Τουρκικά όπλα

Έψαχνα για την ασφάλεια των τούρκικων και έπεσα πάνω σε αυτό.
Το ίδιο κάνω για όλα τα όπλα που ενδιαφέρομαι να αγοράσω.

Διαβάστε το.
Όταν λέω ότι το καλό όπλο είναι το ΑΣΦΑΛΕΣ όπλο το εννοώ !!!!

Το να χτυπάει 10μ λιγότερο και να έχει καλά ξύλα δεν είναι σημαντικό.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι σημαίνει το όπλο να εκπυρσοκροτήσει χωρίς να έχει κλειδώσει το κλείστρο στην θέση του.

https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508
Αυτο ακριβώς ήταν το πρόβλημα κ με τα προ 20ετιας....πυροδότηση με το φυσίγγιο εκτός θαλάμης...κάναν πρόοδο παντως..τώρα το φυσίγγιο είναι μέσα στη θαλάμη ‼️

Παναγιώτη αστείο ...

Άααα βρε καπιτάλες ....
:cool:
Δεν αντέχω θα το ξεφουρνίσω.
Μποτάκια 200€, πανοφώρι 150€, σώβρακο calvin klein 30€, τζιπ 4x4 Toyota hilux 40.000€ αλλά
όπλα των 500€ και φυσίγγια των 5€.
Φτώχεια καταραμένη :) :) :)
Φίλε εγραψεςςςςς.Απεχω να σχολιάσω γιατί είμαι ρατσιστης και γραφικός λέγοντας ανέκδοτα και παροιμίες για να μποικοταρω τα προϊόντα τις γείτονικης χώρας .

Φίλε εγραψεςςςςς.Απεχω να σχολιάσω γιατί είμαι ρατσιστης και γραφικός λέγοντας ανέκδοτα και παροιμίες για να μποικοταρω τα προϊόντα τις γείτονικης χώρας .
Όποιος έχει τη μύγα λένε...όποιος δεν την έχει δε λέει τέτοια.
Για σένα το λέω οχι για αυτόν που έγραψε.

Ρε μάγκες...Επειδή συνεχίζεται...Σας είπε κανείς αφου δεν γουστάρετε τα τουρκικά να πάρετε με το ζορι;;;

Όχι φυσικά.

Τότε γιατί εσείς μας λέτε να μην πάρουμε και να πάρουμε Μπενελι απ τα φθηνά.

Δεύτερον αν κάποιος έχει μερσεντες ή χαιλουξ σημαίνει ότι το χρήμα είναι ανεξαντλητο;

Τρίτον....Γιατί δεν πάτε να τα πείτε αυτά και σε κανένα άλλο θέμα μόνο το χουμε κάνει εδώ καφενειο;

Τέταρτον δεν απαντούν όπως καλή ώρα εγώ όλοι.
Είναι κάποιοι που σας γράφουν και καλά κάνουν αλλά χάνουμε όλοι από αυτό.

Και να δεις που καμία φορά θα το κάνω κι εγώ αυτό.

Θα βγάλω καμία ώρα το σκασμό να μας πείτε εσείς για τα τουρκικά που δεν έχετε.

Διότι εγώ που έχω δεν ξέρω.

Τέλος.....Υπάρχουν άτομα που και αρνητικά να εκφραστούν το κάνουν με επιχειρήματα και με σεβασμό και ξέροντας να μιλούν.

Εγώ τα χω με τους σκληροπυρηνικούς ελληναράδες που είναι φουλ στην εξυπνάδα και τον εθνικισμό.

Και μη μου πείτε ότι δεν τους είδατε.

Κάνουν μπαμ.

Είναι οι ίδιοι που μετά από τόση κουβέντα θα βρουν οποιαδήποτε ηλίθια δικαιολογία για να υποστηρίξουν ξανά και ξανά τη βλακεία που είπαν.

Την ώρα που οποιοσδήποτε άλλος θα έλεγε ένα Συγνωμη.
Ένα όλα καλά...ή έστω δεν θα ασχολούνταν με το θέμα που δεν του αρέσει.

Καληνύχτα.

