Τουρκικά όπλα

οχι για την ελαδαραααα φιλεμου ταουλιι φτανηηηη,,ο νοων νωοιτονννν ;)
Ελληνικά φυσίγγια εισάγονται στην Τουρκια........
Το έχουμε αναλύσει πολλες φορες αυτό το θέμα ρε Σακηηηη, μην το κουράζουμε άλλο....

Καλά τα λέτε όλοι, εύχομαι να μην μείνετε από όπλο σε μέρα που υπάρχει κυνήγι (κυνήγι ... όχι τσίχλες, .... δεν υπάρχει πλέον συχνά και μου έχει τύχει πολλές φορές) ή αν σας κάνει μαρς κάνα καπρί στο πυκνό.
Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και πόσο μετράει το value for money.

Όλοι κλαίγεστε βρε μπαγάσηδες ότι δεν έχετε λεφτά και όλοι κρατάτε όπλα για 4-5 χρόνια ή έχετε κάνα δυο εφεδρικά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάτε για κυνήγι.
Καλά κάνετε ... σας χαίρομαι.

Η δουλειά των όπλων είναι να κάνουν μπαμ όταν πατάς την σκανδάλη και να ξανακάνουν όταν την ξαναπατήσεις.
Αν μαζεύεις κομμάτια κλάφτα.
Στα σκουπίδια όποιο και να είναι αυτό.

Πολλά ακούστηκαν για το βίντεο.
Θα σας πω το εξής: ότι πείραμα και να σχεδιάσετε πάλι δεν θα βγάλετε συμπέρασμα για την αξιοπιστία ενός όπλου.
Και λαδάκια και στοργή και προδέρμ να τους βάζετε τζίφος το αποτέλεσμα.

Το μόνο σωστό είναι αυτό που είπε ο Βαγγέλης.
Η εταιρία να σε σέβεται, γιατί όποια και να είναι, κάποια στιγμή θα την κάνει την κουτσουκέλα και εκεί μόνο ο σεβασμός στον πελάτη την σώζει ...

Last edited:
Όλοι κλαίγεστε βρε μπαγάσηδες ότι δεν έχετε λεφτά και όλοι κρατάτε όπλα για 4-5 χρόνια ή έχετε κάνα δυο εφεδρικά στο αυτοκίνητο όταν ξεκινάτε για κυνήγι.
Καλά κάνετε ... σας χαίρομαι.
Εγω οταν παω μακρια παιρνω παντα δυο οπλα
Δεν ρισκαρω, κι ας μην εχω τουρκικο

3 τουρκικα αυτογεμη και 1 ρωσικό....
Νικητής το ρωσικό( φυσικά δεν περασε "αλωβητο"), αλλά το βίντεο είναι στημένο γιατί το παρουσιασαν Ρώσοι που ίσως εκείνη την ώρα είχαν κατεβάσει μπουκάλια βότκες, κ ίσως να είχαν "πειραξει" τα αντίπαλα οπλα........
Ωραίο κ πανευκολο να το λέμε, κ μπορει να ισχυει αλλά λειπει η απόδειξη..................
Και μαζί με την αποδειξη καταλαβαινω.........οτι λείπει κ κανα ιταλικό όπλο, που αν υπήρχε κ έβγαινε νικητής αυτο το βίντεο δεν θα ήταν στημένο, και κάποιοι θα έλεγαν,
"Να γιατί τα ακριβότερα όπλα ειναι κ καλυτερα, και εμείς που δώσαμε παραπάνω χρήματα για την απόκτηση ενός όπλου δεν είμαστε χαζοί" κλπ κλπ........

