Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Άτριχα πουλάκια, κάκκαλα κτλ....Καλά πάμε!

A μα πια! Άι, πάρτε κι αυτό από μένα, διά να ''δέσει το γλυκόν''...!!!

www.youtube.com/watch?v=rGPemo8H8wo

(Η ''σοκολατένια'' στο 1':35'' είναι... σκέτη "μπόμπα"...!!!)

Last edited:
Το ίδιο έπαθα την Κυριακή το πρωί. Σηκωθηκε αρχοντικα στο πεντακαθαρο. Δυο τουφεκιες έφαγε που δεν ξέρω και εγώ που τις εριξα. Μου έδειχνε τα κακαλα της μπαίνοντας στο δάσος και εγώ είχα μείνει 3 λεπτά κοκκαλο στο δαρτο χιονόνερο.....
Δεν θυμάμαι Δημήτρη να έχω ξαναχάσει πουλί που ..πάτησα. Σηκώθηκε 3 μέτρα μπροστά μου και έκανε δεξιά. Επώμισα και ακόμα την βλεπω να κάνει την στροφή πίσω από την επόμενη αγριλιά...Εφιάλτης αλλά και χαλάλι της. Ήτανε και πούλαρος....

Δεν θυμάμαι Δημήτρη να έχω ξαναχάσει πουλί που ..πάτησα. Σηκώθηκε 3 μέτρα μπροστά μου και έκανε δεξιά. Επώμισα και ακόμα την βλεπω να κάνει την στροφή πίσω από την επόμενη αγριλιά...Εφιάλτης αλλά και χαλάλι της. Ήτανε και πούλαρος....
Πιστεύω ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις το λάθος αφορά τους πιό πολλούς
αν όχι όλους μας .
Ασυναίσθητα σηκώνεται έστω και ελαφρά το κεφάλι απο το κοντάκι με αποτέλεσμα
να φεύγει πάνω η ντουφεκιά

Την πιθανότητα να είναι ''καταραμένη'' ή ''στοιχειωμένη'' την έχεις σκεπτεί Δημήτριε...;;; :eek::eek::eek: .yel..sarcastic.
Αφοδευμενη από τα Πακιστανια που δουλεύουν τα γύρω χωραφια το καλοκαίρι είναι πάντως σίγουρα.... Και στοιχειωμένη μπορεί να είναι γιατί 40 μέτρα πιο πέρα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή εκατοντάδες κιχλιδες....

Γεια σας παλικάρια δε ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω σήμερα γιατί το παλικάρι μπορεί να γράφει εδώ μέσα αλλά άμα αρχίσω θα το φάω το μπαναρισμα
Ρε φίλε τρώμε το κρύο το δαγκωσαμε σήμερα και κανεις αυτά που σε βγάζουν απο τα ρουχα
Πάμε παρακάτω γιατί όσο το σκέφτομαι ανεβάζω γραδα
Εφτά πουλακια σήμερα περπατητο και καρτέρι είχα των μαλα απο μπροστα μου είχα και τις αφλογιστιες να περνά η τσίχλα δέκα μέτρα και να ακούς τσιφ
Σπάσανε τα νεύρα μου ήταν για είκοσι πουλιά σήμερα
Κάτι αλλά παλικάρια μακρυά Ακουγόταν η τουφεκιές μπορεί να ρίξαν εκατό φυσίγγια
Πολύ ψηλά τα πουλιά και τα περισσότερα σήμερα μπαίναν ανάποδα
Στο χωριό μου λέει μια παροιμία με τη σειρά ξιουντε τα μπλαρια
Σορυ παλικάρια αλλά σκεφτείτε μια έκταση εκατοντάδες στρέμματα και να κάθετε 100 μέτρα μπροστα και να μην υπάρχει άλλος Κυνηγος πουθενά

Γεια σας παλικάρια δε ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω σήμερα γιατί το παλικάρι μπορεί να γράφει εδώ μέσα αλλά άμα αρχίσω θα το φάω το μπαναρισμα
Ρε φίλε τρώμε το κρύο το δαγκωσαμε σήμερα και κανεις αυτά που σε βγάζουν απο τα ρουχα
Εφτά πουλακια σήμερα περπατητο και καρτέρι είχα των μαλα απο μπροστα μου είχα και τις αφλογιστιες να περνά η τσίχλα δέκα μέτρα και να ακούς τσιφ
Σορυ παλικάρια αλλά σκεφτείτε μια έκταση εκατοντάδες στρέμματα και να κάθετε 100 μέτρα μπροστα και να μην υπάρχει άλλος Κυνηγος πουθενά
Σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακο μου ... Μου εχει συμβει και μενα να μπαινει ο εξυπνος μπροστα και σε τσιχλα και σε φασσα . Εκει να δεις νευρα και καντηλια !

