Εάν γνωρίζεις στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα.Θελεις να με βριζει ολη η Ελλαδα φιλε ; κ πολλα γραφω στο φορουμ .Ειναι πολλοι οι καλοθελητες
Είμαι τάφος εγω
Εάν γνωρίζεις στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα.Θελεις να με βριζει ολη η Ελλαδα φιλε ; κ πολλα γραφω στο φορουμ .Ειναι πολλοι οι καλοθελητες
συμφωνο τασο,η ντουφεκιες πολλυ ανοιχτες τα σκαγια μεγαλα κενα μεταξυ τους.και με αγοραστα φυσιγγια και ιδιογομοση.οταν βεγινε κονος 5,5ποντους μαζευτηκε, και εβγαλε καταπληκτηκη ντουφεκια και κατανομη....Και εγώ από φίλο που ξέρω ΕΑΝ ΔΕΝ τις χάιδευε τον κώνο η τουφεκιά ήταν βεντάλια .... για να κάνεις αέρα.
Την εχεις καιρο? Ειχες καποια θεματα εμπλοκων ή ειναι αξιοπιστη οπως τα αλλα αδρανειας? Αμερικη βλεπω οτι την δουλευουν αρκεταμακάρι να είχαμε και εμείς ένα εργοστάσιο να βγάζει ΕΛΛΗΝΙΚΑ οπλα.....πραγματικά βγάζουν τα Τουρκικά πολυ ωραίες τουφεκιές....κ δεν έχω κάνει σε χαρτόνι δοκιμή αλλα μονο απο τα σκοτωματα καταλαβαίνεις κάποια πράγματα....Είμαι κάτοχος stoeger m3000 και μέχρι στιγμής την ευχαριστιέμαι σ κάθε κυνηγι
Ε αμα δε ριχνει τα γκοριλα δε χανεις και τιποτα οποτε μια χαρα!Όταν την έψαξα κ εγώ παρατήρησα ότι στην Αμερική έχουν αρκετές πωλήσεις και καπως ετσι μου φύγανε κάποιοι φόβοι....εν τέλει το αγόρασα Τέλος Γενάρη 2019....Στα μόνα που μου έκανε εμπλοκή ήταν στα gorilla 32gr διασποράς....όσα και ν έριξα μου τα έκανε εμπλοκή...Δεν τ πεταγε μ δύναμη μ σκοπό να τα μασάει....αλλα απο 32γρ μεχρι και μαγκνουμ που έχω ρίξει μέχρι στιγμής άκοπα....
Η ουσία εδώ είναι να μάθουμε ποιανού ο κώνος μεταμόρφωσε τόσο το όπλο;Τελικά για το ίδιο όπλο μιλάμε - impala plus - σε διαφορετικους ανθρώπους και έχουμε δει διαφορετικά πράγματα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι στον πίνακα, εκεί αποτυπωνοντε τα πάντα, πριν ήταν βεντάλια για να κάνεις αέρα, και μετά κώνου ήταν άλλο όπλο.
Αν και θα ήθελα να δω στον μέλλον εάν θα έχει λειτουργικά προβλήματα και επάρκεια ανταλλακτικών, ΑΥΤΑ είναι σοβαρά προβλήματα.
Άπλα δεν θα ήθελα να είμαι εγώ το πειραματόζωο.
Ο γνωστός Άγνωστος... που έχετε και το ίδιο όνομα.Η ουσία εδώ είναι να μάθουμε ποιανού ο κώνος μεταμόρφωσε τόσο το όπλο;
Για πες!
Tα Navaro 30 Στέλιο είναι ένα πολύ αξιόλογο φυσίγγι...το έχω ρίξει και εγώ παλιότερα σε Νο 9 κ 10...Ο Τούρκος δεν αστειεύεται...
Και το φυσιγγι πολύ καλό.
Δεν αναφέρω αποστάσεις διότι δεν θα το πιστέψετε.
View attachment 7713
Το Ρίχνω και εγώ φέτος σε 10.Tα Navaro 30 Στέλιο είναι ένα πολύ αξιόλογο φυσίγγι...το έχω ρίξει και εγώ παλιότερα σε Νο 9 κ 10...
Έχω τη γνώμη ότι είναι σχετικά ακριβά.Για την retay arms εχει κανεις γνωμη;
Εκ πρωτης οψεως μου μοιαζουν με πιστη αντιγραφη των τελευταιων μοντελων της Benelli.
Για την retay arms εχει κανεις γνωμη;
Εκ πρωτης οψεως μου μοιαζουν με πιστη αντιγραφη των τελευταιων μοντελων της Benelli.