Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
από πουλιά λίγα η πολλά είχαμε σε σύγκριση με άλλες περιοχές.

Επακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα δικά μου τα τόπια...!!! Μα μην έχουμε κανένα παράπονο! Δόξα να 'χει η Θεά Άρτεμη!! Μας αντάμειψε πλουσιοπάροχα και εφέτος...!!! :D:D
Είθε και του χρόνου...!!! .pray to God.

Eγώ απ' την άλλη, θα υπερθεματίσω το πρώτο μέρος της ως άνω αράδας: ''...καλό κι άγιο το καρτέρι...!!!''
Απεχθάνομαι το περπατητό! Είμαι γνήσιος λάτρης τού κλασικού, στατικού ''τίρου''...!!!
Κι απ' την στιγμή κιόλας που δεν μ' αφήνει καθόλου παραπονεμένο, αλλά απεναντίας, με ανταμοίβει διαρκώς, τότε διά τί να το εγκαταλείψω το καρτερίσιο...?
Καρτέρια, λοιπόν, και διά πάντα καρτέρια για εμένανε...!!! Έως ότου να ''βγει ο ήλιος απ' τη δύση''..!!!
Και εγώ προτιμώ το καρτέρι.Αν δεν έχει αποτέλεσμα,τότε στο περπατητό!

Eγώ απ' την άλλη, θα υπερθεματίσω το πρώτο μέρος της ως άνω αράδας: ''...καλό κι άγιο το καρτέρι...!!!''
Απεχθάνομαι το περπατητό! Είμαι γνήσιος λάτρης τού κλασικού, στατικού ''τίρου''...!!!
Κι απ' την στιγμή κιόλας που δεν μ' αφήνει καθόλου παραπονεμένο, αλλά απεναντίας, με ανταμοίβει διαρκώς, τότε διά τί να το εγκαταλείψω το καρτερίσιο...?
Καρτέρια, λοιπόν, και διά πάντα καρτέρια για εμένανε...!!! Έως ότου να ''βγει ο ήλιος απ' τη δύση''..!!!
Αααα, δε ξερεις τι χανεις με το περπατημα. Ποσες μπεκατσες, ποσοι λαγοι εχουν πεταχτει και καρπωθει σε περπατητο τσιχλας.
Επισης, το περπατημα βοηθαει και στο κλαμπανι, και εξηγουμαι.
Με το περπατημα δουλευει το γαστρεντερικο συστημα και τους κλανουμε μια μαντρα αρχ...ιδια ευκολοτερα...

Νικολα εισαι από τους προνομιούχους όπως και άλλα Παλικάρια
Έχετε τους κυνηγότοπους δίπλα σας οπότε και το καρτέρι προσφέρεται
Εδώ η ποιο κοντινή εξόρμηση στοιχίζει από 30-50 ευρώ
και μένει μια ριμάδα Κυριακή για να απολαύσεις αυτό που σε γεμίζει
Δεν είναι το πρόβλημα η καρπωση αλλά η επαφή με το θήραμα
κάτι που εδώ κάτω για να το πετύχεις θα πρέπει να αλλάζεις κάθε χρόνο γαλοτσες
Μπράβο αγαπητέ!! Σου βάσταγε το καλύτερο τσιχλοκυνήγι διά το τέλος...!!

Θύμισέ μου σε παρακαλώ το όμορφο πλαγιοδικαννάκι σου... Δεν σου κρύβω ότι μ' αρέθει!! (Ειδικά η αποστρογγυλεμένη του μπάσκουλα και η επίσης αποστρογγυλεμένη του παπιούλα...!!)

