Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Δεν γνωρίζω τα νομικά τερτίπια αλλά αν πέσεις σε μαλακά δικαστή και σε δικάσει για απείθεια μπλέκεις παραπάνω .Νόμοι υπάρχουν αλλά ερμηνεύονται κατά το δοκούν και η αστυνομία βάση νόμου για να σε σταματήσει πρέπει αυτός που κάνει σήμα να φοράει ενδεικτικά της τροχαίας λέει ο νόμος (Τελαμώνα) δηλ αλλιώς φεύγεις αλλά αν το κάνεις μετά θα τρέχεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Απόφαση 844 / 2010 (Ζ, ΠΟΙΝΙΚΕΣ) ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
Θέμα
Αιτιολογίας επάρκεια, Ακυρότητα απόλυτη, Αναιρέσεων συνεκδίκαση, Θήρα παράνομη.
Όποιος θέλει να μάθει πολλές πτυχές των νόμων που διέπουν το κυνήγι και οτι αφορα τα μεσα παράνομης άσκησης θήρας καλό είναι να το διαβάσει.

Έσκασα τηλ τις προαλλες ότι κάτι φάνηκε προς τα εδώ κ σημερα κανονισαμε ένα
περπατητο με το φιλαράκι και δυο...43αρια εν δράση.......

Κατάφερα 5 στο χέρι συν δύο κοτσυφια χαμενα μέσα στα πυκνα....
Ο φίλος κατάφερε 8 κ είχε κ αυτός δυο χαμενα....
Η φάση ήταν που σηκώθηκε αθόρυβα μια μπεκάτσα πισω απο την πλατη μου καθώς την είχα προσπερασει, δυστυχώς κ εξαιτίας των πυκνων δεν μου άφησε περιθωρια για βολή.......
Μια χαρά περασαμε....

Navaro 30γρ ν9 εγώ κ ο φίλος διάφορα j&b light 31γρ ν8 , imperial καρδαρας 32γρ ν9, ρουμελιωτης csb1 32γρ ν9...

IMG_20230211_114456.jpg

Βγείτε όσοι μπορείτε γιατί δεν θα περνάνε οι μέρες μέχρι να αρχίσει πάλι το κυνήγι και ευχηθείτε να μην ξαναπεράσει τέτοια χρονιά
Φέτος ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει ποτέ και αυτό δεν αλλάζει
Με πέντε δέκα αναλαμπές, που ούτε καν αναλαμπές δεν είναι, γιατί το να πάνε δύο άτομα και να πάρουν είκοσι πουλιά δεν είναι και τίποτα τρομερό υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν σώζεται η χρονιά

Βγείτε όσοι μπορείτε γιατί δεν θα περνάνε οι μέρες μέχρι να αρχίσει πάλι το κυνήγι και ευχηθείτε να μην ξαναπεράσει τέτοια χρονιά
Φέτος ήταν ότι χειρότερο έχει υπάρξει ποτέ και αυτό δεν αλλάζει
Με πέντε δέκα αναλαμπές, που ούτε καν αναλαμπές δεν είναι, γιατί το να πάνε δύο άτομα και να πάρουν είκοσι πουλιά δεν είναι και τίποτα τρομερό υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν σώζεται η χρονιά
Δε βαριέσαι ρε Γιώργο...
Όπως στα πολλά,έτσι και στα λίγα!🙂

Στα σοβαρά εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εαν είναι έτσι,τροφή μπορούνε να βρούνε άνετα
Εάν είναι έτσι στο λιοστάσι τα ντυμένα είναι πεντακάθαρα
Αλλά είναι και πώς θα το ερμηνεύσει το δασαρχείο ή το ελεγκτικό όργανο

Κλαδευα μέσα στο περιβόλι και λέω δεν έχω το όπλο δίπλα μην περάσει καμία καρακάξα η κουρουνα;

Ε από το πουθενά άκου τσιπ τσιπ πετούσε μια μεσουρανα, πετάω ψαλίδα και πριόνι και πιάνω το όπλο. Κάνει ένα γύρο και χαμηλώνει... μια ντουφεκια κάτω...

Άμα θέλει να στο δώσει...
IMG_20230211_153140.jpg

Status
Not open for further replies.
Back