Παιρνουν και περιεργα τσοκακια τα Τουρκικα οπλα ρε παιδες![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
where is the nearest pnc atm
why fallout new vegas is better than 3
baby names 1980
find nearest hsbc bank
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![](https://i.postimg.cc/hjT9JrgH/77268.jpg)
![](https://i.postimg.cc/Nj2Lf0Qn/images-7.jpg)
![](https://i.postimg.cc/T2m6wWbg/images-8.jpg)
![](https://i.postimg.cc/25pdCMN4/images-6.jpg)
Μια χαρά τα λες!!! Χωρίς να υποστιριζω κ γω τα μεμετια....αλλα καλώς η κακώς είναι μπροστά!!! Κάνουν προσπάθειες κ σιγά σιγά βλεπουν αποτελέσματα...δε πα να λέμε εμεις για τσαπια και στηλιάρια....έχουν παραγωγή κ εμεις τιποτα!!!!Καλημέρα χωρίς, να υποστηρίζω την τουρκική αγορά και φαν των benelli (κάτοχος τριών Raffaello ) δεν μπορώ να μην αποδεχτώ την σχέση ποιότητας τιμής προϊόντος των γειτόνων. Από τα ταξίδια μου στην Κωνσταντινούπολη έφερα το 2003 μια σαρσιλμαζ πλαστική, αντιγραφή franchi612 με τσοκ Mobile, έχει ρίξει αρκετά φυσίγγια όλα αυτά τα χρόνια με μηδέν εμπλοκές και καλή βλητικη απόδοση, κόστος απόκτησης τότε 250 δολάρια.το χειμώνα πήρα μια impala για να την έχω σαν δεύτερη τις βροχερες μέρες, ποιότητα εφάμιλλη των σημερινών ουδέν εμπλοκή και τσοκ inverctor plus με πολύ καλή απόδοση και κόστος 550. Είχα δει τότε αρκετές επώνυμες εταιρείες να φτιάχνουν αρκετά μέρη στην Τουρκία γιαυτό ΔΥΣΤΗΧΩΣ πριν απορριψουμε κάτι, καλό είναι αυτά που χρησιμοποιούμε να είμαστε 100% σίγουροι για την προέλευση τους, πάντα φιλικά
Και τα Hundai όταν πρωτοβγηκαν έτσι ήταν!
να εδώ με τα Benelli
![]()
![]()
Συμφωνώ ,Καλησπερα σε ολους με Υγεια! Εγω πιστευω οτι η masai mara κ η ΑTA Venza ειναι πολυ καλυτερες απο τις Almar οι οποιες ητανε επιεικως απαραδεκτες! Απλα σε σχεση με τις επωνυμες καραμπινες πιστευω δεν θα αντεξουν στο βαθος του χρονου κ στον αριθμο των βολων! Εκει που βλεπεις μια benelli μετα απο 50000 βολες να δουλευει σαν καινουρια δεν ξερω πως θα ειναι οι Τουρκικες! Ειναι οταν πριν χρονια εμφανιστηκαν τα Κινεζικα παπακια που λεγανε οι εμποροι οτι οποιος παιρνει Honda ειναι χαζος.... κ τα Κινεζικα μετα τις 10.000χλμ αρχισαν να σκορπανε κ τα καλυτερης ποιοτητας σκορπαγαν στις 20.000 ενω τα Honda φταναν κ στις 100.000χλμ!!! Εκει θα ηθελα να δω ενα εξαντλητικο τεστ βολων να δειξουν τι αξιζουν...![]()
Πιστεύω χωρίς να θέλω να θίξω καμιά εταιρία αλά ούτε και κάποιον φίλο από το φόρουμ για κάποια επιλογή του σε τούρκικο όπλο , που εγώ για εμένα προσωπικά και μόνο λόγο χώρας παραγωγεις , δεν θα το επέλεγα και ας ήταν εφάμιλλα και καλύτερα και απο τα ευρωπαϊκά η και τα αμερικάνικα . Κια σίγουρα στις γνωστές ευρωπαϊκές εταιρίες και οχι μόνο πληρώνουμε και το όνομα που υπάρχει πίσω απο αυτές , ναι αλα και την εγγύηση της ποιότητας , ετσι ειναι σήμερα η διευθνης αγορές , έχουν το ακριβό , έχουν και το φθηνό . Και σίγουρα οσο και φθηνά εργατικά χεριά και να υπάρχουν , όσο και αλη φορολογία και να υπάρχει , υπάρχει και ο παράγοντας πρώτη ίλη . Πάντα παραθέτω την ταπεινή μου άποψη . Και για να μην γίνω βαρετός απο πολύ καλούς φίλους εχω ακούσει οτι σε αγώνες στα σκοπευτήρια γενικά τα τουρκικά μετά απο πολυ χρήση αρχίζουν τις εμπλοκές λογο τζόγων στα κεινουμενα μέρη .Συμφωνώ ,![]()
Γιώργο δεν κάνει κανένα αλλο σπειρωμα,είναι μεγάλο αρνητικό αυτό αν τυχόν οι συσφιξεις δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα!Δυστυχώς στην έκθεση την Veyron την είδαμε μόνο από φωτογραφίες. Δεν πρόλαβε να την φέρει ο αντιπρόσωπος.
