Ακομη δεν το εχω παρει το οπλο,σε καμια 15 μερες,απλα μολις το παρω θελω να παρω κ τα παρελκομενα για την συντηρηση τουΑνάλογα το φινίρισμα πάει και η περιποίηση. Τι φινίρισμα έχεις;
1 baikal mp 27m ειναι το οπλο
Ακομη δεν το εχω παρει το οπλο,σε καμια 15 μερες,απλα μολις το παρω θελω να παρω κ τα παρελκομενα για την συντηρηση τουΑνάλογα το φινίρισμα πάει και η περιποίηση. Τι φινίρισμα έχεις;
Λίγο κρέμα overlay ,από αυτή που περνάμε τα έπιπλα στο σπίτι και είσαι κομπλέ.Ακομη δεν το εχω παρει το οπλο,σε καμια 15 μερες,απλα μολις το παρω θελω να παρω κ τα παρελκομενα για την συντηρηση του
1 baikal mp 27m ειναι το οπλο
Ωραία πράγμα Γιώργο .. μπράβο για την απόφαση να το ζωντανέψεις και πολλά μπράβο στον Γιάννη για ακόμα μια ωραία δουλειά που κάνει ..
Ωραίος ο Γιωργος,ο μαστροΓιαννης μας αναβει φωτιες με τις κατασκευε του(ζουλεψα τωρα θελω κ εγω)
τι να πει κανεις για τον ντα βιντσι του ξυλου??ακομα μια ωραια δουλεια του μαεστρου
ρε μας κοροιδευεις?εσενα ολοκληρο δε σου φτανειΑυτός ο μάστορας με το γάντι του συμπεριφέρεται το Ρώσου.
1000 μπράβο και στους 2 σας, ωραία δουλεία και ωραία πρώτη ύλη διάλεξες ψηλέ.
Δεν πιστεύω να την θες όλη
Αφού ξέρεις είμαι του κόψε ράψε.ρε μας κοροιδευεις?εσενα ολοκληρο δε σου φτανει
Εσύ Τεο μου χρειάζεσαι μαντζαφλάρρε μας κοροιδευεις?εσενα ολοκληρο δε σου φτανει
Το σκ λογικά μετά το κυνήγι θα πάω να μερεμετίσω τον πίνακα.Έβγαλες το μουγκρί στη φόρα ;
Θα θέλαμε φωτό απο σκοπευτήριο .eat.
Αν το κανεις ετσι Στελιο σε βλεπω να το περνεις κ στο σκοπευτήριο,δεν θα το αφηνεις απο τα χερια σου...Να πω την αλήθεια, πολλές φορές έχω σκεφτεί κι εγώ να τον μπλεχτώ, για το μονόκαννό μου Baikal, να το κάνουμε κάπως έτσι:
Κάποια στιγμή ... Δεν θα μου τη γλυτώσει !!!
Πώς έγινε κοντάκι αυτό το μαδερι; .what.
Το συντομότερο δυνατό , με ράσπα και γυαλοχαρτο στην κωλοτσεπηΠότε θα χυμήξουμε στον πίνακα για fine tuning;