Και που'σαι ακόμη.....Δε μιλάς όμορφα στη σειρά σου![]()
Και που'σαι ακόμη.....Δε μιλάς όμορφα στη σειρά σου![]()
Απόσταση?
Μακρινή. Η σωστή ερώτηση είναι: "Όπλο;"Απόσταση?
Εγώ θα γίνω αιρετικός και θα πω « φυσηγγι»Μακρινή. Η σωστή ερώτηση είναι: "Όπλο;"
Δεν βαριέσαι... Όλα ίδια είναι...Μακρινή. Η σωστή ερώτηση είναι: "Όπλο;"
40-45μ είναι ... piece of cakeΜακρινή. Η σωστή ερώτηση είναι: "Όπλο;"
Δεν βαριέσαι... Όλα ίδια είναι...![]()
Εσύ έμαθες ...Εγώ θα γίνω αιρετικός και θα πω « φυσηγγι»![]()
Αρθρογραφε κατάλαβα say no more.αρχισες και φωνάζεις πάλι μπενεεεελιιιιι μουυυυυΔεν βαριέσαι... Όλα ίδια είναι...
Ωραίες τουφεκιές τα κοτσύφια, μπράβο...
Έχω πιάσει εγώ σε παραγάδι Λαυράκι, που είχε φάει ποντίκι!Και αν πεσει η προβατινα κ ο γάιδαρος στην θάλασσα γίνεται παρτι...
Καμια φορα λέμε για πλακα "θα σε πεταξω
στην θάλασσα να σε φάνε τα ψαρια" κ όμως υπάρχει μια πραγματικοτητα......
Αυτό το έχουν διαπιστώσει αρκετές φορές κ οι ιατροδικαστές κ δεν έγινε απο....καρχαρίες....
Τα ψάρια όμως είναι κ μια εκλεκτή τροφή για τον άνθρωπο...
Το κόκκινο μανό μου δεν το χαραμίζω παρά μόνο για αιγαιοπελαγίτικη πέστροφα!Τα μικρά μπλέ-μαυρα φτερά της.Τα δένεις πάνω στο αγκίστρι και τα ασφαλίζεις με μανό κόκκινο.Δουλευει όλες τις ώρες ακόμα και στα πιο καχύποπτα ψάρια.
Έχεις πολλές ρε έρμε χα χαΤι αμαρτίες πληρώνω...
Αυτό το ωραίο(από όλες τις απόψεις) ψαρι με τα τόσα κοσμιτικα επίθετα κάνει αυτή την δουλειά?Έχω πιάσει εγώ σε παραγάδι Λαυράκι, που είχε φάει ποντίκι!
Λες;Πενελι;;;Μακρινή. Η σωστή ερώτηση είναι: "Όπλο;"
Λες;Πενελι;;;![]()
Δεν έχεις άδικο.Σκέφτομαι όμως ότι θηρεύσιμα είναι και οι κουρούνες και καρακάξες που σίγουρα ΔΕΝ τρώγονται.Και όμως εγώ κάθε χρόνο κοπανάω μερικές από δαύτες!Λάθος Νικόλαε. Δεν σκοτώνουμε τα πουλια απλώς για να τα πετάξουμε. Αν δεν σου αρέσουν να τα τρως μπορείς απλά να μην τα ντουφεκάς. Αν δηλαδή σου πει κάποιος ότι δεν τρωει τις τσίχλες αλλά τις σκοτώνει και τις αφήνει στο χωράφι, θα συμφωνήσεις;
Με το κοκκινο βαφεσαι μονο?Τα μικρά μπλέ-μαυρα φτερά της.Τα δένεις πάνω στο αγκίστρι και τα ασφαλίζεις με μανό κόκκινο.Δουλευει όλες τις ώρες ακόμα και στα πιο καχύποπτα ψάρια.
Εδώ και χρόνια και κυρίως από τα μνημόνια και μετά έχουμε ΠΙΟ σκληρή δικτατορία:αυτήν της Νέας Τάξης,η οποία είναι και υποκριτική παίζοντάς το ''δημοκρατία''!!Και καλά κάνουν να μην μπορούμε να ρίξουμε ένα δείκτη να φάμε 2 ψαράκια αμάν πια ούτε στην χούντα έτσι…κάνουν αυξήσει στης συντάξεις 7% και ανεβενουν ολλα 20% στο δ@@@@@ να πάνε τα λαμόγια όλλοι τους