Την venza όμως την περιεργαστήκαμε, πολύ ωραίο δείχνει. Με κέρδισε η σκοπευτικη της εικόνα. Το κλείστρο της πέφτει στιβαρό και "μασίφ" χωρίς να κάνει ήχους "τενεκεδίσιους" . Την παραλλαγή Cryptec δεν την είχε οπότε ασχοληθήκαμε με την max5. Η βάση της έχει πίσω κάτι ευθείες - κοψίματα που αισθητικά δεν μου άρεσαν αλλά στην πράξη δημιουργούν κάτι σαν φωλιά που έρχεται το μάτι και θηλυκώνει μέσα στην ριγα προσφερωντας μια ασυνήθιστη οικειότητα, χωρίς ασάφειες, στην σκοπευτική οπτική. Το πέλμα της έχει αυτά τα φάλτσα που έχουν τα πέλματα benelli και στοιχίζουν γύρω στα 90€.
Το κοντάκι με το μάτι δείχνει κοντό αλλά λόγο μάλλον της μακριας βάσης δεν μου δημιούργησε αρνητική εντύπωση. Κάθε άλλο μάλιστα, για όπλο που δεν είναι στα μέτρα μου, έδειχνε να μου κάθεται εξαιρετικά καλά. Όπλο που δείχνει στημένο σε ποσοστό 50-50. Έβλεπα ελάχιστη ριγα!
Το μείον για μένα ότι δεν έχει την δυνατότητα για aftermarket τσοκάκια.
Ενώ σπάνια μου κάνει όπλο κλικ στην επωμιση, αυτό με κέρδισε.
Τιμή 610€.
Μήπως είναι μεγάλο αρνητικό επειδή έτσι έχουμε μάθει; Σίγουρα οι βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Πάντως με προβλημάτισε η ρουφιάνα! Έχει πολύ νεύρο το τουφέκι και ανεβαίνει με την σκέψη. Μακάρι να μπορούσαμε να το ρίξουμε.Γιώργο δεν κάνει κανένα αλλο σπειρωμα,είναι μεγάλο αρνητικό αυτό αν τυχόν οι συσφιξεις δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα!
Θα με κάνεις να μισήσω τη Gemini χαχααχαχχααχα
Γιώργο απευθύνομαι μόνο και μόνο στην περίπτωση σαν τα invector ds που αντικειμενικά είναι πιο ανοιχτές οι συσφιξεις!συμφωνω πως μετά από ένα σημείο μπαίνει και ο καταναλωτισμός στην εξίσωση!Μήπως είναι μεγάλο αρνητικό επειδή έτσι έχουμε μάθει; Σίγουρα οι βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Πάντως με προβλημάτισε η ρουφιάνα! Έχει πολύ νεύρο το τουφέκι και ανεβαίνει με την σκέψη. Μακάρι να μπορούσαμε να το ρίξουμε.
όταν λές πολύ νεύρο τι εννοείς;;;;Μήπως είναι μεγάλο αρνητικό επειδή έτσι έχουμε μάθει; Σίγουρα οι βελτιώσεις είναι ευπρόσδεκτες. Πάντως με προβλημάτισε η ρουφιάνα! Έχει πολύ νεύρο το τουφέκι και ανεβαίνει με την σκέψη. Μακάρι να μπορούσαμε να το ρίξουμε.