Τουρκικά όπλα

Κ τι ακριβώς λες ρε Στέλιο❓ότι όσοι δεν αγοράζουν τουρκικό βλέπουν σαρβαιβορ....τουτέστιν άτομα χαμηλής νοημοσύνης❓λες κ τα πουλάς συμπεριφέρεσαι ρε φιλε.Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος απ' το όπλο σου σε αφορά το τι πιστεύω εγώ η ο Βασίλης η οποίος τελως πάντων είναι αντίθετος με την αγορά ενός τουρκικού❓δεν έχω το δικαίωμα να εκφέρω άποψη στο θέμα σου❓❓❓
Τα έχω εξηγήσει όλα αυτά.
Και δικαίωμα έχεις να λες τη γνώμη σου και σερβαιβορ βλέπω κι εγώ.
Κάποιοι όμως που το παίζουν πατριώτες περισσότερο από μας δεν θα έπρεπε να το βλέπουν.
Αυτό εννοώ.

Εσύ τώρα γιατί το πέρνεις προσωπικά;

Σου είπα εγώ κατι;

Μιλάω τόσο ξεκάθαρα.

Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω.

Εγώ συμπεριφερομαι σαν να πουλάω όπλα;
Λάθος κάνεις.

Τρίτον....Γιατί δεν πάτε να τα πείτε αυτά και σε κανένα άλλο θέμα μόνο το χουμε κάνει εδώ καφενειο;
Εδώ θα απαντήσω ... Off topic.

Όταν κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να αποχωρήσω από το φόρουμ πάλι κάτι τέτοια άκουγα σε άλλο θέμα γιατί λέει κατηγορούσα τα όπλα τους.
(Το ότι κατηγορώ πρώτο το δικό μου γιατί δεν βγάζει τις τουφεκιές που θέλω δεν το βλέπει κανένας ....)

Στέλιο στο είπα και κατ ιδίαν.
Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι διαχειριστές όχι εσύ ούτε εγώ.
Έτσι δουλεύουν τα φόρουμ.
Το να λες σε κάποιον να μην εκφράζει την όποια γνώμη του για τα τούρκικα όπλα, στο θέμα τούρκικα όπλα είναι αντιδημοκρατικό γιατί παραβιάζει την ελευθερία του λόγου και στο λέω ευθέως.
Ευτυχώς !!!! δεν συμφωνούμε όλοι, ... αυτό είναι το φυσιολογικό, όχι το παράλογο.

Ο καθένας λέει ότι θεωρεί σωστό και σχετικό και ναι κάποιες φορές ξεφεύγουν τα θέματα, αλλά έχει και αυτό το γούστο του.
Δεν το έχεις παρατηρήσει στην βουλή των Ελλήνων ;;; Μια μικρογραφία μας είναι.

Επίσης οι άνθρωποι απαντάνε όταν θεωρούν ότι πρέπει να απαντήσουν.
Αυτό λέγεται διάλογος.

Όταν γίνεται χωρίς προσβολές, αυθαίρετες γενικεύσεις, υπερβολές κτλ τότε είναι γόνιμος.
Και πειράγματα υπάρχουν, κόσμια πάντα.

Επίσης κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους.
Άλλοι είναι πιο ευέξαπτοι.
Τι να κάνουμε τώρα, όταν κάποιος μας λέει να πάρουμε το κουβαδάκι μας και να πάμε σε άλλη παραλία πρέπει να υπακούσουμε ;

Σου απαντώ δημόσια γιατί είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό που είπες και να το ακούσουν όλοι.
Όταν κάποιος είναι κόσμιος, φίμωση δεν ανέχομαι από κανέναν και για κανέναν φίλε.
Και αν με διώξουν από το φόρουμ, έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ ούτε θα βάλω τα κλάματα, ούτε η ζωή αρχίζει και τελειώνει στην αέναη αναζήτηση της αποδοχής μου ή της αναγνώρισής μου από τους άλλους.

Και βασικά χέστηκα για το τι όπλο έχει ο καθένας για να στο πω πιο λαϊκά.
Ο καθένας έχει αυτό που θέλει ή μπορεί να αποκτήσει.

Last edited:
Εδώ θα απαντήσω ... Off topic.

Όταν κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο να αποχωρήσω από το φόρουμ πάλι κάτι τέτοια άκουγα σε άλλο θέμα γιατί λέει κατηγορούσα τα όπλα τους.

