Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μου κλείνει το στροφειο του Λαναρά με λακούβα ενώ το bn2 όχι; Το σετ απ είναι ίδιο και στα 2 φυσίγγια με κενό 9,5 χιλιοστά και το αρχικό ύψος του κάλυκα
View attachment 13658
Και σε αλλο σεταπ που εκλεισα με z2m το ιδιο εκανε Νικο... Μηπως κανει για στρογγυλο ρελι μονο;Στρατο μονο στο συγκεκριμενο σεταπ στο κανει ή σε ολα ?? Αν το κανει σε ολα εχουν αλλο προφιλ τα
στροφεια φιλε.
Δεν τα έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, ελπίζω να σου απαντήσει κάποιος που τα δουλεύει. Δε μου λες, τα πατάς τα φυσίγγια στην Lee, ή μετά το κόψιμο του αστεριού τα πας κατευθείαν στο δράπανο; Όταν το πατάς στη Lee δεν σου κάνει λακούβα και την κάνει στο ρέλιασμα ;;; Ή κάνει λακούβα και μετά διορθώνεται με το ΒΝ2, ενώ με του Λαναρά όχι ;;; Εμένα όταν δεν είναι σωστός ο ελεύθερος χώρος και κάμει λακούβα στο πάτημα στη Lee, δεν διορθώνεται μετά στο ρέλιασμα. ... Αλλά να είναι επίπεδο το αστέρι και να βαθουλώσει όταν ρελιάσω, δεν μου έχει τύχει ποτέ ! Τα στροφεία που έχω είναι ένα Τ2 ατσάλινο από το Siarm προ 15ετίας, και ένα μπρούτζινο, νομίζω Gaep, από το airgunshop ....Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μου κλείνει το στροφειο του Λαναρά με λακούβα ενώ το bn2 όχι; Το σετ απ είναι ίδιο και στα 2 φυσίγγια με κενό 9,5 χιλιοστά και το αρχικό ύψος του κάλυκα
View attachment 13658
Στελιο αφηνει παρα πολυ μικρη λακουβα, μετα το πατημα, σχεδον δε φαινεται. Με το bn2 εξαφανιζεται μετα το ρελιασμα... Ο συγκεντρωτηρας ειναι aquilla evo 24 και το σετ απ mb 32 1,65χ32 ν8 σε καλυκα cheddite t2..Δεν τα έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, ελπίζω να σου απαντήσει κάποιος που τα δουλεύει. Δε μου λες, τα πατάς τα φυσίγγια στην Lee, ή μετά το κόψιμο του αστεριού τα πας κατευθείαν στο δράπανο; Όταν το πατάς στη Lee δεν σου κάνει λακούβα και την κάνει στο ρέλιασμα ;;; Ή κάνει λακούβα και μετά διορθώνεται με το ΒΝ2, ενώ με του Λαναρά όχι ;;; Εμένα όταν δεν είναι σωστός ο ελεύθερος χώρος και κάμει λακούβα στο πάτημα στη Lee, δεν διορθώνεται μετά στο ρέλιασμα. ... Αλλά να είναι επίπεδο το αστέρι και να βαθουλώσει όταν ρελιάσω, δεν μου έχει τύχει ποτέ ! Τα στροφεία που έχω είναι ένα Τ2 ατσάλινο από το Siarm προ 15ετίας, και ένα μπρούτζινο, νομίζω Gaep, από το airgunshop ....
Επομένως φταίει το στροφεία, δεν βλέπω να φταίει κάτι άλλο.Στελιο αφηνει παρα πολυ μικρη λακουβα, μετα το πατημα, σχεδον δε φαινεται. Με το bn2 εξαφανιζεται μετα το ρελιασμα... Ο συγκεντρωτηρας ειναι aquilla evo 24 και το σετ απ mb 32 1,65χ32 ν8 σε καλυκα cheddite t2..
Μαλλον... εγω δε μπορω να το εξηγησω αλλιως...Ευχαριστω!!!Επομένως φταίει το στροφεία, δεν βλέπω να φταίει κάτι άλλο.
