Εγω που τους παρακαλαω να παμε περπατητο κ βαριουνται;;;Πρωινό μοναχικό περπατητο, ίσως και το τελευταίο για φέτος.
Η αρχική επιλογή μέρους αποδείχθηκε φόλα, καθώς το 90% των πουλιών που συναντούσα ήταν κοτσύφια. Τι να το κάνεις....
Έφυγα από εκεί με μία τσίχλα απ' τις τρεις που κατάφερα με το ζόρι να τουφεκισω.
Άλλαξα μέρος πιο μετά, εκεί είχε πουλάκια, αλλά μόνος δε γινόταν να τα βάλω σε χέρι.
Με τα πολλά κατάφερα άλλες τρεις τσίχλες χέρι εκεί από τις έξι που προσπάθησα. Μία έφυγε τσουγμενη.
Καλά ήταν, άμα είχα κι άλλο ένα άτομο παρέα θα ήταν καλύτερα.
Λογγο για περπάτημα.Που είχες πάει Παναγιώτη? Αν επιτρέπεται φυσικά!
Τα ρίχνει ο φίλος παίρνει κάποια πουλιά ούτε κρύο ούτε ζέστη .Μιά χαρά! Χαίρομαι ιδιαίτερα τα δικαννάκια σας. Απωθημένο μου έμεινε να μη μπορώ να τα συνηθίσω.
Τα Α1 τι λένε;
Άμα το σκεφτείς δεν έχουν κ άδικο ωρέ Κώστα...Εγω που τους παρακαλαω να παμε περπατητο κ βαριουνται;;;
Τη να πω...;;;![]()
Εχεις δικιο...αλλα κ περυσι το ιδιο γινοταν ρε φιλε...βαριοντουσαν να περπατησουν αλλα οταν εγω για 2-3 ωριτσες ΜΟΝΟΣ επερνα 10 πουλακια σε μοναχικο περπατητο, τοτε τουν κσπνιζε κ ηθελαν να παμε...σιγα μη σκασω αν δεν ερθουν....τη βολτα μου θα την κανω.Άμα το σκεφτείς δεν έχουν κ άδικο ωρέ Κώστα...
Να ήταν άλλα χρόνια θα μπορουσες να τους πεις ουστ απο εδω παλιοτεμπέληδες χαχαχα...
Ολόκληρη έκταση σήμερα κ μόνο ένα φρέσκο καλυκα βρήκα....
Αλλος πουλησε τα όπλα του, άλλος το γυρισε στον λαγό, άλλος μόνο μπεκάτσα πλεον,άλλος "μεγάλωσε",αλλος παντρευτηκε κ έκανε οικογενεια κλπ κλπ..
Η ουσια είναι πως χάνονται οι τσιχλες, χάνονται κ οι τσιχλαδες..
Αυτη είναι η πικρη αλήθεια...
ΥΓ
Και εσυ γράφτους... Και τράβα μόνος......
Πεντακάθαρες!!Μιας που αυριο ενδέχεται να χαλάσει ο καιρός κ μιάς κ παμε ολοταχώς για την λήξη είπα να ρίξω αρκετό ποδαρι κ κουράστηκα....
Χτες βράδυ θυμήθηκα τα RC 32 ν11(πρωτη χρήση με αυτό το "νουμερο") που είχα παρει πριν τρία περιπου χρόνια για δοκιμή κ δεν αξιωθηκα να τα δοκιμάσω, όποτε κ γεμισα την φυσιγγιοθηκη...
Τα απολεσματα ήταν αυτά που ακριβώς περιμενα.. Άκρως θανατηφόρα.....
Και για καταλάβετε τι λέω με 8 τουφεκιές πηρα 7 πουλια ολα ξερα κ μπορώ να πω οτι τα δυο από αυτά ήταν σε οριακη απόσταση..
(Βεβαιως αυτό δεν το λέω για να καυχηθω για την σκοπευτικη μου...δεινότητα παροτι έχω τσοκ 1-3* αλλά εδώ μιλάμε για μεγάλη πληθωρα σκαγιων κ με ότι αυτό συνεπάγεται).
Δεν μένει παρα να τσεκαρω τα τραυματα στο μαδημα, καθως κ έναν έλεγχο κατά την διάρκεια του....φαγητου...
ΥΓ
....πολλες πετρες μέσα σε ένα μεγάλο πυκνό μου "έβγαλαν" μια τσίχλα την οποία κ πηρα κ καθώς μπήκα να την ψάξω έβαλα το όπλο στον ώμο για να εχω τα χέρια ελευθερα.. ...Ακουω θόρυβο κ σηκωνεται κατακόρυφα μια μπεκάτσα στα δυο μέτρα από το ποδι μου, το ξεκρεμάω αλλά ήταν ήδη πολυ αργά, μου την έκρυψαν οι ελιες..
Αν το είχα στα χέρια από πριν αυτή την μια "λαμψιά" που την είδα θα την προλαβενα για μια βολή..
Αλλά βλέπεται δεν φτανει μόνο να σηκωθεί μια μπεκάτσα το βασικό είναι να μπορεί να πατηθει η σκανδάλη..............
...Άτιμες ξυλοκοτες εχω πολλα να θυμάμαι από εσάς........
View attachment 67512
Διαβαζω για (Μοδι π.χ.) αλλος λεει ειχε πουλια, αλλος οχι....τελικα μηπως παντρευόταν σήμερα ο Καραγκιόζης κ ριχνανε προς τιμην του;;;;![]()
Έτσι ειναι γιατρουδακο μου...Ποιος είναι ο γκαντεμης εδώ μέσα
1 χέρι, 4 χαμένες σε απογευματινό περπατητο και στο καρτέρι 0000![]()