Στέλιο στο είπα και κατ ιδίαν.
Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι διαχειριστές όχι εσύ ούτε εγώ.
Έτσι δουλεύουν τα φόρουμ.
Το να λες σε κάποιον να μην εκφράζει την όποια γνώμη του για τα τούρκικα όπλα, στο θέμα τούρκικα όπλα είναι αντιδημοκρατικό γιατί παραβιάζει την ελευθερία του λόγου και στο λέω ευθέως.
Ευτυχώς !!!! δεν συμφωνούμε όλοι, ... αυτό είναι το φυσιολογικό, όχι το παράλογο.

Ο καθένας λέει ότι θεωρεί σωστό και σχετικό και ναι κάποιες φορές ξεφεύγουν τα θέματα, αλλά έχει και αυτό το γούστο του.
Δεν το έχεις παρατηρήσει στην βουλή των Ελλήνων ;;; Μια μικρογραφία μας είναι.

Επίσης οι άνθρωποι απαντάνε όταν θεωρούν ότι πρέπει να απαντήσουν.
Αυτό λέγεται διάλογος.

Όταν γίνεται χωρίς προσβολές, αυθαίρετες γενικεύσεις, υπερβολές κτλ τότε είναι γόνιμος.
Και πειράγματα υπάρχουν, κόσμια πάντα.

Επίσης κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους.
Άλλοι είναι πιο ευέξαπτοι.
Τι να κάνουμε τώρα, όταν κάποιος μας λέει να πάρουμε το κουβαδάκι μας και να πάμε σε άλλη παραλία πρέπει να υπακούσουμε ;

Σου απαντώ δημόσια γιατί είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτό που είπες και να το ακούσουν όλοι.
Όταν κάποιος είναι κόσμιος, φίμωση δεν ανέχομαι από κανέναν και για κανέναν φίλε.
Και αν με διώξουν από το φόρουμ, έχω σοβαρότερα θέματα να ασχοληθώ ούτε θα βάλω τα κλάματα, ούτε η ζωή αρχίζει και τελειώνει στην αέναη αναζήτηση της αποδοχής μου ή της αναγνώρισής μου από τους άλλους.

Και βασικά χέστηκα για το τι όπλο έχει ο ένας και ο άλλος για να στο πω πιο λαϊκά.
Ο καθένας έχει αυτό που θέλει ή μπορεί να αποκτήσει.
Συμφωνώ σε όλα.

Εγώ δεν είπα σε κανέναν να μη λέει τη γνώμη του.

Αυτό που είπα είναι ότι πρέπει να ξέρει κανείς να εκφράζεται.

Μπορείς να πεις το οτιδήποτε όμορφα χωρίς να παρεξηγηθεί κάνεις.

Το έχω αναλύσει αρκετά ώστε να είναι εμφανές αυτό που θέλω.

Είμαι πολύ δημοκρατικός.

Και με δύο τρία άτομα που είχα πρόβλημα με τον τρόπο τους πάτησα το μαγικό κουμπί και δε βλέπω τα σχόλια τους.

Κατά τ αλλά με όσα λέγονται κάτι κερδίζω και κάτι χάνω.

Το ίδιο και σεις απ τα δικά μου σχόλια.

Όσο για την διαχείριση να σου πω ότι είμαι βεβαίως ότι δεν τα παρακολουθεί όλα και δεν κάνει τις παρεμβάσεις που πρέπει.

Δεν το λέω σαν κατηγορώ.
Είναι άνθρωποι.

Και ενώ ποτέ δεν θα ήθελα να είμαι διαχειριστής προσπαθώ με τα όσα λέω να φτιάξω αυτό το θέμα.

Ας αναρωτηθεί λοιπόν ο καθένας τι πετυχαίνει με το σχόλιο του και τότε θα κρίνει αυτός που διαβάζει τι κάνω εγώ εδώ και τι κάνει ο καθένας από μας.

Εγώ δεν είπα σε κανέναν να μη λέει τη γνώμη του.

Αυτό που είπα είναι ότι πρέπει να ξέρει κανείς να εκφράζεται.

Μπορείς να πεις το οτιδήποτε όμορφα χωρίς να παρεξηγηθεί κάνεις

Εεεε κάποιοι δεν μπορούν να εκφράζονται με τον τρόπο που εγώ ή εσύ θεωρείς σωστό.
Εκφράζονται με τρόπο ολόσωστο για αυτούς και λάθος για εσένα.
Τι να κάνουμε τώρα ;;;;;
Το φόρουμ δεν παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σωστής έκφρασης.

Αν κάποιος προσβάλει την αισθητική σου πάτα το ignore να τελειώνεις, να μην χαλάει το θέμα και εμείς το σάλιο μας.

ps
Και καλημέρα να πεις σε κάποιον μπορεί να παρεξηγηθεί γιατί νομίζει ότι τον δουλεύεις. (Έχει συμβεί και αυτό σε παρέα, πραγματικό περιστατικό).

