Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Καλύτερο μάθημα στον μικρό για το τι είναι πραγματικά είναι οι κυνηγοί δε θα μπορούσε να τύχει.
Και για τον ίδιο τον τσοπάνη...
Βλεπεις οι περισσοτεροι από τους συναδέλφους του δεν μας θέλουν στην "περιοχη τους" ακόμα κ αν κυνηγάμε τα...500μ μακριά από την στάνη τους...

Είναι γεγονός πως εξαιτίας της τρέλας που έχουμε για το κυνήγι πολλες φορες μας οδηγεί σε μέρη που δεν πατάει κανένας άλλος το ποδι του...
Και για τον λόγο αυτό εχουμε πολλες "αποκαλύψεις" στο ενεργητικο μας, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες.....

Πήρα τη γριούλα σήμερα να την ξεσκονίσω και το καταευχαριστήθηκα! Πολύ κέντρο μιλάμε, πήγε το κάπνισμα σύννεφο. Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξω ένα κουστουμάκι για τη μπενέλα;; .think.
Γενικά πουλάκια λίγα αλλά αρκετά για να ασχοληθείς, ειδικά στην προτελευταία έξοδο της χρονιάς

View attachment 67528
μονο γρια δεν ειναι η κυρια .

5 στο χέρι και 3 χαμένες ,τώρα είμαστε για απόγευματινο για να δούμε!! View attachment 67514
+6 στο απογευματινό και μια χαμένη σύνολο 11 στο χέρι και 4 χαμένες .Όλα τα πουλιά με το 4αρη και μόνο σε μια έριξα και τη δεύτερη το 5αρη .Η το έπαιρνες καθαρά η έφευγε.Τα τσοκ τού Baikal είναι άψογα, αν παίρνεις όλα τα πουλιά μέχρι25- 30 μέτρα δεν θέλεις τίποτα άλλο .

Σήμερα είχε έξοδο με το φίλο απο το forum liako
Το πρωί στις μαύρες λίγο τα χάσαμε
Τουφεκίσαμε απο δυο τις χάσαμε εγώ επιμένω ότι την μια την έκοψε το κεφάλι ο Ηλίας
Καρτέρι λίγα τα πουλιά αλλά μας βγήκαν ωραία και πήραμε απο καμία δεκαριά ο καθένας ο Ηλίας μπορεί να πήρε παραπάνω
Πολύ καλό παιδί και δυνατό τουφέκι χάρηκα που σε γνώρισα φίλε
Α το φροντιστήριο έγινε καταλήξαμε το Διαμάντι τις μπενελι και δε θέλω κουβέντα

Τουφεκίσαμε απο δυο τις χάσαμε εγώ επιμένω ότι την μια την έκοψε το κεφάλι ο Ηλίας
Καρτέρι λίγα τα πουλιά αλλά μας βγήκαν ωραία και πήραμε απο καμία δεκαριά ο καθένας ο Ηλίας μπορεί να πήρε παραπάνω
Ωραίοι!
Από 10 πουλάκια καρτερακι είναι μια χαρά δεδομένου του καιρού.Και η diamond οπλάρα.

περασαμε πολυ ωραια σημερα... το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι αργησαμε να γνωριστουμε.. ΧΑΡΗ χαρηκα πολυ που γνωριστηκαμε φιλε ελπιζω να περασει γρηγορα ο καιρος και να ξανακυνηγησουμε παρεα .big smile.

περασαμε πολυ ωραια σημερα... το κακο σε ολη την υποθεση ειναι οτι αργησαμε να γνωριστουμε.. ΧΑΡΗ χαρηκα πολυ που γνωριστηκαμε φιλε ελπιζω να περασει γρηγορα ο καιρος και να ξανακυνηγησουμε παρεα .big smile.
Με την σειρά είπαμε πρώτα ο γάμος μετά το γαμήλιο ταξίδι αφού έρθει η μπενελα για τα τρυγόνια
Και με το γαμήλιο ταξίδι θα φύγεις την επόμενη μη χασομερήσεις καμία βδομάδα παει η έναρξη

Και τελικά; Παραγάδι και καλάμι μέχρι να ψαρέψει;
Οχι ολα καλαμι ειναι. Τζίγκινγκ το πρωι και μετα το ριξαμε στο lrf απο τη βάρκα με καραβιδάκι και είχε τρελό παιχνιδι με τους κακαρέλους.
Στα περιεργα οτι πιασαμε πρωτη φορα λεοντόψαρο, εχω βαρεσει πολλα στο ψαροντούφεκο αλλα οτι τσιμπανε στα πλανάκια δεν το περίμενα!

Το ξερω φιλε
Το ξερω!!!
Επισης να ξερεις απο προσωπικη εμπειρια στην οικογενεια
Γυναικα ΔΕΝ αγγιζεις
Κρατα αποσταση πανω απο μετρο!!!
Και παντα με μαρτυρες
Με το δακτυλο να της αγγιξεις το μαλλι σε ενα διαπλικτισμο(πχ το κλεφτρονι να ηταν γυναικα) και απλα να της τραβουσες το μαλλι
Τις εχεις τις 48 ωρες θπο κρατηση σιγουρες
Τουλαχιστον εδω
Απλα πεφτει κατω και κανει πως σφαδαζει απο τους πονους
Πληρωνει και ενα γιατρο της βαζει ενα κολλαρο
Και αντε ξεμπλεξε
Η αστυνομια θα σε θεσει υπο κρατηση 48 ωρες ανεξαρτητως τι θα κανει με αυτην

Εαν σε κλεψει γυναικα καλυτερα να κανεις τον στραβο….
Άκου αδελφέ έχουμε ισότητα την πιστεύω έτσι αν με κλέψει άντρας θα φάει μπουνιές αν με κλέψει γυναίκα αν και θα έπρεπε να συμπεριφερθω ισότιμα δεν θα το κάνω θα μετατρέψω τις μπουνιές σε σφαλιάρες και τυχερή θα είναι μη συμπληρώσω με κλωστές το μενού.

Status
Not open for further replies.
Back