Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
...Αναμενόμενον... Σας το 'χα αναφέρει...

...Πλάκα κάνεις τώρα...
Νικόλα δεν είναι αναμενόμενο. Ειναι προβλεπόμενο από τον δασικό κώδικα ότι με ολική χιονοκαλυψη απαγορεύεται το κυνήγι. Σωστο η λάθος έτσι ήταν όσο θυμάμαι και έτσι είναι και τώρα. Μοναδικη φορά που θυμάμαι να έχει βγει υπουργική απόφαση για απαγόρευση πανελλαδικά ανεξαρτήτως χιονοκαλυψης είναι το 17 από τον Φαμελο λόγω ψύχους και καλά.

Εχω εναν πολυ καλο φιλο στα Νερατζα Κορινθιας...μεταξυ Βραχατι και Κιατου !!!
Χασαπαρο τον φωναζω ....Χασαπης ειναι....Γιαννη τον λενε !!! Τετοιο κρεας και λουκανικα ( δικα του ) δεν εχω βρει
σε ολη την Ελλαδα...!!!
Οταν εφαγα θυμηθηκα ξεχασμενες γευσεις απο τα παιδικα μου χρονια....με λουκανικο απο το χωριο του
πατερα μου !!
Οποιος παει Κορινθο...να περασει να παρει....και οχι μονο θα δικαιωθω και θα θυμηθει....αλλα θα μου
αναβει και κανα κερι οταν πεθανω....!!!
Για τετοια κατασταση μιλαω..... :) :cool:

ΥΓ. Μην ξεχασετε να παρετε προβατινα....και ολοκληρο μαριναρισμενο κοτοπουλο χωρις κοκκαλα !!! ;) :)
Που το έχει το κρεοπωλείο? Περνάω συχνά από εκεί και θα πάρω να δοκιμάσω.

"Η" Νεράτζα είναι κύριε Νίκο! Και ο Γιάννης εγγύηση!

Και ιδιογομωταρας.....Απο εκει τον γνωρισα Μα'ι'κ μου !!! :)

ΥΓ. Τον εχω στα ''κακα στενα'' να κανει εγγραφη στο φορουμ....και ολο μου ξεγλιστραει ....:)

Βόλτα σήμερα από τις 9.15 έως 12 30. Προς Σπάτα μεριά. Τσίχλες λίγες και σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πήρα 8, οι 6 στο χέρι και 2 ξεπουπουλιάσματα.
Το ατόπημα της ημέρας, μιά μακρομύτα που την σήκωσα δίπλα μου σε μία αγριλιά και ενώ οι πρώτες 2 τουφεκιές ήταν παρακαλώ σκοτώστε με, την έχασα πανηγυρικά. Το τι βρίσιμο μου έριξα δεν λέγετε....
Για Πελασγία έλεγα και εγώ το Σάββατο. Θεωρώ ότι σίγουρα θα έχει ξεχιονίσει χαμηλά. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να έρθει παρέα και να γνωριστούμε από κοντά θα χαρώ ιδιαιτέρως. Καλή συνέχεια σε όλους.

Νικόλα δεν είναι αναμενόμενο. Ειναι προβλεπόμενο από τον δασικό κώδικα ότι με ολική χιονοκαλυψη απαγορεύεται το κυνήγι. Σωστο η λάθος έτσι ήταν όσο θυμάμαι και έτσι είναι και τώρα. Μοναδικη φορά που θυμάμαι να έχει βγει υπουργική απόφαση για απαγόρευση πανελλαδικά ανεξαρτήτως χιονοκαλυψης είναι το 17 από τον Φαμελο λόγω ψύχους και καλά.
Όντας ακόμη στην Αθήνα και μη έχοντας εικόνα των περιοχών μας (Εύβοια και πέριξ) ερωτώ αν υπάρχει περιοχή χωρίς χιονοκάλυψη μπας και επανερχόμενος μεθαύριο ακούσω τη καραμπίνα μου.

Βόλτα σήμερα από τις 9.15 έως 12 30. Προς Σπάτα μεριά. Τσίχλες λίγες και σε πολύ συγκεκριμένα σημεία. Πήρα 8, οι 6 στο χέρι και 2 ξεπουπουλιάσματα.
Το ατόπημα της ημέρας, μιά μακρομύτα που την σήκωσα δίπλα μου σε μία αγριλιά και ενώ οι πρώτες 2 τουφεκιές ήταν παρακαλώ σκοτώστε με, την έχασα πανηγυρικά. Το τι βρίσιμο μου έριξα δεν λέγετε....
Για Πελασγία έλεγα και εγώ το Σάββατο. Θεωρώ ότι σίγουρα θα έχει ξεχιονίσει χαμηλά. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να έρθει παρέα και να γνωριστούμε από κοντά θα χαρώ ιδιαιτέρως. Καλή συνέχεια σε όλους.
Απο κομποταδες εχουμε καμια πλιροφορια εμαθα οτι στον καμπο δεν εχει χιονι

Δε μου λέτε ρε παλικάρια τα 28 γρ ρουμελιωτη πάνε καλά με αυτόν τον καιρό 4 βαθμούς τώρα
Με στενά τσοκαρισμα

Μα ασφαλώς Χάρη!! Ρίξ' τα εντελώς ξέγνοιαστα αδερφέ... Οπουδήποτε κι οποτεδήποτε...

Status
Not open for further replies.
Back