Κάποιοι μπορει να βρήκαν αυτη την δοκιμή άνευ σημασιας,σε κάποιους μπορει να άρεσε, σε άλλους να ήταν υπερβολική, και κάποιοι κάτι μπορεί να κατάλαβαν από όλο αυτό κ να κράτησαν το ζουμί......
Πρώτα πρώτα τα όπλα ήταν κακοστημενα με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τα πέλματα τους όταν δέχονταν την πίεση όλα στην επάνω γωνία του κοντακίου επόμενο ήταν. Δεύτερον την θερμοκρασία δεν την είδε κανείς εξωτερικά πρέπει να είχε 30+ βαθμούς γιατί είδα το iPhone ενός στο βίντεο είχε βγάλει στην οθόνη την ένδειξη θερμοκρασίας και είχε κλείσει αυτό στο δικό μου το έχω πάθει Ιούλιο όταν το άφησα στον ήλιο με 35 βαθμούς. Με τέτοιες θερμοκρασίες άρχισαν να ρίχνουν Μάγκνουμ ακατάπαυστα επόμενο ήταν τα όπλα τα διέλυσαν μόνο και μόνο από θερμοκρασίες για αυτό έκοψε και την αποθήκη το όπλο από θερμοκρασία πιστεύω γιατί η αποθήκες είναι αλουμινένιες σε όλα τα όπλα! Πιστεύω ότι και ιταλικά να έβαζαν σε αυτή την δοκιμή κάτι θα έβγαζαν και αυτά,ήταν πολύ λάθος στημένη και κατέστρεψε τα όπλα. Οι δοκιμές γίνονται όταν κρατάει τα όπλα ο σκοπευτής έτσι μόλις χάλασαν τα πέλματα τα όπλα καταπονούσαν ακόμη περισσότερο τα κινητά τους μέρη. Όταν δοκίμαζαν να ρίξουν δεν άντεχαν την ανάκρουση γιατί έριχναν μαγκνουμ φυσίγγια σε 30+ βαθμούς. Όποτε για χαμηλού κόστους όπλα μια χαρά συμπεριφέρθηκαν κανείς δεν θα ρίξει τόσα φυσίγγια σε τέτοιες συνθήκες και με τέτοιο ρυθμό φυσικά και θα βγάλει το όπλο off.

Αγορά Impala Plus
Πριν: Όντας κάθετα αρνητικός για ότι τούρκικο και με δεδομένο το πολύ χαμηλό budget, έκανα κάθε θεμιτή προσπάθεια να αποφύγω την αγορά. Καθαρά και τίμια. Έψαχνα πάνω από 3 μήνες ότι σχετικό, θετικό ή (κυρίως) αρνητικό έχει δημοσιευθεί ανεξάρτητα γλώσσας. Η ζυγαριά ήταν βαριά προς τα θετικά και όταν ήταν αρνητικά κάποια ήταν για γέλια, όπως το εν λόγω βίντεο.
Μετά: Αν και λίγος ο χρόνος της χρήσης, δεν έχω βρει το παραμικρό κουσούρι. Για να μη μακρυγορώ το όπλο με έχει ενθουσιάσει. Του φέρομαι βέβαια καλά και το συντηρώ όπως πρέπει.
Τώρα, αν μετά από 20.000 ντουφεκιές τα φτύσει, δεν θα ζω για να το πετάξω.
Και τη Ferrari αν την αφήσεις χωρίς λάδι θα κολλήσει....
Και να το χαρείς το όπλο σου χωρίς προβλήματα, υγεία να έχεις να βγαίνεις στο βουνό Γιάννη. Η Ελλάδα δυστυχώς δεν παράγει όπλα, τι να κάνουμε έτσι είναι. Παράγει όμως ποιοτικά φυσίγγια. Ζεστές κάννες πάντα και πάντα χαρές και όμορφες εικόνες εύχομαι να σου χαρίσει.

ΥΓ Δεν ειμαι τουρκολαγνος τους μισω παθολογικα ,αλλα οπως και να το κανεις εχουν γυρω στα 25 εργοστασια που φτιαχνουν κυνηγετικα οπλα ,οταν εμεις δεν φτιαχνουμε ουτε οδοντογλυφιδες
Εγώ Βαγγέλη μου, δεν τους μισώ καθόλου ίσα -ίσα έχω και φίλους από κει
πλην όμως το καλύτερο και φθηνότερο όπλο του κόσμου να φτιάχνανε δεν θα το αγόραζα!!!!
πόσο δε μάλλον τα χρέπια που φτιάνουν και μας τα πασάρουν ως εφάμιλλα των άλλων!!!!
Δεν δίνω λεφτά για να ακονιστεί το μαχαίρι που μας έσφαξε εμάς στο παρελθόν, που σφάζει σήμερα τους δημοκράτες στην Ροζάβα και στην ίδια την Τουρκία και που ακονίζεται για να μας ξανασφάξει αύριο....