Το είπα ξανά, ... ο καθένας έχει το όπλο που γουστάρει.
Ή μήπως το όπλο μας έχει γίνει προέκταση του εαυτού μας και οποιαδήποτε "προσβολή" σε αυτό την θεωρούμε προσωπική ;
Εκεί έχουμε φτάσει ;;;

Δεν θα σχολιάσω παραπέρα, το πιάσατε το νόημα.

Last edited:
Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι φταίει το όπλο στο βιντεάκι και όχι το ελαττωματικό φυσίγγι που αυτό φταίει
To φυσίγγι φταίει;
Δηλαδή από όλα του τα φυσίγγια έσκασε το ένα που είχε στη Θαλάμη;
Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;

Εεεε κάποιοι δεν μπορούν να εκφράζονται με τον τρόπο που εγώ ή εσύ θεωρείς σωστό.
Εκφράζονται με τρόπο ολόσωστο για αυτούς και λάθος για εσένα.
Τι να κάνουμε τώρα ;;;;;
Το φόρουμ δεν παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σωστής έκφρασης.

Αν κάποιος προσβάλει την αισθητική σου πάτα το ignore να τελειώνεις, να μην χαλάει το θέμα και εμείς το σάλιο μας.

ps
Και καλημέρα να πεις σε κάποιον μπορεί να παρεξηγηθεί γιατί νομίζει ότι τον δουλεύεις. (Έχει συμβεί και αυτό σε παρέα, πραγματικό περιστατικό).

Το είπα ξανά, ... ο καθένας έχει το όπλο που γουστάρει.
Ή μήπως το όπλο μας έχει γίνει προέκταση του εαυτού μας και οποιαδήποτε "προσβολή" σε αυτό την θεωρούμε προσωπική ;
Εκεί έχουμε φτάσει ;;;

Δεν θα σχολιάσω παραπέρα, το πιάσατε το νόημα.
Έννοια σου και το εχω πατήσει το ignore.

Ξέρω καλά τι προσπαθεί να κάνει ο καθένας με το σχόλιο του.

Και μαλάκια να πει κανείς αν πήγαινει καλοπροαίρετα φαίνεται.
Κι αν δε φανεί με τη μια θα φανεί αύριο μεθαύριο παραμεθαυριο

Δε βιάζομαι να κρίνω....περιμένω.
Κουβεντιαζω.

Και για να τελειώνουμε μην περιμένεις από μένα να μην απαντώ σε τέτοια σχόλια σαν αυτά που περιγράφω παραπάνω.

Αν εσένα δεν σ αρέσει πάτα εσύ το ignore.

Εχω καθαρή τη συνείδηση μου πως χωρίς πρόκληση δεν ενόχλησα κανένα.

Κι αν το εχω κάνει θα ήταν άθελα μου.

Καλημέρα!

To φυσίγγι φταίει;
Δηλαδή από όλα του τα φυσίγγια έσκασε το ένα που είχε στη Θαλάμη;
Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι;
Εγώ κατάλαβα ότι στο πρώτο κλικ επανοπλισε και το φυσίγγι δεν πετάχτηκε ( ίσως είχε αρχίσει να φουσκώνει) δεύτερο κλικ επανοπλισε και πάλι δεν πετάχτηκε. Μετά έκανε την μεγαλύτερη παπαρια της ζωής του, το κοίταξε από την κάννη με κλειστό κλείστρο και φυσίγγι στη θαλάμη. Μερικά ελαττωματικά φυσίγγια αργούν να σκάσουν, γι'αυτό και αν καταλάβεις ότι έχεις αφλογιστια πρέπει να παραμείνεις στη θέση βάλλοντος για ένα λεπτό πριν ανοίξεις κλείστρο ( αυτό βέβαια είναι εύκολο σε περιβάλλον πεδίου βολής, στο κυνήγι πάνω στη φάση λίγο δύσκολο) ΠΟΤΕ δεν κοιτάμε την κάννη με κλειστό κλείστρο και φυσίγγι στη θαλάμη, ούτε τσεκαρουμε αν λασκαρε το εσωτερικό τσοκ, δεν έχει λογική.

