Είναι όπλο τσαμπουκ μπαμ μπαμόταν λές πολύ νεύρο τι εννοείς;;;;
Είναι όπλο τσαμπουκ μπαμ μπαμόταν λές πολύ νεύρο τι εννοείς;;;;
....υπάρχουν όπλα που η εργονομία τους (λαβή, σχεδιασμός πάπιας, ζύγισμα, οπτική προοπτική - σκοπευτική ευθεία, αίσθηση επώμισης) σε κάνει να "σκέφτεσαι" , να προετοιμάζεσαι, να μην σου δημιουργούν την αίσθηση ότι η διαδικασία της τουφεκιάς είναι μια ολοκληρωτικά φυσική απόρεια των γεγονότων γύρω σου. Όμορφα, ακριβά, καταξειωμενα αλλά όχι αρμονικά.όταν λές πολύ νεύρο τι εννοείς;;;;
καλώς ευχαριστώ....υπάρχουν όπλα που η εργονομία τους (λαβή, σχεδιασμός πάπιας, ζύγισμα, οπτική προοπτική - σκοπευτική ευθεία, αίσθηση επώμισης) σε κάνει να "σκέφτεσαι" , να προετοιμάζεσαι, να μην σου δημιουργούν την αίσθηση ότι η διαδικασία της τουφεκιάς είναι μια ολοκληρωτικά φυσική απόρεια των γεγονότων γύρω σου. Όμορφα, ακριβά, καταξειωμενα αλλά όχι αρμονικά.
Το συγκεκριμένο κάνει την κίνηση να μοιάζει σαν προϋπάρχουσα από καιρό και το αποδίδω μεταξύ άλλων περισσότερο σε αυτό που περιέγραψα παραπάνω. Το μάτι μοιάζει να κάθεται σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, όχι με σκοπό να χαλαρώσεις αλλά με σκοπό να σου δημιουργήσει την έξαψη να βγάλεις τον καλύτερο σου σκοπευτικό εαυτό! Παίζει επιθετικά!
Αυτό εννοώ λέγοντας ότι το όπλο βγάζει νεύρο!
Τσαμπουκα τουτου μπαμ μπουμ κεφτεΕίναι όπλο τσαμπουκ μπαμ μπαμ
Εγώ τα επωμισα όλα.Τα χούφτωσες Παύλο; Πώς σου φάνηκαν;
Εγώ τα επώμισα όλα.Τα χούφτωσες Παύλο; Πώς σου φάνηκαν;
πες του να την δουλεψει πρωτα ετσι γιατι η ρεκτα εβγαζαν προβληματα και μετα το ψαχνη.Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν After market chokes για ρεκτα??? Πήρε ένας γνωστός μια ίδια η gold είναι κι απ όσο θυμάμαι το σπειρωμα είναι κατω
Κατι για το κλειστρο πρεπει να λεει....thinkγιατί του έκανε εμπλοκή κατάλαβε κανείς ;
Το έστειλα για μετάφραση σε κάτι "καρντάσια". Περιμένω απάντηση και θα σας πω.γιατί του έκανε εμπλοκή κατάλαβε κανείς ;
γιατί του έκανε εμπλοκή κατάλαβε κανείς ;
Κατι για το κλειστρο πρεπει να λεει....think
Ήρθε η μετάφραση στο περίπου από όσο μου είπε γιατί είναι κοπέλα και δεν ξέρει αν τα μεταφράζει σωστά κυνηγετικά:Το έστειλα για μετάφραση σε κάτι "καρντάσια". Περιμένω απάντηση και θα σας πω.
Ωραιος!! Ευχαριστούμε για την μετάφραση! Δηλαδή κάποιο εξτρα συστημα ακουσιας πυροδότησης?Ήρθε η μετάφραση στο περίπου από όσο μου είπε γιατί είναι κοπέλα και δεν ξέρει αν τα μεταφράζει σωστά κυνηγετικά:
"Ο κυριος λεει οτι, αν πεσει το κοκορακι πριν βαλεις την ασφαλεια για να πυροβολεις κατα ριπας δεν σκανε οι σφαιρες.. ετσι ειναι το συστημα του οπλου, ολων των οπλων που εχουν το ιδιο συστημα"
Ξέρω ότι έχει ξεπουλήσει 4 φορές ο Καλκ σε ανάλογες εισαγωγές!Έχει κανένας άποψη για τα όπλα derya έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα μοντέλο που κοστίζει μόλις 400€. Θα ψάξω και φωτογραφία.