Να 'σαι γερός, να το χαρείς υπέρ το δέον και του χρόνου...!!! :cool:
Ο γερολυκος μου winchester 21 η αδυναμία μου μαζί με την γερόντισσα μου Α302
Μεγαλη καψούρα ;)

Στο περπατητο όπως είπαν οι προλαλήσαντες έχεις και τα τυχερά σου ..έχω χτυπήσει περίπου 20 λαγούς σε περπατητο τσίχλας..με τον τελευταίο λαγό να είναι ένα απίστευτο περιστατικο..τουφέκισα τσίχλα και σκότωσα λαγό…
Ηλιοφάνεια ,χειμώνας και ο λαγός καθόταν σε μια ρίζα ελιάς σε ενα νότιο επικλινες χωράφι..ορατότητα πολύ καλή μπορούσα να ρίξω χαμηλά καθώς από πάνω ήταν μερικές ελιές και μετά δάσος πυκνό..ρίχνω στην τσίχλα ,πεφτει πάω να την πάρω,δεν την έβρισκα και έκανα βόλτες πάνω -κάτω και ξαφνικά όταν πλησίασα την ελιά πετάχτηκε ένας λαγός με σπασμένο εντελώς σχεδόν το μπροστινό πόδι και αιμορραγία φουλ..η τουφεκια πήγε ακριβώς στο γιατακι του ,ήταν περίπου 15 μέτρα ..για την ιστορία η τσίχλα δεν βρέθηκε και ο λαγός αν και τραυματισμένος δεν σηκώθηκε από το γιατακι αν και έφαγε την τουφεκια ..αν είχα βρει την τσίχλα αμέσως ,θα έφευγα ευθεία κάτω και ο λαγός θα έμενε τραυματισμένος στο γιατακι του..με τις βόλτες που έκανα πάνω κάτω να την βρω πλησίασα στην ελιά και σηκώθηκε..φυσίγγι διασποράς fly target ελικοειδής διασπορεας Ν10..
BE6D6804-570C-47B9-917A-B5577C24B6FF.jpeg612BB6CD-45D3-476A-AC50-E1BCE4191409.jpeg

Last edited:
Στο περπατητο όπως είπαν οι προλαλήσαντες έχεις και τα τυχερά σου ..έχω χτυπήσει περίπου 20 λαγούς σε περπατητο τσίχλας..με τον τελευταίο λαγό να είναι ένα απίστευτο περιστατικο..τουφέκισα τσίχλα και σκότωσα λαγό…
Ηλιοφάνεια ,χειμώνας και ο λαγός καθόταν σε μια ρίζα ελιάς σε ενα νότιο επικλινες χωράφι..ορατότητα πολύ καλή μπορούσα να ρίξω χαμηλά καθώς από πάνω ήταν μερικές ελιές και μετά δάσος πυκνό..ρίχνω στην τσίχλα ,πεφτει πάω να την πάρω,δεν την έβρισκα και έκανα βόλτες πάνω -κάτω και ξαφνικά όταν πλησίασα την ελιά πετάχτηκε ένας λαγός με σπασμένο εντελώς σχεδόν το μπροστινό πόδι και αιμορραγία φουλ..η τουφεκια πήγε ακριβώς στο γιατακι του ,ήταν περίπου 15 μέτρα ..για την ιστορία η τσίχλα δεν βρέθηκε και ο λαγός αν και τραυματισμένος δεν σηκώθηκε από το γιατακι αν και έφαγε την τουφεκια ..αν είχα βρει την τσίχλα αμέσως ,θα έφευγα ευθεία κάτω και ο λαγός θα έμενε τραυματισμένος στο γιατακι του..με τις βόλτες που έκανα πάνω κάτω να την βρω πλησίασα στην ελιά και σηκώθηκε..φυσίγγι διασποράς fly target ελικοειδής διασπορεας Ν10..
View attachment 67606[ATTACH type="full" alt="612BB6CD-45D3-476A-AC50-
E1BCE4191409.jpeg"]67607[/ATTACH]

τα φυσίγγια fly target υπάρχουν ακόμα? τα έβρισκα πριν πολλά χρόνια εδώ στην Αθήνα

τα φυσίγγια fly target υπάρχουν ακόμα? τα έβρισκα πριν πολλά χρόνια εδώ στην Αθήνα
Αυτά τα είχα πάρει πέρυσι από ένα μαγαζί εδώ που τα είχε βγάλει προσφορά..ήταν πολύ παλιό στοκ..νέα κουτιά δεν έχω δει πουθενά ..μάλλον έχει σταματήσει η παραγωγη τους ,χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος .

Status
Not open for further replies.
Back