Σε εμένα απευθύνεσαι ;

ρε παιδί μου μερικοί κάνετε λες και σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ντε και καλά να αγοράσετε τουρκικό όπλο και αμέσως να πικάρετε να σνομπάρετε να κοροιδέψετε ή να προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για οτιδήποτε δεν σας συμφέρει ή στα μάτια σας δεν είναι καλό ή λόγο πατριωτισμού να μη το δέχεστε,οκ το καταλάβαμε...

οι υπόλοιποι δηλ που έχουν αγοράσει ή προτίθενται να αγοράσουν είναι λιγότερο πατριώτες ; αν ήμασταν τόσο πατριώτες και τόσο εθνικιστές θα έπρεπε να έχουμε κόψει πολλά από την καθημερινότητα μας και να μη λέμε καλημέρα σε περίπου 5εκ λαθροεισβολείς και αλλοδαπούς ,τι να πω ρε παίδες ήμαρτον !

αποχωρώ από το θέμα με χαλάει πολύ, όπως επίσης το να ανακυκλώνω κάτι που έχει ειπωθεί ξανά και ξανά με χαλάει ακόμα περισσότερο !

ρε παιδί μου μερικοί κάνετε λες και σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ντε και καλά να αγοράσετε τουρκικό όπλο και αμέσως να πικάρετε να σνομπάρετε να κοροιδέψετε ή να προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για οτιδήποτε δεν σας συμφέρει ή στα μάτια σας δεν είναι καλό ή λόγο πατριωτισμού να μη το δέχεστε,οκ το καταλάβαμε...

οι υπόλοιποι δηλ που έχουν αγοράσει ή προτίθενται να αγοράσουν είναι λιγότερο πατριώτες ; αν ήμασταν τόσο πατριώτες και τόσο εθνικιστές θα έπρεπε να έχουμε κόψει πολλά από την καθημερινότητα μας και να μη λέμε καλημέρα σε περίπου 5εκ λαθροεισβολείς και αλλοδαπούς ,τι να πω ρε παίδες ήμαρτον !

αποχωρώ από το θέμα με χαλάει πολύ, όπως επίσης το να ανακυκλώνω κάτι που έχει ειπωθεί ξανά και ξανά με χαλάει ακόμα περισσότερο !
Να το αποτελεσμα.

Ένα ωραίο άτομο και αξιόλογο μέλος αποχωρεί.

Γι αυτό φωνάζω εγώ.

Είναι κρίμα.

Κρίμα και για το θέμα κρίμα και για τον Παύλο και για τον κάθε Παύλο.

Μη σκας βρε φίλε.
Είναι οι ίδιοι που το βράδυ βλέπουν φανατικά σερβαιβορ.

Να είσαι εδώ.
Κάνε το για αυτούς που θα βοηθήσει η γνώμη σου.

Είτε για να αγοράσουν είτε για να μην αγοράσουν.
Έχεις τουρκικό και κάθε καλό ή κακό σχόλιο για αυτό το όπλο μας ενδιαφέρει.

Αν κάτι κακό πάθει το δικό μου θα το πω για να βοηθήσω κάποιον να γλυτώσει.

Ως τότε θα το λέω καλό.
Και σε όποιον αρέσει.

Και επειδή το είπε ένας φίλος πιο πάνω σίγουρα δεν είναι μπερεττα.

Αυτό που κάνουν όμως ορισμένοι εδώ είναι σαν να μπω στο μπερεττα τιμ και να ισχυριστώ κάτι τέτοιο.

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;;;

Εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί τους.
Αυτοί έχουν με μας.

Ναι και εξυπνάδα πουλανε και παντογνωσια και πατριωτισμό και εφέ κτλ....κτλ...Και σε όσα έχεις πει δεν είσαι πουθενά φάουλ και άδικος.

Άλλοι είναι.

Ενοχλούν και βγαίνουν κι από πάνω.

Το μη μιλας δεν είναι για μένα πάντως.

Εγώ θα τα λέω.

Μη σκας βρε φίλε.
Είναι οι ίδιοι που το βράδυ βλέπουν φανατικά σερβαιβορ.

Να είσαι εδώ.
Κάνε το για αυτούς που θα βοηθήσει η γνώμη σου.

Είτε για να αγοράσουν είτε για να μην αγοράσουν.
Έχεις τουρκικό και κάθε καλό ή κακό σχόλιο για αυτό το όπλο μας ενδιαφέρει.