Σε καταλαβαινω απολυτα φιλαρακο μου ... Μου εχει συμβει και μενα να μπαινει ο εξυπνος μπροστα και σε τσιχλα και σε φασσα . Εκει να δεις νευρα και καντηλια !
Πριν δυο τρεις εβδομάδες δε θυμάμαι βρεθήκαμε πάλι στο ίδιο μέρος ε το έπιασα πιο νωρίς εγώ μου λέει που θα καθίσεις
Του λέω κάθομαι εδώ κάτσε δίπλα μου στα τριάντα μέτρα και ότι μπαίνει το ρίχνουμε
Φεύγει παει μπροστα πιο αριστερά ε εγώ τουφέκισα δέκα πουλιά

Ξέρει κανείς αν προς Θήβα μεριά έχει απαγόρευση;
όπου έχει χιόνι απαγορεύεται. δεν απαγορεύεται ΑΝ βγαλει ανακοίνωση το δασαρχείο. Απαγορευεται από την ώρα που το έδαφος καλυφθεί από χιόνι. Αν σε πιάσει σε έγραψε, απλά....

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τους συναδέλφους κυνηγούς Χάρη.
Το θετικό της υπόθεσης από ότι γράφεις είναι οτι φάνηκαν πουλιά σε ικανοποιητικούς αριθμούς. Τα ψηλωμενα λογικά νέα πουλιά από μετακινήσεις.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τους συναδέλφους κυνηγούς Χάρη.
Το θετικό της υπόθεσης από ότι γράφεις είναι οτι φάνηκαν πουλιά σε ικανοποιητικούς αριθμούς. Τα ψηλωμενα λογικά νέα πουλιά από μετακινήσεις.
Ναι πετούσαν λίγο απο νωρίς μετά στοπ και ποιο λίγο το βράδυ

Λίμνη Πλαστήρα στα περάσματα μυρίζομαι 😂 .

Εμένα Χάρη μου έχει συμβεί το εξής. Εχω πιάσει απογευματινό καρτέρι όταν υπηρετούσα ως εκπαιδευτικός μακρυά από τον τόπο μου και ηρθε και μου κάθισε μπροστά κυριολεκτικά στα 15 μέτρα ένας άλλος. Οταν του φώναξα ότι είμαι πίσω η απάντηση του ήταν η εξής. Δεν είσαι ντόπιος και έχεις απαιτήσεις για το μέρος? Τα λόγια νομίζω περιτεύουν.

Εμένα Χάρη μου έχει συμβεί το εξής. Εχω πιάσει απογευματινό καρτέρι όταν υπηρετούσα ως εκπαιδευτικός μακρυά από τον τόπο μου και ηρθε και μου κάθισε μπροστά κυριολεκτικά στα 15 μέτρα ένας άλλος. Οταν του φώναξα ότι είμαι πίσω η απάντηση του ήταν η εξής. Δεν είσαι ντόπιος και έχεις απαιτήσεις για το μέρος? Τα λόγια νομίζω περιτεύουν.
Κωλοπαιδα αλητεια σκετη.

Ούτε καν σκέφτονται που μπορεί να φτάσει το πράγμα με τέτοια συμπεριφορά.

Αμυαλοι.

Κ
Κυριρ Γιώργο όπως έγραψα πιο πάνω την άλλη φορά είχε τον πιτσιρικά μαζί του
Και αν καθόταν δίπλα μου δε θα έριχνα συνέχεια θα τον άφηνα
Γιατί καταλαβαίνω τον πιτσιρίκο λέω 4:30 η ώρα μετά το φροντιστήρια το μυαλό θα ήταν στο κυνήγι θα χαιρόταν
Αλλά του τη φυλάω
Όχι τίποτα αν έχει των μικρό και εγώ μπω μπροστα του τη θα του πει ότι ο μαλακας μπήκε μπροστα μας και μας κόβει τα πουλιά

Status
Not open for further replies.
Back