Α βλέπω απο το πρωί σε αναμενα κάρβουνα καθεσαιΌποιος κοιτάει από το μπαλκόνι και δεν βλέπει χιόνι, να το αναφέρει! μέχρι 1 ώρα από Αθήνα![]()
Το μποτιλιάρισμα μετράει;;Όποιος κοιτάει από το μπαλκόνι και δεν βλέπει χιόνι, να το αναφέρει! μέχρι 1 ώρα από Αθήνα![]()
Απέναντι από το μοναστήρι της Φανερωμένης ήσουν?Απογευματινο καρτερι στο Χιλιομοδι.Χιονι δεν ειχε αλλα πολυ παγωνια.Λιγα πουλια περασαν και πηρα 5.Τριγυρω σε αλλα σημεια επεσαν αρκετες ντουφεκιες.Το πρωι τρωγομαι να παω στα ημιορεινα(Σουλι ή Ελληνοχωρι).Μηπως πηγε κανεις σημερα;Απο χιονι τι γινεται;
Μέγαρα στον κάμπο δεν έχει χιόνι.Όποιος κοιτάει από το μπαλκόνι και δεν βλέπει χιόνι, να το αναφέρει! μέχρι 1 ώρα από Αθήνα![]()
Πλια έχειΜέγαρα στον κάμπο δεν έχει χιόνι.
Τώρα με τα χιόνια αυτό ελπίζεις!Πλια έχει
ΜακάριΤώρα με τα χιόνια αυτό ελπίζεις!
Στον δρομο απο Φανερωμενη προς Κλενια,λιγα πουλια βγηκαν και ψηλα.Απεναντι απο το μοναστηρι ακουστηκαν αρκετες ντουφεκιες,οπως και πιο χαμηλα.Απέναντι από το μοναστήρι της Φανερωμένης ήσουν?
Πάμε για κότες ;Μέγαρα στον κάμπο δεν έχει χιόνι.
Μόλις ξύπνησα πήρα φίλο μου στα Μέγαρα και μου είπε ότι είχε αρκετό χιόνι στον κάμπο.Μέγαρα στον κάμπο δεν έχει χιόνι.
Για παρτον πάλι, αφού το έλιωσε.Μόλις ξύπνησα πήρα φίλο μου στα Μέγαρα και μου είπε ότι είχε αρκετό χιόνι στον κάμπο.
Κατάλαβα. Εκεί που έχει μία γεννήτρια της Δ.Ε.Η . Ηθελα να πάω και εγώ σήμερα αλλά κάτι προέκυψε.Στον δρομο απο Φανερωμενη προς Κλενια,λιγα πουλια βγηκαν και ψηλα.Απεναντι απο το μοναστηρι ακουστηκαν αρκετες ντουφεκιες,οπως και πιο χαμηλα.
Για δες το φλας ρε δουλεύει?Για παρτον πάλι, αφού το έλιωσε.
θα πάρω το πρωί και θα ενημερώσω!Για παρτον πάλι, αφού το έλιωσε.
Βουτια στις πουρναριες.με.το κεφαλι θα κανουμε να βγουνε ολα εξω λεμεεεε ... Μου τρεχουν τα σαλια για.το.σκΠεριμένω να στρώσει ο καιρός να κάνω ένα περπατητο τσίχλας.
Έχω λυσσάξει.....λέμε.
Έχω σαπίσει μέσα.Βουτια στις πουρναριες.με.το κεφαλι θα κανουμε να βγουνε ολα εξω λεμεεεε ... Μου τρεχουν τα σαλια για.το.σκ