Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Φθιώτιδα επιτρέπεται;;; γνωρίζεις;; μίας κ είσαι από την περιοχή... είδα χθες πολύ χιόνι κ αναβλήθηκε κ το ματς του κυπέλλου
Περιοχή καμμενα βουρλα-σκαρφεια-μωλος επιτρέπεται νομίζω και πελασγια δεν εχει χιονι

Είπαμε να έχεις δίκιο ,δεν θα αφήσεις το κάθε ζουλαπι να καταστρέψει το ωραίο σου οπλακι χωρίς τιμωρία.Γιατι μέχρι να γίνει το δικαστήριο ποιος ξέρει πού θα το αποθηκεύσουν ακαθάριστο.
Παναγιώτη η φιλοι μου δεν τα ειχαν παραδώσει τα οπλα

Τώρα γίνεσαι άδικος.
Στην Ελλάδα σίγουρα υπάρχουν ειδικές εγκαταστάσεις για τα κατασχεμένα όπλα, όπως επίσης και οπλουργοι που τα καθαρίζουν για να φυλαχτουν.

Επίσης γινεται ελεγχος για την ασφαλεια του Έλληνα πολιτη και αν διαγνώσουν οτι υπαρχει προβλημα, τηλεφωνουν στον ιδιοκτητη για να συμφωνήσουν να διορθωθεί με έκπτωση στην τιμή των εργασιών αν φυσικά το επιθυμεί.
Στην Ελλάδα που δεν έχει πετρέλαιο στα Δημοτικά σχολεία και κάνουν τα παιδάκια μάθημα ντυμένα σαν κρεμμύδια και Πανεπιστήμια χωρίς καρέκλες αναγκάζοντας τους φοιτητές να κάθονται στα περβάζια πέφτοντας από κάτω έχουν τέτοια οργάνωση στα κατασχεμένα?

Στην Ελλάδα που δεν έχει πετρέλαιο στα Δημοτικά σχολεία και κάνουν τα παιδάκια μάθημα ντυμένα σαν κρεμμύδια και Πανεπιστήμια χωρίς καρέκλες αναγκάζοντας τους φοιτητές να κάθονται στα περβάζια πέφτοντας από κάτω έχουν τέτοια οργάνωση στα κατασχεμένα?
Αστειεύομαι αγαπητέ.

ΚΛΜ προς πολιτικά το έχει λιώσει, είναι για εκεί σαββατοκυριακο;
Τωρα που μιλάμε δεν το έχει λιώσει παιδιά. Για αύριο πολυ δύσκολα καθώς εχει στρωμένο ακόμη και στον Κωλοβρεχτη δίπλα στην θάλασσα. Αλλα έχει αρχίσει και κόβεται! Πιστευω Κυριακή θα μπορούμε να πάμε από Ψαχνα και κάτω.

Είναι δυνατόν βρε παιδιά, να το 'χει λειώσει το χιόνι μέχρι αύριο πρωί, με θερμοκρασίες παγετού (ειδικά κιόλας τη νύχτα έως νωρίς το πρωί)...???!!!!!!!

Έλεος...!!!
Αμα το πιασει βροχη, του αλλαζει τον αδοξαστο!!!!
Με τοσο χιονι που εχεξ κανει, αν το λιωσει αποτομα, φοβαμαι ο Ληλας στο Βασιλικο θα αγριεψει παλι.

Είναι δυνατόν βρε παιδιά, να το 'χει λειώσει το χιόνι μέχρι αύριο πρωί, με θερμοκρασίες παγετού (ειδικά κιόλας τη νύχτα έως νωρίς το πρωί)...???!!!!!!!

Έλεος...!!!
Δεν υπάρχει παγετός Νικόλα εδώ. Το χιόνι δεν είναι καθολου παγωμένο. Δεν εχει ξαστερωσει καθολου βρέχει σιγανά 2 μέρες τώρα και το τρώει μέρα νύχτα. Κυριακη παραθαλάσσια μπορεί και να έχει σηκωθεί τελείως.

Έλεος...!!!
Οι φαντασιώσεις είναι τζάμπα Νικόλαε!Βάλε και εσύ την σοκολατουχα να κυλιεστε στα χιόνια.

.my man. Λες να ρθουν ξαφνικά ένα βράδυ ;
Έχει γεματο φεγγάρι ακόμα
Έχουμε μετακινήσεις είναι σίγουρο .
Και άλλοι μου είπαν ότι άκουσαν το βράδυ πουλιά να περνάνε ..
Δεν λέω ότι θα γεμίσει ο τόπος .Δεν κανένας δεν μπορεί να το πει αυτό..
Αλλά κάπου που δεν είχε προχθές μην σας κάνει εντύπωση εάν έχει σε 2/3 μέρες .Αυτο είπα ..

Στο λέω γιατί πριν χρόνια έγραψαν 3 φίλους μου και αθωώθηκαν στο δικαστήριο πρέπει να είναι 100% χιονοκαλυψη για να απαγορεύεται
Και εγώ έτσι ξέρω αλλά δεν θυμάμαι που είναι γραμμένο.

Καλό φαίνεται επίσης και αυτό αλλά ποτέ δεν το διάβασα :)

https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2018/08/kinigetikos-odigos.pdf

Παναγιώτη η φιλοι μου δεν τα ειχαν παραδώσει τα οπλα
Πώς έγινε αυτό ; Δεν ζητήθηκαν η αρνήθηκαν να τα παραδώσουν; Γιατί στο δεύτερο δύσκολα να σε αθωώσει δικαστής και πολύ πιθανό να σου κατάσχουν όλα τα όπλα και να μην μπορέσεις ΠΟΤΕ να ξαναβγάλεις άδεια αγοράς -κατοχης κυνηγετικού όπλου , γι'αυτό προσοχή στην άρνηση.

Πώς έγινε αυτό ; Δεν ζητήθηκαν η αρνήθηκαν να τα παραδώσουν; Γιατί στο δεύτερο δύσκολα να σε αθωώσει δικαστής και πολύ πιθανό να σου κατάσχουν όλα τα όπλα και να μην μπορέσεις ΠΟΤΕ να ξαναβγάλεις άδεια αγοράς -κατοχης κυνηγετικού όπλου , γι'αυτό προσοχή στην άρνηση.
Απείθεια ... Κακό ...

Ενα καρτερακι απο τις 17.00, χαλαρα στο καρεκλακι, με ησυχια...χαμηλη θερμοκρασια 7°C & υγρασία 85% που πέρναγε κόκκαλο.
Λιγες τουφεκιες ακουστηκαν τριγύρω...εγω παλι μονος μου εκει...αν ειχα ενα ατομο ακομη πιο διπλα, φυσικα θα ηταν κι αλλιως τα πραγματα...
Μια χαρα ήταν...εριξα 5-6 τουφεκιες εκ των οποιων 2 γερά κλαμπανια, οπου τα πουλια ηταν για γιλεκο...

Υ.Γ. Την στιγμή της φωτο, περασαν και 2 μπεκατσούλες σφεντόνα πανω απ'το κεφάλι μου...

20230210_183438.jpg

Για αλλη μια φορα, θα ξανα πω, το ποσο εύχριστη ειναι μια μισόταπα...δουλεύει κοντα κ μακρια με όλα τα τσοκαρίσματα.
Φυσιγγια CH6 30gr No:8.5 μισόταπο.

Status
Not open for further replies.
Back