Αυτο ναι ειχε παει και τους επρηξε τα αρχιδια να του το ταιριαξουνΑυτός δεν αγόρασε ένα longthorne ;
Ρε τον μπαγάσα ....
Αυτο ναι ειχε παει και τους επρηξε τα αρχιδια να του το ταιριαξουνΑυτός δεν αγόρασε ένα longthorne ;
Ρε τον μπαγάσα ....
Και κάνα σκόρδο ... και κάνα ματάκι.Ε ρε τουρκαλα που θα πεσει. Θα του βαλω και ραγα πικατινυ με τζιβιτζιλικι πανω
Σου λεω θα γινει χαμος. Θα το βαλω σε πλατφορμα τηλεκατευθυνομενη. Θα λοκαρει την τσιχλα και θα υπολογιζει προσκοπευσεις και λοιπα, θα ριχνει μονο του. Μενει να βρω λυση στο απορτ και το ξεπουπουλιασμα. Καμια προταση?Και κάνα σκόρδο ... και κάνα ματάκι.
Μην το δούν οι άλλοι στο κυνήγι και από την ζήλια τους στο ματιάσουν ...
ΑπόρτΣου λεω θα γινει χαμος. Θα το βαλω σε πλατφορμα τηλεκατευθυνομενη. Θα λοκαρει την τσιχλα και θα υπολογιζει προσκοπευσεις και λοιπα, θα ριχνει μονο του. Μενει να βρω λυση στο απορτ και το ξεπουπουλιασμα. Καμια προταση?
Θα σε μαλωσω.δεν ξερεις οτι κανει μια εξτρα δοκιμη του κλειστρου στο επομενο βιντεο καρφωνει και κατι σανιδεςΜόνο οι Ρώσοι κάνουν γνήσιες δοκιμές .Ιδίως να βγάζεις τον πείρο της σκανδαλοθηκης χτυπώντας τον ζουμπα με το κλείστρο.Καινοτομια!!!
Αν το σκεφτομαστε έτσι τότε θα πρεπει να πουμε ότι κανενας δεν κάνει γνήσιες δοκιμές γιατί δεν είμαστε εμείς μπροστά......Μόνο οι Ρώσοι κάνουν γνήσιες δοκιμές .
Μην κολλάμε τώρα κ σε αυτά....Ιδίως να βγάζεις τον πείρο της σκανδαλοθηκης χτυπώντας τον ζουμπα με το κλείστρο.Καινοτομια!!!
Καλα φιλε επαθα. Προηγμενη τεχνολογια λεει με 15 βατ λεειΑπόρτ
Σκυλί
Ξεπουπούλιασμα
https://www.petsamolis.gr/proionta/...tilotiras-xepoupouliastra-poulion5020714.html
κατα τη λειτουργια λεει μη βαλετε μεσα τα χερια χαχαχαχαΚαλα φιλε επαθα. Προηγμενη τεχνολογια λεει με 15 βατ λεει
Τι ειναι ο αποπτιλωτηρας?
Γιαννη σωστα τα λες.εγω δεν μπορω.και δεν.εχω το δικαιωμα να κανω κουμαντο στην τσεπη κανενος Σχολιασα μονο τον.τροπο δοκιμης και τιποτα αλλο Οποιος καταλαβε καλως οποιος δεν καταλαβε παλι καλωςΚαλά τα αστεία κύριοι αλλά καλό είναι τον μέτρον άριστον .Γιατί ποιος είναι ο κάθε ένας από μας που θα κρίνει το γούστο και του που θα ξοδέψει τα λεφτά του ο κάθε συνάδελφος.Ας κρατήσει λέω ο κάθε ένας την στάση ζωής του και ας αποδείξει πόσο Έλληνας είναι στις επόμενες εκλογές με την ψήφο του γιατί βλέπω να βγαίνουν οι ίδιοι που κανονικά δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί κανείς από την 300αδα αυτήν που κυβερνά τώρα και αν βλέπω τους ίδιους που εγώ δεν θα τους έχω στηρίξει μπορώ εύκολα να λέω όλους τους ψηφοφόρους τους προδότες,ευκολότερα από το να δουλεύω ένα συνάδελφο που αφού δεν έχει χρήματα και θέλει καινούριο όπλο παίρνει ένα τούρκικο για να μπορεί να κυνηγήσει.Φιλικα προς όλους
Idiot proof.κατα τη λειτουργια λεει μη βαλετε μεσα τα χερια χαχαχαχα
Σωστος και τι απΑν το σκεφτομαστε έτσι τότε θα πρεπει να πουμε ότι κανενας δεν κάνει γνήσιες δοκιμές γιατί δεν είμαστε εμείς μπροστά......
Μην κολλάμε τώρα κ σε αυτά....
Ο ζουμπας είχε πλαστικη λαβή κ τα χτυπήματα με το κλειστρο ήταν ελαφρά, δεν υπήρχε περιπτωση να γίνει ζημια.....
Σιγά την... βαρβαρότητα.....
Εξάλλου στο τεστ περασαν τα πανδεινα, εκεί θα κωλώσουν...
