Βάλε ένα χαρτόνι και ρίξε μια τουφεκιά επί τόπου να μάθεις άμεσα.Δε μου λέτε ρε παλικάρια τα 28 γρ ρουμελιωτη πάνε καλά με αυτόν τον καιρό 4 βαθμούς τώρα
Με στενά τσοκαρισμα
Βάλε ένα χαρτόνι και ρίξε μια τουφεκιά επί τόπου να μάθεις άμεσα.Δε μου λέτε ρε παλικάρια τα 28 γρ ρουμελιωτη πάνε καλά με αυτόν τον καιρό 4 βαθμούς τώρα
Με στενά τσοκαρισμα
Άσε το πουστη ήσυχο έχουν λόγο που κάθονται κοντά του οι μπεκάτσες είναι ακίνδυνοςΤεραστια!!! Η ρουφιανα!!! Δεν με πάει αυτή η σκατοσυκια ρε φίλε!!! 2 έχω πεταλωσει εκεί φέτος και άλλη μια το 19. Αυτη το 19 της έριξα 3. Της τα κλανω. Παω στα πεύκα εκεί που μπήκε και στα 20 μέτρα μέσα τη ξανασηκωνω!!! 2 μπηχτές και της τα ξανά κλανω..... Γιατι να πιάνουν εκεί άραγε?
Έπρεπε να κάνεις φροντιστήριο στο γιο του και να του παίρνεις 100€ την ώραΕμένα Χάρη μου έχει συμβεί το εξής. Εχω πιάσει απογευματινό καρτέρι όταν υπηρετούσα ως εκπαιδευτικός μακρυά από τον τόπο μου και ηρθε και μου κάθισε μπροστά κυριολεκτικά στα 15 μέτρα ένας άλλος. Οταν του φώναξα ότι είμαι πίσω η απάντηση του ήταν η εξής. Δεν είσαι ντόπιος και έχεις απαιτήσεις για το μέρος? Τα λόγια νομίζω περιτεύουν.
Σαταναααα!!! ΧαχαχαχαΛίμνη Πλαστήρα στα περάσματα μυρίζομαι.
Ή Κυπαρισσία είναι μακρυά απ την κρητη;Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι έχει πουλάκια από κυπαρίσσια μεριά
Και τουφεκια ....κατασαρκα,χωρίς προσκο!Πιστεύω ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις το λάθος αφορά τους πιό πολλούς
αν όχι όλους μας .
Ασυναίσθητα σηκώνεται έστω και ελαφρά το κεφάλι απο το κοντάκι με αποτέλεσμα
να φεύγει πάνω η ντουφεκιά
Και δράκους πράσινους νεράιδες,όρεξη να έχεις!Κάποιο πουλάκι μου είπε ότι έχει πουλάκια από κυπαρίσσια μεριά
Μην έχεις την απαίτηση να σου φέρονται όπως τους φέρεσαι. Απλά εσύ να είσαι σωστός και να διδάσκεις την κυνηγετική παιδεία σου. Το κρίμα είναι ότι και το παιδί θα το κάνει σα τα μούτρα του.Αλλά του τη φυλάω
Όχι τίποτα αν έχει των μικρό και εγώ μπω μπροστα του τη θα του πει ότι ο μαλακας μπήκε μπροστα μας και μας κόβει τα πουλιά
Όταν υπάρχει 100% χιονοκαλυψη αν έστω και τα δέντρα από κάτω είναι καθαρά από χιόνι δεν απαγορεύεται το ξέρω από πρώτο χέρι!όπου έχει χιόνι απαγορεύεται. δεν απαγορεύεται ΑΝ βγαλει ανακοίνωση το δασαρχείο. Απαγορευεται από την ώρα που το έδαφος καλυφθεί από χιόνι. Αν σε πιάσει σε έγραψε, απλά....
Αν σου πω εγώ ότι ακριβώς το αντιθετο μου έλεγαν πέρσι οι θηροφυλακες? Οτι δεν θεωρείται ξεχιονο αν είναι καθαρά κάτω από δέντρα. Ειναι σε ποιον θα πέσεις στην τελική. Καθενας ερμηνεύει όπως γουστάρει μάλλον. Ο δασικός κώδικας αναφέρει ρητά "όταν το έδαφος καλύπτεται πλήρως υπό χιονος" παντως.Όταν υπάρχει 100% χιονοκαλυψη αν έστω και τα δέντρα από κάτω είναι καθαρά από χιόνι δεν απαγορεύεται το ξέρω από πρώτο χέρι!
Ανοιχτος ο δρομος, εχει χιονι παντου. Δεν επιτρεπεται η θηρα.Καλημέρα παιδιά! Ξέρετε αν στα Οινόφυτα έχει χιόνι? Και αν ειναι ανοικτός ο δρόμος?
Ευχαριστώ πολύ...για να δούμε θα καταφέρουμε να κλείσουμε τη σεζόν με καμία τουφεκιά...Ανοιχτος ο δρομος, εχει χιονι παντου. Δεν επιτρεπεται η θηρα.
σε ολες δηλαδη,παντως μονο πελοπονησο δεν βλεπω εγω πουλια ακομα και με τα χιονια ,στα ανατολικα οτι γινει.που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε τιπτ ..
Τις επόμενες μέρες μέχρι τέλος του μήνα μην σας φαίνεται περίεργο να γράφουν για περιοχές που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε τιπτ ..
Καλημέρα