το ότι δεν φτιάχνουμε ούτε οδοντογλυφίδες φταίμε εμείς οι ίδιοι... δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να υποστηρίζουμε την πολεμική βιομηχανία αυτού του ακραίου φασιστικού κράτους!.... και να υπονομεύουμε το μέλλον μας με γελοίες προφάσεις....

Και να το χαρείς το όπλο σου χωρίς προβλήματα, υγεία να έχεις να βγαίνεις στο βουνό Γιάννη. Η Ελλάδα δυστυχώς δεν παράγει όπλα, τι να κάνουμε έτσι είναι. Παράγει όμως ποιοτικά φυσίγγια. Ζεστές κάννες πάντα και πάντα χαρές και όμορφες εικόνες εύχομαι να σου χαρίσει.
Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Να είσαι πάντα καλά.
Όπως θα έχεις καταλάβει αποφεύγω τις ακρότητες και εκφράζω μόνο την άποψή μου περιορισμένα και ταπεινά.
Μακάρι να βγάζαμε και εμείς κυν. όπλα, όπως είχε συμβεί στο μακρύ παρελθόν. Τουλάχιστον ας μείνουν τα φυσίγγια γιατί όπως πάμε κι αυτό χλωμό το βλέπω.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα. Να είσαι πάντα καλά.
Όπως θα έχεις καταλάβει αποφεύγω τις ακρότητες και εκφράζω μόνο την άποψή μου περιορισμένα και ταπεινά.
Μακάρι να βγάζαμε και εμείς κυν. όπλα, όπως είχε συμβεί στο μακρύ παρελθόν. Τουλάχιστον ας μείνουν τα φυσίγγια γιατί όπως πάμε κι αυτό χλωμό το βλέπω.
Όλες οι απόψεις σεβαστές, είτε συναισθηματικά φορτισμένες είτε αρνητικές είτε θετικές. Όλες έχουν να προσφέρουν πιστεύω. Και αν καμιά φορά "ανάβουν λίγο τα αίματα" σε λογικά πλαίσια, δεν είναι κακό, δίνουν ώθηση στη συζήτηση ;)

Εγώ Βαγγέλη μου, δεν τους μισώ καθόλου ίσα -ίσα έχω και φίλους από κει
πλην όμως το καλύτερο και φθηνότερο όπλο του κόσμου να φτιάχνανε δεν θα το αγόραζα!!!!
πόσο δε μάλλον τα χρέπια που φτιάνουν και μας τα πασάρουν ως εφάμιλλα των άλλων!!!!
Δεν δίνω λεφτά για να ακονιστεί το μαχαίρι που μας έσφαξε εμάς στο παρελθόν, που σφάζει σήμερα τους δημοκράτες στην Ροζάβα και στην ίδια την Τουρκία και που ακονίζεται για να μας ξανασφάξει αύριο....

το ότι δεν φτιάχνουμε ούτε οδοντογλυφίδες φταίμε εμείς οι ίδιοι... δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να υποστηρίζουμε την πολεμική βιομηχανία αυτού του ακραίου φασιστικού κράτους!.... και να υπονομεύουμε το μέλλον μας με γελοίες προφάσεις....
Άλλο τα όπλα κι άλλο η πολιτική με τα λεγόμενα σου ούτε ιταλικά πρέπει να παίρνουνε γιατί δεν μας υποστήριξαν στην κρίση με την Τουρκία αλλά υποστήριξαν την Τουρκία όπως και οι Ισπανοί!!! Συν ότι έχουν πολλά εργοστάσια μέσα στην Τουρκία και ότι αγοράζεις η μάλλον νομίζεις ότι αγοράζεις ιταλικό πάλι προσφέρεις στην οικονομία της Τουρκίας μιας και εκεί κατασκευάζονται και εισάγονται.