Σωστος .Τασο τι αποκομισες απο αυτο το βιντεο?Αν το σκεφτομαστε έτσι τότε θα πρεπει να πουμε ότι κανενας δεν κάνει γνήσιες δοκιμές γιατί δεν είμαστε εμείς μπροστά......
Μην κολλάμε τώρα κ σε αυτά....
Ο ζουμπας είχε πλαστικη λαβή κ τα χτυπήματα με το κλειστρο ήταν ελαφρά, δεν υπήρχε περιπτωση να γίνει ζημια.....
Σιγά την... βαρβαρότητα.....
Εξάλλου στο τεστ περασαν τα πανδεινα, εκεί θα κωλώσουν...
Μάριε δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα λόγια βέβαια μπορεί και να είναι, η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ. Αλλιώς θα είχαμε πάρει τις αποζημιώσεις και για τα δάνεια αλλά και τις σφαγές σε Δαμάστα, Καλάβρυτα, Δίστομο και τόσα άλλα μέρη.Κυριάκο υπάρχει μια ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ:
ο φασιστολαός που λες, έχει παραδεχθεί και καταδικάσει τα εγκλήματα των προγόνων του
Κωστα περα απο την.πλακα ειναι τιμια και αξιζει μεχρι δεκαρας τα λεφτα τηςΕ ρε τουρκαλα που θα πεσει. Θα του βαλω και ραγα πικατινυ με τζιβιτζιλικι πανω
Μάριε δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα λόγια βέβαια μπορεί και να είναι, η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ. Αλλιώς θα είχαμε πάρει τις αποζημιώσεις και για τα δάνεια αλλά και τις σφαγές σε Δαμάστα, Καλάβρυτα, Δίστομο και τόσα άλλα μέρη.
Τεσπά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε εδώ. Σιχαίνομαι την τουρκική πολιτική όσο κι εσύ, σιχαίνομαι την γερμανική πολιτική περισσότερο από εσένα, ψωνίζω ομως από lidl, αν πιάσω τζόκερ θα πάρω Porsche, αλλά επειδή τελικά θα πιάσω τα φρύδια μου, εύχομαι να μην πάθει τίποτα ανεπανόρθωτο η γριά γιατί τότε θα καταλήξω σε τουρκικό όπλο καθώς δεν υπάρχει μία.
Η γρια η απο πεσιμο η απο χεσιμο θα παει.Περα απο την πλακα το οπλο σου ειναι εξαιρετικο καθαρισμα τυπικο και καλο φυσιγγι εαν τα κανεις αυτα εισαι αρχονταςΜάριε δεν είναι ακριβώς έτσι. Στα λόγια βέβαια μπορεί και να είναι, η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ. Αλλιώς θα είχαμε πάρει τις αποζημιώσεις και για τα δάνεια αλλά και τις σφαγές σε Δαμάστα, Καλάβρυτα, Δίστομο και τόσα άλλα μέρη.
Τεσπά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε εδώ. Σιχαίνομαι την τουρκική πολιτική όσο κι εσύ, σιχαίνομαι την γερμανική πολιτική περισσότερο από εσένα, ψωνίζω ομως από lidl, αν πιάσω τζόκερ θα πάρω Porsche, αλλά επειδή τελικά θα πιάσω τα φρύδια μου, εύχομαι να μην πάθει τίποτα ανεπανόρθωτο η γριά γιατί τότε θα καταλήξω σε τουρκικό όπλο καθώς δεν υπάρχει μία.
Αν ρίξεις τα λεφτά που θα δώσεις για ένα φθηνό καινούργιο στην γριά θα γίνει πάλι νέαεύχομαι να μην πάθει τίποτα ανεπανόρθωτο η γριά γιατί τότε θα καταλήξω σε τουρκικό όπλο καθώς δεν υπάρχει μία.
Η γρια η απο πεσιμο η απο χεσιμο θα παει.Περα απο την πλακα το οπλο σου ειναι εξαιρετικο καθαρισμα τυπικο και καλο φυσιγγι εαν τα κανεις αυτα εισαι αρχοντας
Το ξέρω ρε μάγκες! Τί να πάθει το όπλο, γριά στην ηλικία, πολλεεεεές χιλιάδες ντουφεκιές στο ενεργητικό της χωρίς ποτέ προβλήματα...δεν την αλλάζω με τίποτα!Αν ρίξεις τα λεφτά που θα δώσεις για ένα φθηνό καινούργιο στην γριά θα γίνει πάλι νέα
Ανταλλακτικά υπάρχουν ευτυχώς ακόμα πάρα πολλά, η 302 είναι όπλο για μία ζωή αφού το γουστάρεις και δεν το έχεις βαρεθεί
Ετσι καταλαβα κι εγω. Θα παω να το δω μαλλον μεθαυριο το απογευμα.Κωστα περα απο την.πλακα ειναι τιμια και αξιζει μεχρι δεκαρας τα λεφτα της
Αυτός Γιάννη που έχει γνώσεις δεν χρειάζεται ούτε να ακούσει ούτε να δει ... (σε κατάλαβα όμως πως το είπες, φίλε ... οπότε μην το πάρεις σαν απάντηση)Αλλά αυτός που έχει γνώσεις πραγματικά ξέρει τι κρατάει από αυτά που ακούει και βλέπει .