Καλώς τον!!Απο πίσω ;
Καλώς τον!!Απο πίσω ;
Περνάει και το βερνίκι όμως. Πολύ δύναμη ελάχιστα οφέλη από αυτό το προϊόν.Στεφανε δεν περναμε το overlay πανω στα ξυλα ποτε........μονο σε επιφανει που εχει βερνικι και με συνεση....δυο τρεις σταγονες ειναι αρκετες........
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα......εξαλου σημερα υπαρχουν και αλλα προιοντα που μπορουν να ζωντανεψουν τα κοντακια που εχουν βερνικι και πολυεστερα.
Τιμές φαρμακείο.Και θα τα χρυσοπληρωσεις κιόλας
Που το βρίσκουμε;Εφάμιλο του Tru Oil το παρακάτω IMO.
Πως το φτιάχνεις;Αποτέλεσμα μετά από πέντε χέρια λινέλαιο βρασμένο με ρητίνη της Kremer σε κοντάκι για 682 Gold E Skeet.Αφού στεγνώσει καλά θα ακολουθήσει τρίψιμο με ατσαλόμαλλο 0000.
Δουλεύεται πολύ πιο εύκολα από το Tru Oil,το περνάω με πανί χωρίς χνούδι.Το πρώτο* χέρι όσο πίνει το ξύλο,σκουπίζεις το περίσσευμα μετά από 20´-30’.Στέγνωμα 24 ώρες.Τα επόμενα 48 ώρες στέγνωμα και λίγο λάδι.Τρίψιμο μεταξύ τους με 0000.Αραίωμα αν θες με turpentine(*στο πρώτο χέρι 50/50 cut!).Το τελευταίο χέρι το αφήνεις να στεγνώσει πολύ καλά και τότε το τρίβεις με ατσαλόμαλλο 0000(καλύτερο IMO από τα γυαλόχαρτα διότι προσαρμόζεται πολύ καλά στις καμπύλες.Επίσεις ουσιαστικά δεν τρίβει αλλά κόβει-γυαλίζει.Όσο πιο στεγνό είναι τόσο καλύτερα για το τελικό γυάλισμα).Πως το φτιάχνεις;
Να είσαι γερός να το χαρείς!Ζωγράφισε ο μάστορας πάλι!
View attachment 89243
View attachment 89244
View attachment 89245
@ΓΙΑΝΝΗΣ. είμαι υπόχρεος! Κ@υλ@ είναι! Είσαι άπαιχτος!
Ευχαριστώ!Να είσαι γερός να το χαρείς!
Μπράβο στον Μαστρογιάννη!!!
Τα ρέστα μου...Ζωγράφισε ο μάστορας πάλι!
View attachment 89243
View attachment 89244
View attachment 89245
Να το χαρείς ευχομαι.kontaki by gerondas simply unpectableΖωγράφισε ο μάστορας πάλι!
View attachment 89243
View attachment 89244
View attachment 89245
Να το χαρείς λεβεντακο μου!Ζωγράφισε ο μάστορας πάλι!
View attachment 89243
View attachment 89244
View attachment 89245
Να το χαρείς με υγεία .....έδωσε ρέστα ο παππούςΖωγράφισε ο μάστορας πάλι!
View attachment 89243
View attachment 89244
View attachment 89245
Να το χαρείς ευχομαι.kontaki by gerondas simply unpectable
Ευχαριστώ πολύ παίδες!Να το χαρείς με υγεία .....έδωσε ρέστα ο παππούς
Γιάννη το μεράκι δεν κρύβεται! Μπήκες μέσα στο μυαλό μου σε αυτά που σου ζήτησα την τελευταία φορά! Δεν αμφέβαλα ποτέ είναι η αλήθεια! Σε ευχαριστώ!Να το χαρείς λεβεντακο μου!
Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Γιάννη το μεράκι δεν κρύβεται! Μπήκες μέσα στο μυαλό μου σε αυτά που σου ζήτησα την τελευταία φορά! Δεν αμφέβαλα ποτέ είναι η αλήθεια! Σε ευχαριστώ!