Άλλο τα όπλα κι άλλο η πολιτική με τα λεγόμενα σου ούτε ιταλικά πρέπει να παίρνουνε γιατί δεν μας υποστήριξαν στην κρίση με την Τουρκία αλλά υποστήριξαν την Τουρκία όπως και οι Ισπανοί!!! Συν ότι έχουν πολλά εργοστάσια μέσα στην Τουρκία και ότι αγοράζεις η μάλλον νομίζεις ότι αγοράζεις ιταλικό πάλι προσφέρεις στην οικονομία της Τουρκίας μιας και εκεί κατασκευάζονται και εισάγονται.
Παναγιώτη με συγχωρείς αλλά μπερδεύεσαι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
αυτά είναι ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ εν αμαρτίαις
ούτε οι Ιταλοί ούτε οι Ισπανοί έχουν αντιδημοκρατικό ισλαμοφασιστικό κράτος που μακελεύει τους λαούς
ούτε οι Ιταλοί ούτε οι Ισπανοί έχουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ επεκτατικές βλέψεις εναντίον μας
και ΞΕΡΩ τι αγοράζω....... ΑΣΕ ΠΟΥ το παραμύθι της χαλιμάς ότι τα πάντα στα όπλα κατασκευάζονται στην τουρκία έχει καταπέσει....... χώρια που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να ενισχύεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της γείτονος από το παίρνεις φασονατζίδικα προιόντα......

Last edited:
Όλες οι απόψεις σεβαστές, είτε συναισθηματικά φορτισμένες είτε αρνητικές είτε θετικές. Όλες έχουν να προσφέρουν πιστεύω. Και αν καμιά φορά "ανάβουν λίγο τα αίματα" σε λογικά πλαίσια, δεν είναι κακό, δίνουν ώθηση στη συζήτηση ;)
Ναι, πάντα ο διάλογος έχει να προσφέρει φθάνει να μην ξεπερνάει κάποια όρια και να μην προσβάλει αυτούς που στοχεύει. Σεμνότης!...

Εγω οταν παω μακρια παιρνω παντα δυο οπλα
Δεν ρισκαρω, κι ας μην εχω τουρκικο
Νομός για μένα όταν πηγαίνω μακριά υπάρχει δεύτερο όπλο και όταν είσαι και παρέα δεν χρειάζεται να έχουν όλοι δεύτερο ένα χρειάζεται για να μην συμβεί κάτι σε κάποιον από όλους .Και εξάλλου ποτέ δεν αφήνεις οτιδήποτε να φένεται σε κοινή θέα στο αμάξι ούτε καν μέσα στη πόλη στο αυτοκίνητο το αραγμενο δεν πρέπει να φένεται τίποτα που να τραβάει το ενδιαφέρον κανενός.

Παναγιώτη με συγχωρείς αλλά μπερδεύεσαι,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
αυτά είναι ΦΤΗΝΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ εν αμαρτίαις
ούτε οι Ιταλοί ούτε οι Ισπανοί έχουν αντιδημοκρατικό ισλαμοφασιστικό κράτος που μακελεύει τους λαούς
ούτε οι Ιταλοί ούτε οι Ισπανοί έχουν ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΕΣ επεκτατικές βλέψεις εναντίον μας
και ΞΕΡΩ τι αγοράζω....... ΑΣΕ ΠΟΥ το παραμύθι της χαλιμάς ότι τα πάντα στα όπλα κατασκευάζονται στην τουρκία έχει καταπέσει....... χώρια που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να ενισχύεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της γείτονος από το παίρνεις φασονατζίδικα προιόντα......
Δεν μπερδεύομαι καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι καθεστώς έχει η Τουρκία άλλωστε αυτοί τον ψήφησαν άσχετα το τι έγινε η τι γίνεται! Και το έχω ξανά αναφέρει τι ισχύει με τα προϊόντα η ευρωπαϊκή οδηγία γράφει μόνο όσα προϊόντα γράφουν χώρε προελεύσεις είναι και υποχρεωμένα να κατασκευάζονται εξολοκλήρου εκεί που αναφέρεται στην ετικέτα. Στα όπλα MADE IN γράφει μόνο η κάνη και η βάση όλα τα αλλά απλά δεν ξέρεις που φτιάχνονται… άλλωστε για ποιο λόγο να αγοράσουν οι ιταλικές όπλο βιομηχανίες εργοστάσια όπλων στην Τουρκία αν δεν της ήθελαν για να κατεβάσουν το κόστος στα όπλα τους. Τώρα για εδαφικές διεκδικήσεις που λες έχεις δίκιο αλλά δεν σε υποστήριξαν ούτε η Ιταλοί ούτε η Ισπανοί! Και μάλιστα τα Δωδεκάνησα που αμφισβητούν η Τούρκοι τα παραχώρησαν οι Ιταλοί με τα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο το 1946 στο Παρίσι δεν είδα να βγουν να σε υποστηρίξουν πουθενα γιατί η υπόγραφεντα συνθήκη είναι αναλυτικότατη και ως της βραχονησίδες ακομη.

