Πρεπει να ριξουν κι'αλλα, το βουνο ακομα εκει ειναι!!!!τους θέλω για bird boys στα λιόσπορα
Πρεπει να ριξουν κι'αλλα, το βουνο ακομα εκει ειναι!!!!τους θέλω για bird boys στα λιόσπορα
όταν είχα πρωτοδεί το βίντεο περίμενα να το ξανακοιτάξει αν άδειασε,,μιλάμε για τελείως ουγκ !Πω πω,ανατριχιασα ρε φίλε.
Αυτο ακριβώς ήταν το πρόβλημα κ με τα προ 20ετιας....πυροδότηση με το φυσίγγιο εκτός θαλάμης...κάναν πρόοδο παντως..τώρα το φυσίγγιο είναι μέσα στη θαλάμηΈψαχνα για την ασφάλεια των τούρκικων και έπεσα πάνω σε αυτό.
Το ίδιο κάνω για όλα τα όπλα που ενδιαφέρομαι να αγοράσω.
Διαβάστε το.
Όταν λέω ότι το καλό όπλο είναι το ΑΣΦΑΛΕΣ όπλο το εννοώ !!!!
Το να χτυπάει 10μ λιγότερο και να έχει καλά ξύλα δεν είναι σημαντικό.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι σημαίνει το όπλο να εκπυρσοκροτήσει χωρίς να έχει κλειδώσει το κλείστρο στην θέση του.
https://www.abc.net.au/news/2016-09-17/farmers-call-for-ban-of-imported-shotgun/7851508
Φίλε εγραψεςςςςς.Απεχω να σχολιάσω γιατί είμαι ρατσιστης και γραφικός λέγοντας ανέκδοτα και παροιμίες για να μποικοταρω τα προϊόντα τις γείτονικης χώρας .Παναγιώτη αστείο ...
Άααα βρε καπιτάλες ....
Δεν αντέχω θα το ξεφουρνίσω.
Μποτάκια 200€, πανοφώρι 150€, σώβρακο calvin klein 30€, τζιπ 4x4 Toyota hilux 40.000€ αλλά
όπλα των 500€ και φυσίγγια των 5€.
Φτώχεια καταραμένη
Όποιος έχει τη μύγα λένε...όποιος δεν την έχει δε λέει τέτοια.Φίλε εγραψεςςςςς.Απεχω να σχολιάσω γιατί είμαι ρατσιστης και γραφικός λέγοντας ανέκδοτα και παροιμίες για να μποικοταρω τα προϊόντα τις γείτονικης χώρας .
Όποιος έχει τη μύγα λένε...όποιος δεν την έχει δε λέει τέτοια.
Για σένα το λέω οχι για αυτόν που έγραψε.
Σε εμένα απευθύνεσαι ;Όποιος έχει τη μύγα λένε...όποιος δεν την έχει δε λέει τέτοια.
Για σένα το λέω οχι για αυτόν που έγραψε.
Δεν είναι ξεκαθαρο;Σε εμένα απευθύνεσαι ;
Να το αποτελεσμα.ρε παιδί μου μερικοί κάνετε λες και σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ντε και καλά να αγοράσετε τουρκικό όπλο και αμέσως να πικάρετε να σνομπάρετε να κοροιδέψετε ή να προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για οτιδήποτε δεν σας συμφέρει ή στα μάτια σας δεν είναι καλό ή λόγο πατριωτισμού να μη το δέχεστε,οκ το καταλάβαμε...
οι υπόλοιποι δηλ που έχουν αγοράσει ή προτίθενται να αγοράσουν είναι λιγότερο πατριώτες ; αν ήμασταν τόσο πατριώτες και τόσο εθνικιστές θα έπρεπε να έχουμε κόψει πολλά από την καθημερινότητα μας και να μη λέμε καλημέρα σε περίπου 5εκ λαθροεισβολείς και αλλοδαπούς ,τι να πω ρε παίδες ήμαρτον !
αποχωρώ από το θέμα με χαλάει πολύ, όπως επίσης το να ανακυκλώνω κάτι που έχει ειπωθεί ξανά και ξανά με χαλάει ακόμα περισσότερο !
Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν δεν μπορείς να φανταστείς.όταν είχα πρωτοδεί το βίντεο περίμενα να το ξανακοιτάξει αν άδειασε,,μιλάμε για τελείως ουγκ !
