Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Και αν πεσει η προβατινα κ ο γάιδαρος στην θάλασσα γίνεται παρτι...

Καμια φορα λέμε για πλακα "θα σε πεταξω
στην θάλασσα να σε φάνε τα ψαρια" κ όμως υπάρχει μια πραγματικοτητα......
Αυτό το έχουν διαπιστώσει αρκετές φορές κ οι ιατροδικαστές κ δεν έγινε απο....καρχαρίες....

Τα ψάρια όμως είναι κ μια εκλεκτή τροφή για τον άνθρωπο...
Έχω πιάσει εγώ σε παραγάδι Λαυράκι, που είχε φάει ποντίκι!

Τα μικρά μπλέ-μαυρα φτερά της.Τα δένεις πάνω στο αγκίστρι και τα ασφαλίζεις με μανό κόκκινο.Δουλευει όλες τις ώρες ακόμα και στα πιο καχύποπτα ψάρια.
Το κόκκινο μανό μου δεν το χαραμίζω παρά μόνο για αιγαιοπελαγίτικη πέστροφα!:D

Έχω πιάσει εγώ σε παραγάδι Λαυράκι, που είχε φάει ποντίκι!
Αυτό το ωραίο(από όλες τις απόψεις) ψαρι με τα τόσα κοσμιτικα επίθετα κάνει αυτή την δουλειά?
Και ομως αυτο είναι πασίγνωστο κ για αυτό είναι κ παρεξηγημενο απο κάποιους άλλους...

Βασικά πιστευω οτι η κίνηση του ποντικου μολις πεφτει στο νερό είναι αυτή που το προσελκύει αν κ προκειται για ένα ψαρι-"γουρουνι"....

Σε λιμνοθάλασσες...η όπου εκβάλλουν υπόνομοι στην θαλασσα η στα λιμάνια που από τα σχοινιά μπαινουν στα πλεουμενα κ καμια φορα πεφτει κανένας μέσα θα δεχθεί την επίθεση...

Και μάλιστα κάποιοι παλιοί ψαράδες δολωναν ζωντανά ποντικακια απο την ουρά, αλλά αυτό δεν είναι μόνο αηδιαστικό αλλά κ πολυ επικίνδυνο........

Να κ ενα τεχνητό...
https://www.fishing-online.gr/product/R.12110/pontiki-syrths-ths-rlinea

Ένα ακομα παραδειγμα με το τι μπορεί να γράφουν κάποια εκλεκτά είδη έστω κ κατά περισταση......

Για αυτό μην λέτε τίποτα για τα καημένα τα ψαρονακια! Χαχαχαχα

Λάθος Νικόλαε. Δεν σκοτώνουμε τα πουλια απλώς για να τα πετάξουμε. Αν δεν σου αρέσουν να τα τρως μπορείς απλά να μην τα ντουφεκάς. Αν δηλαδή σου πει κάποιος ότι δεν τρωει τις τσίχλες αλλά τις σκοτώνει και τις αφήνει στο χωράφι, θα συμφωνήσεις;
Δεν έχεις άδικο.Σκέφτομαι όμως ότι θηρεύσιμα είναι και οι κουρούνες και καρακάξες που σίγουρα ΔΕΝ τρώγονται.Και όμως εγώ κάθε χρόνο κοπανάω μερικές από δαύτες!

Τα μικρά μπλέ-μαυρα φτερά της.Τα δένεις πάνω στο αγκίστρι και τα ασφαλίζεις με μανό κόκκινο.Δουλευει όλες τις ώρες ακόμα και στα πιο καχύποπτα ψάρια.
Με το κοκκινο βαφεσαι μονο?
Τουλαχιστον εισαι παραδοσιακος και δεν κανεις αυτες τις πολυχρωμες μαλακιες οπου βαζουν 10 διαφορετικα χρωματα σε 10 δαχτυλα.
hippo

Και καλά κάνουν να μην μπορούμε να ρίξουμε ένα δείκτη να φάμε 2 ψαράκια αμάν πια ούτε στην χούντα έτσι…κάνουν αυξήσει στης συντάξεις 7% και ανεβενουν ολλα 20% στο δ@@@@@ να πάνε τα λαμόγια όλλοι τους
Εδώ και χρόνια και κυρίως από τα μνημόνια και μετά έχουμε ΠΙΟ σκληρή δικτατορία:αυτήν της Νέας Τάξης,η οποία είναι και υποκριτική παίζοντάς το ''δημοκρατία''!!:mad:

Status
Not open for further replies.
Back