Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή πριν λίγο Από Χιλιομόδι και Κλένια Κορινθίας. Δύο άτομα μιάμιση ώρα περπατητό 2 τουφεκιές εγώ καμμία ο άλλος και αποτέλεσμα 1 τσίχλα. ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Ευτυχώς η Εύβοια και φυσικά ο Δημήτρης μας δίνουν λίγο κουράγιο. Μπράβο.Μοναχικο περπατητο 2 ώρες και λίγο. Τα πουλιά λιγότερα από χθες αλλά με ευστοχία και καμιά απώλεια χτυπημενου έγινε δουλίτσα! Αν έφερνα γύρω αλλη 1μιση ώρα θα το πλησίαζα το όριο αλλά πλάκωσαν πάλι οι ορδές από γριές για λάχανα και κόσμος που κλαδευε ελιές. Εχουμε περιθώριο για το απόγευμα όμως!!! Φυσιγγια Ρουμελιωτης csb 32 νο9 περσινά η προπέρσινα άψογα όπως πάντα!
View attachment 65377
Εδώ ούτε στα πυκνά ούτε στις ελιές ούτε στους θάμνους.Και κάτι που ξέχασα , στα πυκνα γινόταν της πουτανας από το κελαηδημα. Πραγματικα χαμός, αλλά στις ελιές και τους θάμνους είχε λίγα.
Γιώργο , κάνατε που κάνατε τόσα χλμ. γιατί γυρίσατε τόσο νωρίς ; Άλλους κυνηγούς είχε ;Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή πριν λίγο Από Χιλιομόδι και Κλένια Κορινθίας. Δύο άτομα μιάμιση ώρα περπατητό 2 τουφεκιές εγώ καμμία ο άλλος και αποτέλεσμα 1 τσίχλα. ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
![]()
Μήτσο στον καταψύκτη τα κρεμάς με την πουλιάστρα ;Αφου σας το έχω ξαναπεί. Τα κρατάει τόσο καλά που είναι σαν να ζουσαν πριν μια ώρα!!!
Περα από την πλάκα, έχω κρατησει ένα παμπάλαιο ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ που μπορει να εχει κατασκευαστει πριν γεννηθω εγω!!! Βαζω τα πουλιά στην συντήρηση και όταν τα μαδαω μουδιαζουν τς δάχτυλα μου από το κρύο! Σχεδον παγωμένα τα έχει και είναι σαν να έχουν χτυπηθεί μερικές ώρες πιο πριν!
Τι ψωμί χρησιμοποιείς τραβάει με την υγρασία;Επιστροφή από τον καναπέ του σπιτιού μου.
Απολογισμός
Καφές, δύο αυγοφέτες και live ειδική του wrc
Στη Κρήτη να κάτσεις.Για όλα φταίω εγώ.
Είμαι τόσο γκαντέμης που φόρτωσα φυσίγγια και εξαφανίστηκαν τα πουλιά.
Το 19 έπιασα δουλειά στο αεροδρόμιο και το 20 έκλεισαν τα αεροδρόμια.
Χρυσάφι πιάνω και γίνεται στάχτη.
Πρέπει να επισκεφτείς τον γουρλομάτη να δούμε τι θα επικράτησει.Για όλα φταίω εγώ.
Θες να μαζέψουμε χρήματα να πας διακοπες Τουρκία μπας και ηρεμήσουμε με τους απέναντι?Για όλα φταίω εγώ.
Παιδιά προσέξτε τι ψηφίζεται εγώ και αυτός είμαστε κακός συνδυασμός.Πρέπει να επισκεφτείς τον γουρλομάτη να δούμε τι θα επικράτησει.![]()
Όταν λες χρήματα πόσα;Θες να μαζέψουμε χρήματα να πας διακοπες Τουρκία μπας και ηρεμήσουμε με τους απέναντι?
Στέλιο προς θεού μη βάλεις ηλιακό θερμοσίφωνα ή φωτοβολταϊκό στη στέγη!Για όλα φταίω εγώ.
Ναι γι αυτό πούλησα τη μπενελι για να μην κλείσει το εργοστάσιο.Στέλιο προς θεού μη βάλεις ηλιακό θερμοσίφωνα ή φωτοβολταϊκό στη στέγη!