Λυκοφιλίες έχουν μεταξύ τους τους μπέρδεψαμε λίγοΠαιδες καπου μπερδευτικε το πραμα, απο Τουρκικα οπλα, περασαμε στα Σοβιετικα Ρωσικα.
Λυκοφιλίες έχουν μεταξύ τους τους μπέρδεψαμε λίγοΠαιδες καπου μπερδευτικε το πραμα, απο Τουρκικα οπλα, περασαμε στα Σοβιετικα Ρωσικα.
Καλά τέτοια έχεις να ακούσεις πολλά κ για κάθε εργοστάσιο όπλων.......Την ανώτερη βλητικη απόδοση ΔΕΝ την δίνει ο αυλός ουυε το κραμα, σύμφωνα με αυτούς, αλλά το τρύπημα της κανης που γίνονταν τότε και η εσωτερική διαμόρφωση της, που δεν γίνεται σήμερα ούτε στην μπαικαλ ουτε σε άλλες μαρκες τουλάχιστον σε όπλα μαζικης παραγωγής χ χρηματων
Και τα δυο....ΤΟ ΖΟΥΜΙ : τότε στα όπλα μέτρο συγκρισης δεν ήταν τα χρήματα αλλά η απόδοση ΝΟΜΙΖΩ
Δυστυχώς πολλα τα παραδειγματα κ σε ένα σωρό εργαλεία..Δεν μπορείς έτσι. Την αντοχή στην δίνει η διαδικασία παραγωγής και ο χρονος. Παλιά έφτιαχναν για να κρατάνε, όχι μόνο όπλα όπως είπε και ο Γιάννης, τώρα;;;; έχω ακομα πορτατιφ φιλιπς που μου το χε η μάνα μου στο δωμάτιο. 51 χρόνια και δουλευει
Το μπερδεμένο λες??Παιδες καπου μπερδευτικε το πραμα, απο Τουρκικα οπλα, περασαμε στα Σοβιετικα Ρωσικα.
Καλησπέρα σας κύριε Γιάννη θα μπορούσα να έχω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Ισχύει!
Και δεν ισχύει μόνο στα ρωσικα-σοβιετικα.
Γενικότερα ότι ισχύει σε πολλά από τα σύγχρονα προϊόντα.
Εντωμεταξύ , αυτές τις 3 εταιρείες είχα στο μυαλό μου.
Είναι σχετικά νέα εταιρεία γιαυτό.Εντωμεταξύ , αυτές τις 3 εταιρείες είχα στο μυαλό μου.
Της Aselkon το μοντέλο Χ5 μου αρέσει λιγο πολύ αλλά δεν μπορώ να βρώ για αυτήν την εταιρεία πολλές πληροφορίες
Η διαφορά του κάτι σαν Α5 με το Α5 είναι ένα χιλιάρικο.Αν ειναι να παρεις κατι σαν Α5 , παρε Α5.
Αν ειναι να παρεις κατι σαν Μ2, παρε Μ2.
Εδώ είναι κυνηγετικο siteΆμα θες τον παίρνω
Καλορίζικο συνάδελφε!!ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΗΛΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ INTER DARK BLACK ΤΕΛΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣ ΕΝΤΙΠΟΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΠΡΟΤΑ Ο ΘΕΟΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
https://arvila.gr/shop/aselkon-inter-dark-black/
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΠΕΙΡΑ