Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
με τι φυσιγγι εριχνες φετος?
Δικά μου psb1 στα 30 γρ ν10 τα περισσότερα κ 28 γρ ν8 Ρουμελιώτης που είχαν μείνει από το σκοπευτήριο το καλοκαίρι... Γενικά όμως ότι να ναι, ότι στοκ κ μισοκουτα είχα να φεύγουν

Καλό απόγευμα !! Φέτος ήταν η χειρότερη χρόνια 27 χρόνια που κυνηγάω..περιοχη Δυτικά Χανιά..επίσης οσα πολύ λίγα πουλιά υπήρχαν πολύ πονηρά και δύσκολα σου έδιναν ουρανό να ρίξεις..χαμηλά,πονηρα και γρήγορα έφευγαν τα πιο πολλά.επισης αρκετές φορές σηκώνονταν πολύ δύσκολα!!
Έκανα ένα νέο βίντεο με κάποιες τουφεκιές που σας έχω ξαναβάλει αλλά και κάποιες καινούργιες..
Και του χρονου με υγεια σε ολους!
Κ του χρόνου Γιάννη... Βλέπω έχεις την 4η γενιά shotkam έτσι? Ισχύει ότι γράφει την τουφεκιά χωρίς να χρειάζεται να την χτυπήσεις πιο πρίν? Γράφει δηλαδή συνέχεια?
Από οξύτητα βλέπω χάνει λίγο σε σχέση με την προηγούμενη, το βλέπω κ από άλλα βίντεο στο YouTube ωστόσο αν γράφει αυτόματα με την τουφεκιά χωρίς να χρειάζεται να την χτυπήσεις έχει τρομερό πλεονεκτήμα... Εγώ προσωπικά χάνω υπερβολικά πολλές στιγμές επειδή δεν προλαβαίνω να την "ανάψω" πριν την τουφεκιά

Κ του χρόνου Γιάννη... Βλέπω έχεις την 4η γενιά shotkam έτσι? Ισχύει ότι γράφει την τουφεκιά χωρίς να χρειάζεται να την χτυπήσεις πιο πρίν? Γράφει δηλαδή συνέχεια?
Από οξύτητα βλέπω χάνει λίγο σε σχέση με την προηγούμενη, το βλέπω κ από άλλα βίντεο στο YouTube ωστόσο αν γράφει αυτόματα με την τουφεκιά χωρίς να χρειάζεται να την χτυπήσεις έχει τρομερό πλεονεκτήμα... Εγώ προσωπικά χάνω υπερβολικά πολλές στιγμές επειδή δεν προλαβαίνω να την "ανάψω" πριν την τουφεκιά
Καλημέρα σας! Σε ευχαριστώ Άρη..Και του χρόνου σε ολους να είμαστε καλά !!
Ναι Άρη μπορεί να είναι συνέχεια ενεργοποιημένη με επιλογή απο το μενού της εφαρμογής..
Πάντως βάση χαρακτηριστικών του κατασκευαστή καλύτερη ανάλυση έχει η Gen 4..τώρα στην πράξη δεν ξέρω ..εμένα έχει επιλογή για 4K βίντεο αλλά σου λέει ότι πρέπει να κατεβάσεις τα βίντεο σε υπολογιστή και έτσι βάζω την ανάλυση 2,7Κ επι 3 ζουμ τις πιο πολλες φορες ..καμία φορά βάζω και χαμηλότερη ανάλυση με υψηλότερο ζουμ δοκιμαστικά πιο πολύ ..αυτά τα βίντεο τα φτιάχνω εντελώς ερασιτεχνικά από το κινητο μου..δηλαδη από την εφαρμογή της κάμερας περνάω το βίντεο στο κινητο με Wi-Fi και μετά με ένα προγραμμα που έχω στο κινητο φτιάχνω το βίντεο ,και εκεί στο προγραμμα που φτιάχνω το βίντεο από ότι βλεπω χάνω πολύ σε ανάλυση ..καμία σχέση με τα βίντεο που γράφει η κάμερα και τα βλέπω στην εφαρμογή της τα οποία είναι με πολυ καλή ευκρίνεια..

Attachments

• 33BE7081-D542-43EC-B913-9779C44B7E86.png
    33BE7081-D542-43EC-B913-9779C44B7E86.png
    2,1 MB · Προβολές: 22
  • 0E4880B5-6157-4AB1-BF88-2532A8C6AC4F.png
    0E4880B5-6157-4AB1-BF88-2532A8C6AC4F.png
    2,5 MB · Προβολές: 21
  • 2F832782-4E71-4F88-A4BD-04E36110AABA.png
    2F832782-4E71-4F88-A4BD-04E36110AABA.png
    2,1 MB · Προβολές: 21
Καλημέρα σας! Σε ευχαριστώ Άρη..Και του χρόνου σε ολους να είμαστε καλά !!
Ναι Άρη μπορεί να είναι συνέχεια ενεργοποιημένη με επιλογή απο το μενού της εφαρμογής..
Πάντως βάση χαρακτηριστικών του κατασκευαστή καλύτερη ανάλυση έχει η Gen 4..τώρα στην πράξη δεν ξέρω ..εμένα έχει επιλογή για 4K βίντεο αλλά σου λέει ότι πρέπει να κατεβάσεις τα βίντεο σε υπολογιστή και έτσι βάζω την ανάλυση 2,7Κ επι 3 ζουμ τις πιο πολλες φορες ..καμία φορά βάζω και χαμηλότερη ανάλυση με υψηλότερο ζουμ δοκιμαστικά πιο πολύ ..αυτά τα βίντεο τα φτιάχνω εντελώς ερασιτεχνικά από το κινητο μου..δηλαδη από την εφαρμογή της κάμερας περνάω το βίντεο στο κινητο με Wi-Fi και μετά με ένα προγραμμα που έχω στο κινητο φτιάχνω το βίντεο ,και εκεί στο προγραμμα που φτιάχνω το βίντεο από ότι βλεπω χάνω πολύ σε ανάλυση ..καμία σχέση με τα βίντεο που γράφει η κάμερα και τα βλέπω στην εφαρμογή της τα οποία είναι με πολυ καλή ευκρίνεια..
Επιλογή έχει κ εμένα για συνεχόμενη εγγραφή αλλά πέφτει η μπαταρία αμέσως... Έλεγα μήπως κάτι έχει αλλάξει στην καινούργια...τη χτυπάς δηλαδή κανονικά εσύ για να γράψεις πριν τουφεκισεις έτσι?

Επιλογή έχει κ εμένα για συνεχόμενη εγγραφή αλλά πέφτει η μπαταρία αμέσως... Έλεγα μήπως κάτι έχει αλλάξει στην καινούργια...τη χτυπάς δηλαδή κανονικά εσύ για να γράψεις πριν τουφεκισεις έτσι?
Ναι έτσι ακριβώς .. χτυπάω την πάπια ..και εγώ δεν δούλεψα καθόλου την συνεχόμενη εγραφη.εγώ το μεγαλύτερο πλεονεκτημα στην καινούργια θεωρώ την διάρκεια της μπαταρία..

με την ταπα επαισε φιλαρακι και απλα ζαλιστηκεεεε;)
;)
Συμφωνώ, όταν ήμουν μικρός έχω καθαρίσει κοτσύφι που σκότωσε ο πατέρας μου και ήταν πάνω του καρφωμένος ο συγκεντρωτηρας, δεν θυμάμαι σε τι κατάσταση ήταν το υπόλοιπο σώμα του από τα σκάγια, αλλά μου έχει μείνει στην μνήμη ο συγκεντρωτηρας καρφωμένος στο στήθος του πουλιού .

Όπως το είπες ρε φίλε οι τουφεκιές που γράφω είναι μια στις 3 μην σου πω μια στις 4 ειδικά στο παπί τα πρωινά που τα βλέπεις τελευταία στιγμή εκεί είναι πολύ χαμηλότερο το ποσοστό εγγραφής!!

Δικά μου psb1 στα 30 γρ ν10 τα περισσότερα κ 28 γρ ν8 Ρουμελιώτης που είχαν μείνει από το σκοπευτήριο το καλοκαίρι... Γενικά όμως ότι να ναι, ότι στοκ κ μισοκουτα είχα να φεύγουν
Πως τα πήγε η μαξους με 28 γρ !!!!

Στο όριο ακριβώς έφυγα σήμερα!!! Πηγα στον στάβλο για δουλειες και γινόταν πανζουρλισμος από κελαηδήματα. Με πήρε σχεδόν νύχτα και ανέβηκα πιο πάνω να δω αν ανεβαίνουν. Στην 25η που μετρησα πήρα τα μάτια μου και έφυγα. Βεβαια πιο μακριά άκουσα 7-8 τουφεκιες🤬. Ισως να επρόκειτο για "συναδελφο" παλαιοημερολογιτη......

Δεν έχω άλλη δοκιμή, από δω κ πέρα πρώτα ο Θεός θα την ξεφτυλισω...
28 γρ ν8 στα 30 μέτρα με 3/10 τσοκ Carlson

Φίλε αυτή στα 30 μέτρα τη βγανω με τον κύλινδρο στη Φράνκι.νιαουυυυυ
Πέραν της πλάκας πολύ ωραία τουφεκια

Δεν έχω άλλη δοκιμή, από δω κ πέρα πρώτα ο Θεός θα την ξεφτυλισω...
28 γρ ν8 στα 30 μέτρα με 3/10 τσοκ Carlson

Το 3/10 λες το lm γιατί αυτό έχω μόνιμα απάνω…. Πολύ ωραία ντουφέκια φετος θα φωρτοσο ρουμελιοτη… τα κυνηγιτηκα αρι είναι η τα σκοπευτηκι 28 αρια

Το 3/10 λες το lm γιατί αυτό έχω μόνιμα απάνω…. Πολύ ωραία ντουφέκια φετος θα φωρτοσο ρουμελιοτη… τα κυνηγιτηκα αρι είναι η τα σκοπευτηκι 28 αρια
Παρε και από τα δύο...... Καρμανιολες είναι και τα δύο στις τσίχλες. Αχλαδα δεν προλαβαίνουν να πουν....

Σε απόδοση πολύ καλά αλλά στο κουτί κάνει μια με δύο εμπλοκές... Τώρα που τελείωσε το κυνήγι θα την μονταρω...
Σε ζεστό καιρό (πχ έναρξη) δύσκολα θα κάνει εμπλοκή. Σε πραγματικό χειμώνα, έτσι κάνει και η fusion evolve που έχω, με 28γρ. Βέβαια, η δικιά μου, πολλές φορές "φτύνει" το 3ο φυσίγγι της αποθήκης από τη γλώσσα, όταν τραβιέται το κλείστρο πίσω 🤔😒

Status
Not open for further replies.
Back