Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τεραστια!!! Η ρουφιανα!!! Δεν με πάει αυτή η σκατοσυκια ρε φίλε!!! 2 έχω πεταλωσει εκεί φέτος και άλλη μια το 19. Αυτη το 19 της έριξα 3. Της τα κλανω. Παω στα πεύκα εκεί που μπήκε και στα 20 μέτρα μέσα τη ξανασηκωνω!!! 2 μπηχτές και της τα ξανά κλανω..... Γιατι να πιάνουν εκεί άραγε?
Άσε το πουστη ήσυχο έχουν λόγο που κάθονται κοντά του οι μπεκάτσες είναι ακίνδυνος

Εμένα Χάρη μου έχει συμβεί το εξής. Εχω πιάσει απογευματινό καρτέρι όταν υπηρετούσα ως εκπαιδευτικός μακρυά από τον τόπο μου και ηρθε και μου κάθισε μπροστά κυριολεκτικά στα 15 μέτρα ένας άλλος. Οταν του φώναξα ότι είμαι πίσω η απάντηση του ήταν η εξής. Δεν είσαι ντόπιος και έχεις απαιτήσεις για το μέρος? Τα λόγια νομίζω περιτεύουν.
Έπρεπε να κάνεις φροντιστήριο στο γιο του και να του παίρνεις 100€ την ώρα

Πιστεύω ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις το λάθος αφορά τους πιό πολλούς
αν όχι όλους μας .
Ασυναίσθητα σηκώνεται έστω και ελαφρά το κεφάλι απο το κοντάκι με αποτέλεσμα
να φεύγει πάνω η ντουφεκιά
Και τουφεκια ....κατασαρκα,χωρίς προσκο!
Άγχος θηραματος!

Αλλά του τη φυλάω
Όχι τίποτα αν έχει των μικρό και εγώ μπω μπροστα του τη θα του πει ότι ο μαλακας μπήκε μπροστα μας και μας κόβει τα πουλιά
Μην έχεις την απαίτηση να σου φέρονται όπως τους φέρεσαι. Απλά εσύ να είσαι σωστός και να διδάσκεις την κυνηγετική παιδεία σου. Το κρίμα είναι ότι και το παιδί θα το κάνει σα τα μούτρα του.

όπου έχει χιόνι απαγορεύεται. δεν απαγορεύεται ΑΝ βγαλει ανακοίνωση το δασαρχείο. Απαγορευεται από την ώρα που το έδαφος καλυφθεί από χιόνι. Αν σε πιάσει σε έγραψε, απλά....
Όταν υπάρχει 100% χιονοκαλυψη αν έστω και τα δέντρα από κάτω είναι καθαρά από χιόνι δεν απαγορεύεται το ξέρω από πρώτο χέρι!

Όταν υπάρχει 100% χιονοκαλυψη αν έστω και τα δέντρα από κάτω είναι καθαρά από χιόνι δεν απαγορεύεται το ξέρω από πρώτο χέρι!
Αν σου πω εγώ ότι ακριβώς το αντιθετο μου έλεγαν πέρσι οι θηροφυλακες? Οτι δεν θεωρείται ξεχιονο αν είναι καθαρά κάτω από δέντρα. Ειναι σε ποιον θα πέσεις στην τελική. Καθενας ερμηνεύει όπως γουστάρει μάλλον. Ο δασικός κώδικας αναφέρει ρητά "όταν το έδαφος καλύπτεται πλήρως υπό χιονος" παντως.

Τις επόμενες μέρες μέχρι τέλος του μήνα μην σας φαίνεται περίεργο να γράφουν για περιοχές που μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε τιπτ ..
Καλημέρα
.my man. Λες να ρθουν ξαφνικά ένα βράδυ ;

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back