Το Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο...

Ανάλογα το φινίρισμα πάει και η περιποίηση. Τι φινίρισμα έχεις;
Ακομη δεν το εχω παρει το οπλο,σε καμια 15 μερες,απλα μολις το παρω θελω να παρω κ τα παρελκομενα για την συντηρηση του
1 baikal mp 27m ειναι το οπλο

Ακομη δεν το εχω παρει το οπλο,σε καμια 15 μερες,απλα μολις το παρω θελω να παρω κ τα παρελκομενα για την συντηρηση του
1 baikal mp 27m ειναι το οπλο
Λίγο κρέμα overlay ,από αυτή που περνάμε τα έπιπλα στο σπίτι και είσαι κομπλέ.

Στην αρχή πήγα για ψώνια :)

Μετά, με την υπόδειξη του Γιάννη, κόπηκε ο τάκος, τον παρέλαβε και άρχισε να ερωτοτροπει με το ξύλο, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει....love.

Τώρα απομένει να πάμε στον πίνακα για τις μικρομετρικές ρυθμίσεις (ή ψυχαναγκαστικές όπως μου αρέσει να τις λέω ) και μετά ψάθα και φινίρισμα

Μετά, με την υπόδειξη του Γιάννη, κόπηκε ο τάκος, τον παρέλαβε και άρχισε να ερωτοτροπει με το ξύλο, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει....love.

Τώρα απομένει να πάμε στον πίνακα για τις μικρομετρικές ρυθμίσεις (ή ψυχαναγκαστικές όπως μου αρέσει να τις λέω ) και μετά ψάθα και φινίρισμα
Ωραία πράγμα Γιώργο .. μπράβο για την απόφαση να το ζωντανέψεις και πολλά μπράβο στον Γιάννη για ακόμα μια ωραία δουλειά που κάνει ..
περιμένουμε την συνέχεια της κατασκευής !
Να το χαρείς με το καλο !

Ωραίος ο Γιωργος.well done.,ο μαστροΓιαννης μας αναβει φωτιες με τις κατασκευε του.evil.(ζουλεψα τωρα θελω κ εγω)

Τα λόγια είναι περιττά!!! Απλά καταπληκτικό. Ένα μεγάλο μπράβο στο μάστορα !!!!!!! .well done..congrats.
Να πω την αλήθεια, πολλές φορές έχω σκεφτεί κι εγώ να τον μπλεχτώ, για το μονόκαννό μου Baikal, να το κάνουμε κάπως έτσι:
FACS0036.jpg

Κάποια στιγμή ... Δεν θα μου τη γλυτώσει !!! ;) .big smile.
Υ.Γ. Μόνο τα ξύλα, Γιάννη (κοντάκι - πάπια) ... Βαλίτσα δεν θέλω !!! .sarcastic. .sarcastic.

τι να πει κανεις για τον ντα βιντσι του ξυλου??ακομα μια ωραια δουλεια του μαεστρου

Αυτός ο μάστορας με το γάντι του συμπεριφέρεται το Ρώσου;).
1000 μπράβο και στους 2 σας, ωραία δουλεία και ωραία πρώτη ύλη διάλεξες ψηλέ.
Δεν πιστεύω να την θες όλη.sarcastic.
ρε μας κοροιδευεις?εσενα ολοκληρο δε σου φτανει
.yelling.

Να πω την αλήθεια, πολλές φορές έχω σκεφτεί κι εγώ να τον μπλεχτώ, για το μονόκαννό μου Baikal, να το κάνουμε κάπως έτσι:
FACS0036.jpg

Κάποια στιγμή ... Δεν θα μου τη γλυτώσει !!! ;) .big smile.
Αν το κανεις ετσι Στελιο σε βλεπω να το περνεις κ στο σκοπευτήριο,δεν θα το αφηνεις απο τα χερια σου...:)
Αν αφηνε την βαση οπως ηταν θα ηταν πιο ωραιο για τα δικά μου γουστα..
Δεν μπορω τα "γυαλιστερα"...sarcastic.
Ετσι εχω συνηθισει κιολας,αλλα κ παλι δεν..

Πώς έγινε κοντάκι αυτό το μαδερι; .fff..what.
Ωραία επιλογή Γιώργο!
Μάστορα....Ότι και να πούμε είναι λίγο!

Back