Εδώ είμαστε, μια φτηνή Τουρκάλα,και δίπλα της μια κυρία από την Ιταλία!!!!! Στην κατοχή μου,και όπως έχω μάθει από μικρός, ότι έχω πιάσει στα χέρια μου, ΜΌΝΟ τότε μπορώ να κρίνω, όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε,δεν έχεις;;;δεν μπορείς να κρίνεις, εγώ που τις έχω τις λατρεύω και τις δύο.για τα υπόλοιπα, ξύδι ΤΟΠ.cofee.Α!!! Και μην ξεχνάτε να βγάζετε την σημαία μας μόνο στις εθνικές γιορτές το Μάρτη και τον Οκτώβρη, σωτήρες μουυυυυυυ!!!!!!!!!IMG_20220204_062750.jpg

Εδώ για να μην ξεχνάμε τους φίλους μας, εκτός αν η οικογένεια σας ήταν από τους δοσίλογους τούς τότε, γιατί εγώ τους παππούδες μου και τούς δύο,από τους πουστηδες τους Ιταλούς δεν τούς έχω, αλλά benelli beretta είχα και θα έχω, βλέπεις, όλοι οι γείτονες μας μας αγαπούν τρελάIMG_20220204_110635.jpg

Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι φταίει το όπλο στο βιντεάκι και όχι το ελαττωματικό φυσίγγι που αυτό φταίει
Κωλοφαρδος δε λες τπτ ουτε το οπλο φταιει ουτε το φυσιγγι απλη βραδυφλογια ο μονος που φταιει ειναι αυτος που το κραταει μα καλα οπλιζεις και δε πεταει αδειο καλυκα και το ξανακανεις τι να πω τα ιδια κανουνε και μερηκοι με ελατωματικο φυσιγγι που κανει πουφ πεταει τα σκαγια δυο μετρα μενει μεσα ο συωωεντρωτηρας και αυτοι οπλιζουν με το χερι και ξαναριχνουν γαρυφαλλο η κανη μετα τι φυσιγγι ειχες μεσα λεει ????

Εδώ είμαστε, μια φτηνή Τουρκάλα,και δίπλα της μια κυρία από την Ιταλία!!!!! Στην κατοχή μου,και όπως έχω μάθει από μικρός, ότι έχω πιάσει στα χέρια μου, ΜΌΝΟ τότε μπορώ να κρίνω, όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε,δεν έχεις;;;δεν μπορείς να κρίνεις, εγώ που τις έχω τις λατρεύω και τις δύο.για τα υπόλοιπα, ξύδι ΤΟΠ.cofee.Α!!! Και μην ξεχνάτε να βγάζετε την σημαία μας μόνο στις εθνικές γιορτές το Μάρτη και τον Οκτώβρη, σωτήρες μουυυυυυυ!!!!!!!!!View attachment 41538
Centro και stoeger; Η centro τι λέει; Είναι με εναλλαξιμη ριγα;

Κωλοφαρδος δε λες τπτ ουτε το οπλο φταιει ουτε το φυσιγγι απλη βραδυφλογια ο μονος που φταιει ειναι αυτος που το κραταει μα καλα οπλιζεις και δε πεταει αδειο καλυκα και το ξανακανεις τι να πω τα ιδια κανουνε και μερηκοι με ελατωματικο φυσιγγι που κανει πουφ πεταει τα σκαγια δυο μετρα μενει μεσα ο συωωεντρωτηρας και αυτοι οπλιζουν με το χερι και ξαναριχνουν γαρυφαλλο η κανη μετα τι φυσιγγι ειχες μεσα λεει ????
Την βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας

Τι έψαχνε να βρει μέσα στην κάνη ;;;;

.sarcastic.
.pray to God.

Εδώ είμαστε, μια φτηνή Τουρκάλα,και δίπλα της μια κυρία από την Ιταλία!!!!! Στην κατοχή μου,και όπως έχω μάθει από μικρός, ότι έχω πιάσει στα χέρια μου, ΜΌΝΟ τότε μπορώ να κρίνω, όλα τα υπόλοιπα να χαμε να λέγαμε,δεν έχεις;;;δεν μπορείς να κρίνεις, εγώ που τις έχω τις λατρεύω και τις δύο.για τα υπόλοιπα, ξύδι ΤΟΠ.cofee.Α!!! Και μην ξεχνάτε να βγάζετε την σημαία μας μόνο στις εθνικές γιορτές το Μάρτη και τον Οκτώβρη, σωτήρες μουυυυυυυ!!!!!!!!!View attachment 41538
Αρη....και η stoeger κλειστρο με περιστρεφομενη κεφαλη εχει?

Την βασική ερώτηση δεν την έκανε κανένας

Τι έψαχνε να βρει μέσα στην κάνη ;;;;

.sarcastic. .pray to God.
Αλίμονο αν μπορούσε ένας με νορμάλ ευφυΐα να αντιληφθεί το τι ζητάει ο "τετραπέρατος" να βρει στην κάνη κ οπουδήποτε αλλού....

Back