξει το εργαλείο.
Είσαι τυχερός, πολύ τυχερός
Και νομίζω made in 🇹🇷

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    7,2 KB · Προβολές: 29
Παιδιά μη νομίζετε ότι δεν έχω καταλήξει σε όπλο έχω αλλά απλά δεν υπάρχει,αν πιάσω το τζόκερ θα το παραγγείλω όμως σε όποιον μπορεί να το φτιάξει...
Ωραια τα λες στα λογια αλλα μολις βλεπεις να πωλειται Remi κρυβεσαι στα στενα.
Ως την Μανη εφτασες μη σου την φορτωσει ο ξαδερφος που την χαριζε.
Σπρωχνεις τους αλλους να πεσουν στα ναρκωτικα, αλλα εσυ τον προσεχεις τον λακο στη φαβα.

Back