Μη σκας βρε φίλε.ρε παιδί μου μερικοί κάνετε λες και σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ντε και καλά να αγοράσετε τουρκικό όπλο και αμέσως να πικάρετε να σνομπάρετε να κοροιδέψετε ή να προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για οτιδήποτε δεν σας συμφέρει ή στα μάτια σας δεν είναι καλό ή λόγο πατριωτισμού να μη το δέχεστε,οκ το καταλάβαμε...
οι υπόλοιποι δηλ που έχουν αγοράσει ή προτίθενται να αγοράσουν είναι λιγότερο πατριώτες ; αν ήμασταν τόσο πατριώτες και τόσο εθνικιστές θα έπρεπε να έχουμε κόψει πολλά από την καθημερινότητα μας και να μη λέμε καλημέρα σε περίπου 5εκ λαθροεισβολείς και αλλοδαπούς ,τι να πω ρε παίδες ήμαρτον !
αποχωρώ από το θέμα με χαλάει πολύ, όπως επίσης το να ανακυκλώνω κάτι που έχει ειπωθεί ξανά και ξανά με χαλάει ακόμα περισσότερο !
Μη σκας βρε φίλε.ρε παιδί μου μερικοί κάνετε λες και σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό ντε και καλά να αγοράσετε τουρκικό όπλο και αμέσως να πικάρετε να σνομπάρετε να κοροιδέψετε ή να προσπαθείτε να βρείτε δικαιολογία για οτιδήποτε δεν σας συμφέρει ή στα μάτια σας δεν είναι καλό ή λόγο πατριωτισμού να μη το δέχεστε,οκ το καταλάβαμε...
Στέλιο στο αρχικό μου σχόλιο νομίζω πως γράφω πως είπα την γνώμη μου, και στη συνέχεια έγραψα για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μπρος στα μάτια μου και το αναφερα, δεν έχω να χάσω ούτε να κερδίσω τίποτα στο να πείσω κάποιον η να τον αποτρέψω να πάρει τουρκικό όπλο και κάτι ακόμη είμαι φρέσκος εδώ και μιας και την είχε ανοίξει ο Τάσος που πρωτοκουβεντιασα εδώ μέσα την κουβέντα αυτή συμετειχα δεν μπήκα ούτε στην κουβεντα ATA team που έχεις ξεκινήσει ούτε σε Beretta team ούτε πουθενά ώστε να διαπληκτιστω για τις απόψεις του καθενός ,ο καθένας μας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει ,στα σχόλια που έκανα δεν ονομάτισα ούτε έδειξα κανέναν .Δεν θέλω να χαλάσω σε κανένα την παρέα ούτε σε εσένα ,ούτε στο Παύλο θα αποχωρήσω εγώ από την κουβέντα και θα αφήσω τα σχόλια απείραχτα γιατι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ειλικρινήςΔεν είναι ξεκαθαρο;
Ναι σε εσενα.
Όλα καλα φίλε.Θα σας παραθέσω κάτι
Στέλιο στο αρχικό μου σχόλιο νομίζω πως γράφω πως είπα την γνώμη μου, και στη συνέχεια έγραψα για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη μπρος στα μάτια μου και το αναφερα, δεν έχω να χάσω ούτε να κερδίσω τίποτα στο να πείσω κάποιον η να τον αποτρέψω να πάρει τουρκικό όπλο και κάτι ακόμη είμαι φρέσκος εδώ και μιας και την είχε ανοίξει ο Τάσος που πρωτοκουβεντιασα εδώ μέσα την κουβέντα αυτή συμετειχα δεν μπήκα ούτε στην κουβεντα ATA team που έχεις ξεκινήσει ούτε σε Beretta team ούτε πουθενά ώστε να διαπληκτιστω για τις απόψεις του καθενός ,ο καθένας μας έχει την δική του άποψη και καλά κάνει ,στα σχόλια που έκανα δεν ονομάτισα ούτε έδειξα κανέναν .Δεν θέλω να χαλάσω σε κανένα την παρέα ούτε σε εσένα ,ούτε στο Παύλο θα αποχωρήσω εγώ από την κουβέντα και θα αφήσω τα σχόλια απείραχτα γιατι στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ειλικρινής
Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι φταίει το όπλο στο βιντεάκι και όχι το ελαττωματικό φυσίγγι που αυτό φταίειαηδίες ,το όπλο φταίει
Γάτα είσαι ...Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι φταίει το όπλο στο βιντεάκι και όχι το ελαττωματικό φυσίγγι που αυτό φταίει
Και τα δύο μαζί κακός συνδυασμοςΓάτα είσαι ...
Θα συμπληρώσω ... Και το ελλατωματικό μυαλό του
Αυτό που λέω εγώ..Και τα δύο μαζί κακός συνδυασμος