Αν κάτι κακό πάθει το δικό μου θα το πω για να βοηθήσω κάποιον να γλυτώσει.

Ως τότε θα το λέω καλό.
Και σε όποιον αρέσει.

Και επειδή το είπε ένας φίλος πιο πάνω σίγουρα δεν είναι μπερεττα.

Αυτό που κάνουν όμως ορισμένοι εδώ είναι σαν να μπω στο μπερεττα τιμ και να ισχυριστώ κάτι τέτοιο.

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;;;

Εμείς δεν έχουμε τίποτα μαζί τους.
Αυτοί έχουν με μας.

Ναι και εξυπνάδα πουλανε και παντογνωσια και πατριωτισμό και εφέ κτλ....κτλ...Και σε όσα έχεις πει δεν είσαι πουθενά φάουλ και άδικος.

Άλλοι είναι.

Ενοχλούν και βγαίνουν κι από πάνω.

Το μη μιλας δεν είναι για μένα πάντως.

Εγώ θα τα λέω.

Κ τι ακριβώς λες ρε Στέλιο❓ότι όσοι δεν αγοράζουν τουρκικό βλέπουν σαρβαιβορ....τουτέστιν άτομα χαμηλής νοημοσύνης❓λες κ τα πουλάς συμπεριφέρεσαι ρε φιλε.Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος απ' το όπλο σου σε αφορά το τι πιστεύω εγώ η ο Βασίλης η οποίος τελως πάντων είναι αντίθετος με την αγορά ενός τουρκικού❓δεν έχω το δικαίωμα να εκφέρω άποψη στο θέμα σου❓❓❓

Θα σας παραθέσω κάτι
Δεν είναι ξεκαθαρο;
Ναι σε εσενα.
Στέλιο στο αρχικό μου σχόλιο νομίζω πως γράφω πως είπα την γνώμη μου, και στη συνέχεια έγραψα για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μπρος στα μάτια μου και το αναφερα, δεν έχω να χάσω ούτε να κερδίσω τίποτα στο να πείσω κάποιον η να τον αποτρέψω να πάρει τουρκικό όπλο και κάτι ακόμη είμαι φρέσκος εδώ και μιας και την είχε ανοίξει ο Τάσος που πρωτοκουβεντιασα εδώ μέσα την κουβέντα αυτή συμετειχα δεν μπήκα ούτε στην κουβεντα ATA team που έχεις ξεκινήσει ούτε σε Beretta team ούτε πουθενά ώστε να διαπληκτιστω για τις απόψεις του καθενός ,ο καθένας μας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει ,στα σχόλια που έκανα δεν ονομάτισα ούτε έδειξα κανέναν .Δεν θέλω να χαλάσω σε κανένα την παρέα ούτε σε εσένα ,ούτε στο Παύλο θα αποχωρήσω εγώ από την κουβέντα και θα αφήσω τα σχόλια απείραχτα γιατι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ειλικρινής

Θα σας παραθέσω κάτι

Στέλιο στο αρχικό μου σχόλιο νομίζω πως γράφω πως είπα την γνώμη μου, και στη συνέχεια έγραψα για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μπρος στα μάτια μου και το αναφερα, δεν έχω να χάσω ούτε να κερδίσω τίποτα στο να πείσω κάποιον η να τον αποτρέψω να πάρει τουρκικό όπλο και κάτι ακόμη είμαι φρέσκος εδώ και μιας και την είχε ανοίξει ο Τάσος που πρωτοκουβεντιασα εδώ μέσα την κουβέντα αυτή συμετειχα δεν μπήκα ούτε στην κουβεντα ATA team που έχεις ξεκινήσει ούτε σε Beretta team ούτε πουθενά ώστε να διαπληκτιστω για τις απόψεις του καθενός ,ο καθένας μας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει ,στα σχόλια που έκανα δεν ονομάτισα ούτε έδειξα κανέναν .Δεν θέλω να χαλάσω σε κανένα την παρέα ούτε σε εσένα ,ούτε στο Παύλο θα αποχωρήσω εγώ από την κουβέντα και θα αφήσω τα σχόλια απείραχτα γιατι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ειλικρινής
Όλα καλα φίλε.

Ειλικρινά στο λέω.

Back