Και σε αλλο σεταπ που εκλεισα με z2m το ιδιο εκανε Νικο... Μηπως κανει για στρογγυλο ρελι μονο;
Είναι στροφείο για ρελιαστα γι'αυτό και κάνει λακούβαΜαλλον... εγω δε μπορω να το εξηγησω αλλιως...Ευχαριστω!!!
Έτσι είναι...δε πειράζει...θα το χρησιμοποιήσω για ρελιαστο...Είναι στροφείο για ρελιαστα γι'αυτό και κάνει λακούβα
Παλιος ιδιογομωτης με 10 μπαρουτες κακουργημα , την Τριτη με τον κηδεμονα σου , κ γραψε 1000 φορες θα γεμιζω μονο με μιαAS ,AO .CSB1, CSB 3 .CSB5 ,CSB6, PSB2, TECNA , GM3 ,S4 .....ακριβώς δέκα !!
φιλε ειναι πιο βαθυ το κεντρο του στροφιου λαναρα γιατι ειναι για ρελι.αν κλησεις πιο πολυ 11 χιλιοστα το σεταπ που εχεις θα εχει ψωμι και θα στο κλιση κανονικα.παιζει ρολο και το μαχαιρι που ειναι 8.το αλλο το στροφειο εχει επιπεδο κεντρο για αυτο και δεν εχεις θεμα.το bn2 εχει ευρος 1.90 νομιζω βαθος του λαναρα πιο πολυ.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μου κλείνει το στροφειο του Λαναρά με λακούβα ενώ το bn2 όχι; Το σετ απ είναι ίδιο και στα 2 φυσίγγια με κενό 9,5 χιλιοστά και το αρχικό ύψος του κάλυκα
View attachment 13658
Σε 3 διαφορετικά σεταπ που έκλεισα σε 6*με κενό από 9,5 έως 11 χιλιοστά πάλι το έκανε...φιλε ειναι πιο βαθυ το κεντρο του στροφιου λαναρα γιατι ειναι για ρελι.αν κλησεις πιο πολυ 11 χιλιοστα το σεταπ που εχεις θα εχει ψωμι και θα στο κλιση κανονικα.παιζει ρολο και το μαχαιρι που ειναι 8.το αλλο το στροφειο εχει επιπεδο κεντρο για αυτο και δεν εχεις θεμα.το bn2 εχει ευρος 1.90 νομιζω βαθος του λαναρα πιο πολυ.
Αν έχεις με την Πόντα θα στο κάνειΚαι σε αλλο σεταπ που εκλεισα με z2m το ιδιο εκανε Νικο... Μηπως κανει για στρογγυλο ρελι μονο;
Χωρίς πόντα είναι....Αν έχεις με την Πόντα θα στο κάνει
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μου κλείνει το στροφειο του Λαναρά με λακούβα ενώ το bn2 όχι; Το σετ απ είναι ίδιο και στα 2 φυσίγγια με κενό 9,5 χιλιοστά και το αρχικό ύψος του κάλυκα
View attachment 13658
Το δούλευα χρόνια αρκετα Στράτο και είχα τσεκάρει πως στα μαλακά βύσματα έκανε λακούβα!!Είναι πολύ καλό στροφείο μα πιστεύω για 2 στάδια κλείσιμο,[χάραξη-ρέλιασμα] και το πολύ 10 χιλ. κενό χώρο απο τα σκάγια!!!Χωρίς πόντα είναι....
Να συμπληρώσω πως κλείνει άψογα και σε 11 χιλ. κενό με 3 στάδια [χαραξη-3ο - ρέλιασμα] αλλά με σκληρό βύσμα!!!Το δούλευα χρόνια αρκετα Στράτο και είχα τσεκάρει πως στα μαλακά βύσματα έκανε λακούβα!!Είναι πολύ καλό στροφείο μα πιστεύω για 2 στάδια κλείσιμο,[χάραξη-ρέλιασμα] και το πολύ 10 χιλ. κενό χώρο απο τα σκάγια!!!
Εγώ με 4 ,καθαρίζω με υπεύθυνη δήλωση??Παλιος ιδιογομωτης με 10 μπαρουτες κακουργημα , την Τριτη με τον κηδεμονα σου , κ γραψε 1000 φορες θα γεμιζω μονο με μια