Prowler®
Banned
οχι μπρε τζάνουμΡε, μπας και είσαι Κωντσαντινουπολιτης? Ψάξου λιγο
απλά έβλεπα Λωξαντρα μικρός
οχι μπρε τζάνουμΡε, μπας και είσαι Κωντσαντινουπολιτης? Ψάξου λιγο
όπως λεμε (λέγαμε) αλγκονAselkon λεμε.....
Διωχνει τον πονο του αλλου....
γιοκ μπρε γκιουζελ ογλανΣε λίγο οποίος αγοράσει τουρκικό όπλο κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία. Έχει καταντήσει μαλακια. Δεν θέλει κανείς μαθήματα πατριωτισμού από αυτοκλητους ηθικούς διαπαιδαγωγους. Για όπλα και κυνήγια μιλάμε εδώ μέσα.
για πες μπρε γκιουζελ ογλαν ποιοι είναι αυτοί;Δεν κάθομαι να σχολιάσω γιατί τους έζησα αυτούς του εθνικιστές του γλυκού νερού που βάζουν βενζίνη από τα σκοπιά και την Βουλγαρία και πηγαίνουν για ψώνια κάθε ΣΚ στην Τουρκία και κάνουν μέχρι και τα σέρβις τον αυτοκινήτων τους. Αλλά μην ακούσουν για βοριά Μακεδονία και για όπλο από Τουρκία.
Γυναικάραοχι μπρε τζάνουμ
απλά έβλεπα Λωξαντρα μικρός
ποιος μαλώνει μπρε τζάνουμ;Εγω πιστευω, οτι επειδη εχουμε του γειτονες Τουρκους που ανέκαθεν η πολιτικη τους ηταν επεκτατική, και οι δηλώσεις των πολιτικων ( με τους πολιτες τους, σε Θρακη, ζουμε αρμονικά) τους, γιάυτο και αντιδρουμε ετσι...
Ας σκςφτουμε οτι και η Βουλγαρια, και η Γερμανια εκανε ολοκαυτωματα σε πολλες περιοχες της χώρας μας, αλλα οπως ειπαν και μερικα παιδια, πηγαινουμε για ψωνια Βουλγαρια και Τουρκια. Και μετανάστες στην Γερμανια...
Γι αυτο, δεν αξιζει να μαλωνουμε γι αυτα τα θεματα...Σεβαστή η γνωμη του καθενώς αλλα μεχρι εκει...
Κατα την ταπεινή μου γνώμη παντα...
Δηλαδη αν ο αλλος δεν πηγαινε στα Σκοπια να σφραγισει την μασελα τουΔεν κάθομαι να σχολιάσω γιατί τους έζησα αυτούς του εθνικιστές του γλυκού νερού που βάζουν βενζίνη από τα σκοπιά και την Βουλγαρία και πηγαίνουν για ψώνια κάθε ΣΚ στην Τουρκία και κάνουν μέχρι και τα σέρβις τον αυτοκινήτων τους. Αλλά μην ακούσουν για βοριά Μακεδονία και για όπλο από Τουρκία.
Δεν εχει θερμοβαρικες ?Ακόμα τσακώνεστε ;;;
Κανονίστε θα ρίξω ΤΝΤ σε λίγο
Δε ριχνεις κανα γιαουρτι να δροσιστουμε και λιγο?Ακόμα τσακώνεστε ;;;
Κανονίστε θα ρίξω ΤΝΤ σε λίγο
Ψεύτικη είναι αχαχαχαΑν εχετε χρονο δειτε λιγο αυτη την παρουσιαση στο σημειο που δοκιμαζει συγκεντρωση σε σκαγια και μονοβολα
μην εισαι μηδενιστηςΨεύτικη είναι αχαχαχα
Ευτυχώς είμαι ξάπλα θα έπεφτα απ' την καρέκλαΨεύτικη είναι αχαχαχα
Αυτοσχεδιασμος. Παντα ηταν πρακτικος λαοςΜόνο οι Ρώσοι κάνουν γνήσιες δοκιμές .Ιδίως να βγάζεις τον πείρο της σκανδαλοθηκης χτυπώντας τον ζουμπα με το κλείστρο.Καινοτομια!!!
Ε ρε τουρκαλα που θα πεσει. Θα του βαλω και ραγα πικατινυ με τζιβιτζιλικι πανωΚατσε να μου καθεται καλα και θα σου πω εγω