Καλά τα λέτε όλοι, εύχομαι να μην μείνετε από όπλο σε μέρα που υπάρχει κυνήγι (κυνήγι ... όχι τσίχλες, .... δεν υπάρχει πλέον συχνά και μου έχει τύχει πολλές φορές) ή αν σας κάνει μαρς κάνα καπρί στο πυκνό.
Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και πόσο μετράει το value for money.
Ολα αυτά που περιγραφεις εχουν συμβεί κ σε όπλα πολυ μεγαλυτερης αξίας....
Από ανέκαθεν στα οπλουργεια έμπαιναν οπλα κάθε κόστους......
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί...
Καλά κάνετε ... σας χαίρομαι
Αν ένα όπλο πουλιεται μεσα σε 4-5 χρόνια η σε 1 μήνα δεν σημαίνει απαραιτητα ότι δεν ευχαρίστησε τον κάτοχο του η ότι έβγαλε βλάβη.....
Υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να δοκιμαζουν κ να αλλάζουν όπλα σαν τα πουκαμισα....

Δεν νομίζω να πηγαινει καποιος για κυνήγι στον τόπο του με δυο όπλα...

Το πραγμα αλλαζει οταν έχει προγραμματιστει ένα κυνήγι για καποιες μέρες εντός κ εκτός Ελλάδος, που σημαίνει έξοδα, χιλιομετρα, κλπ, καλο είναι να φέρει μαζί του κ κάποιο εφεδρικό όπλο, ασχετως αν έχει σκοπό να κυνηγησει με ένα πανακριβο κ δοκιμασμενο οπλο..........

Όποτε για χαμηλού κόστους όπλα μια χαρά συμπεριφέρθηκαν κανείς δεν θα ρίξει τόσα φυσίγγια σε τέτοιες συνθήκες και με τέτοιο ρυθμό φυσικά και θα βγάλει το όπλο off.
Συμφωνώ όσο δεν παει.... έτσι είναι.....

Και ο λόγος που δεν έχουμε την Β.Ηπειρο

γιοκ μπρε Παναγιωτ εφεντ
αχταρμα μπρε τζανουμ! εμ τουρκιε εμ ιταλισταν εμ ισπανισταν;;;;;
τουρλου τουρλου ντοβλετ;
αμα σουλταν ερντογαν αμα βεζιρ κιλιντσαρογλου αμα φασιστ μαχτσελι ένα ειναι μπρε!!!!

αι μπρε Παναγιωτ εφεντ
εδώ το δικο μας το γκουβερνο ντεν υποστηρίζει - από το ιταλισταν και το ισπανιστάν λαχταράς χαίρι μπρε;
βαι βαι βαι
αμα το Ατίνα μπρε καρντας, εμ μακρυά από το Κύπρο είναι εμ μακρυά από το Γιουνανισταν είναι....
άφεριμ

Last edited:
αχταρμα μπρε καρνταςηδες
δωδεκανησα, ιταλισταν, βορεια ήπειρο, ισπανισταν, γερμανισταν, βορειο μακεδονισταν όλα τουρλου - τουρλου
ντορο λαγό αχταρμα πριν γιατάκ!
σουπια μελαν αμολα
αχταρμα μαμπετ
κονκλουζιόν:
αιντεστε βουρ στο μπιτ παζαρ, τζςαμπα χαιβαν ντουφεκ.......

προφάσεις εν αμαρτίαις, προφάσεις εν αμαρτίαις, προφάσεις εν αμαρτίαις, προφάσεις εν αμαρτίαις, προφάσεις εν αμαρτίαις...................

Back