Θέλουμε να κάνουμε ή πρέπει να κάνουμε?Τα χιλιοστά που αφήνουμε ελέυθερα για το κλείσιμο εξαρτώνται από την ογκομετρία και το πόσο πάτημα θέλουμε να κάνουμε στη συνταγή;
Δεν ξέρω Άρη, για αυτό ρωτάω.Θέλουμε να κάνουμε ή πρέπει να κάνουμε?
Υπάρχει κανόνας? Και ποιός είναι αυτός?
Πχ με το μάτι στα ποδαράκια ή στο οβάλ?
11 ως 13 χιλιοστα ελευθερα χωρις πάτημα του συγκεντρωτηρα ε;Aπο 11χιλ μέχρι 13 χιλ κενό εσύ καθορίζεις στην μηχανή που θέλεις εσύ να σταματήσει .Είναι μια συνάρτηση ιδιοτήτων της πυρίτιδας σου ,του βύσματος σου κλπ κλπ .Για τελικό πάτημα 58 .00 (είναι ψηλά )θα τόκανα μόνο σε χαμηλά γρ .24-28 γρ
Με στενό ρέλι και δυνατό 688 ή UEE καψύλι
Ναί ,αλλά επειδή ο γραπτός λόγος κάποτε δημιουργεί ερωτηματικά πές κατευθείαν με την CSB1 (ναί είναι συμπιέσιμη )τι ακριβώς set up θα γεμίσεις ,κενό για κλείσιμο κλπ . Από 12 χιλ και άνω ίσως θελει τροποποιηση το βάρος πυρίτιδας11 ως 13 χιλιοστα ελευθερα χωρις πάτημα του συγκεντρωτηρα ε;
Η csb1 ειναι συμπιεσιμη,σωστα;
Τα χείλη του φρεζαρισμενου είναι ποιο λεπτά και κάνει για αστεράκι ενώ ο αφρεζαριστος ποιο πολύ για ρελι.Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φρεζαρισμένου και αφρεζάριστου κάλυκα και για τι δουλειά κάνει ο καθένας;
Όλο και κάτι μένει από το διάβασμα Βασίλη, τα βασικά θα τα λέει η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.Από κάπου πρέπει να ξεκινήσω. Μακάρι να ήμουν κοντά με κάποιο από τα παιδιά που ξέρουν να με έβαζαν στο νόημα. Όπως και να'χει θα γίνουν προσπάθειες.
Ένας φρεζαρισμένος σε ρέλι δν έχει την ίδια απόδοση με τν αφρεζάριστο δηλαδή.;;;;Τα χείλη του φρεζαρισμενου είναι ποιο λεπτά και κάνει για αστεράκι ενώ ο αφρεζαριστος ποιο πολύ για ρελι.
Εσύ ξέρεις καλύτερα Κωστή.Ένας φρεζαρισμένος σε ρέλι δν έχει την ίδια απόδοση με τν αφρεζάριστο δηλαδή.;;;;
Η ο αφρεζάριστος συνηστάται ΜΟΝΟ για ρέλι;;;
Όχι γιατί έχει λιγότερη αντίσταση λόγο λεπτότερου πλαστικού στο άκρο... ένας αφρεζαριστος σε αστέρι δε θα συμπτύξει καλά και θα έχεις τρύπα στο κέντρο... θα φύγεις από το σπίτι με 32 γρ και θα φτάσεις στο καρτέρι με 26....Ένας φρεζαρισμένος σε ρέλι δν έχει την ίδια απόδοση με τν αφρεζάριστο δηλαδή.;;;;
Η ο αφρεζάριστος συνηστάται ΜΟΝΟ για ρέλι;;;
Η λογική αυτό λέει...Ίσως λεπτότερα χείλη ευκολότερο ξερελιασμα?
Δεν θελω Λαμπη να γεμισω καποιο συγκεκριμενο σετάπ...προσπαθω να βγαλω μια άκρη γιατι ειμαι στην αρχή κ όσο δοκιμαζω,τοσο μπερδεύομαι και δεν μπορω να ρυθμισω τα στάδια καθολου. Να πιάσω μια άκρη. Έχω μαχαίρι λανάρα-τριτο omv και omv sp2, την csb1 και διαφορους συγκεντρωτηρες. Θέλω να κλείσω 32 γρ με καρδαρά συγκεντρωτήρα και uee καψουλι. Ο κάλυκας ειναι 69.4. Πόσο κενό χώρο χρειάζεται να αφήσω με τον συγκεκριμενο συγκεντρωτηρα; Το μαχαίρι με 1-2 δοκιμές το ρυθμίζω..Το τριτο στάδιο συμφωνα με τα λεγόμενα του Σπύρου το κατεβάζω περιπου μισο χιλιοστό λιγοτερο απο το τελικο υψος; Το ρέλιασμα στα πόσα; 57.00;(69.4-12=57.4 και λιγο ακομα να πατηθεί ο συγκεντρωτήρας); Και ποσο ύψος στεφάνης;Ναί ,αλλά επειδή ο γραπτός λόγος κάποτε δημιουργεί ερωτηματικά πές κατευθείαν με την CSB1 (ναί είναι συμπιέσιμη )τι ακριβώς set up θα γεμίσεις ,κενό για κλείσιμο κλπ . Από 12 χιλ και άνω ίσως θελει τροποποιηση το βάρος πυρίτιδας
Σάματι έχεις δίκιο.Έχω την εντύπωση ότι προσπαθηται να πάτε από την μέση στην αρχή και μετά στο τέλος. Φίλικα πάντα και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.
Ξεκιναμε την αλφαβητα , μαθαινουμε το Α το Β κλπ κλπ , δεν ξεκιναμε απο το Κ ουτε απο το Ω .Αν σου αρεσει ξεκινα κ οτι ξερουμε θα σε βοηθησουμε ολοιΣάματι έχεις δίκιο.
Ρε φίλε,γεμίζαμε παλιά αλλά κουτουράδα..Ξεκιναμε την αλφαβητα , μαθαινουμε το Α το Β κλπ κλπ , δεν ξεκιναμε απο το Κ ουτε απο το Ω .Αν σου αρεσει ξεκινα κ οτι ξερουμε θα σε βοηθησουμε ολοι