Για τον θυρεοειδή είναι το Τ4 ,το Τ3 μάλλον είναι υπόθετο.Τι είναι αυτό χάπι για το θυρεοειδή
Για τον θυρεοειδή είναι το Τ4 ,το Τ3 μάλλον είναι υπόθετο.Τι είναι αυτό χάπι για το θυρεοειδή
Και μετά μου λες ότι δεν εχεται πουλια ακόμα και η γατί τρωνεΤον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..
Θαρρείς κ θέλει να μου πει πως είναι καλυτερη κυνηγός από εμένα.......
....Το μόνο σίγουρο.....
Α ρε κυρ κοτσυφα τουτη την φορά δεν σου έμελλε να πας απο σκαγι......
Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......
View attachment 67780
Εγώ το είπα, του χρόνου θα πάρω τη γάτα μου στο βουνό !Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..
....Το μόνο σίγουρο.....
Τι να κάνουμε, για κάποιους άλλους στην φυση το κυνήγι διαρκει 365 μερες το χρόνο......
View attachment 67780
Τον χειμώνα μόλις σουρουπωνει ακουγεται κανα κοτσυφι στο χωριό..Και μετά μου λες ότι δεν εχεται πουλια ακόμα και η γατί τρωνε![]()
Εγώ το είπα, του χρόνου θα πάρω τη γάτα μου στο βουνό !
Δεν είναι το Τ3 υπόθετο είναι θυρεότρόπος ορμόνη και την δίνουμε μετά από χειρουργείο για μικρό διάστημα και μετά ξεκινάει η Τ4Για τον θυρεοειδή είναι το Τ4 ,το Τ3 μάλλον είναι υπόθετο.
Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..
....Το μόνο σίγουρο.....
View attachment 67780
Πες του ν'αφησει τα πουλάκια και να έχει το νου του στα κοφτερά που δουλεύει!!Ο ξάδερφος στα όρια της παράκρουσης. είναι στις ελιες και κλαδευει και εδώ και 20 λεπτά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν 2-3 μαζί...... Εχει και ένα τσιχλοκαιρο εδώ σήμερα.....
Ο ξάδερφος στα όρια της παράκρουσης. είναι στις ελιες και κλαδευει και εδώ και 20 λεπτά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν 2-3 μαζί...... Εχει και ένα τσιχλοκαιρο εδώ σήμερα.....
Πως λέει η παροιμία Ηλία να τρων και οι κότες ε εδώ έχουμε να τρων και οι γάτεςΚαι μετά μου λες ότι δεν εχεται πουλια ακόμα και η γατί τρωνε![]()
Nα φάνε και αυτές οι καημένες:όλοι μαζί τα φάγαμε!Πως λέει η παροιμία Ηλία να τρων και οι κότες ε εδώ έχουμε να τρων και οι γάτες
Πες του να κάνη ξερή προπόνηση!!!!!!!Ο ξάδερφος στα όρια της παράκρουσης. είναι στις ελιες και κλαδευει και εδώ και 20 λεπτά έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν 2-3 μαζί...... Εχει και ένα τσιχλοκαιρο εδώ σήμερα.....
Για ξερά καντήλια τον έκοψα όπως τον άκουσα......Πες του να κάνη ξερή προπόνηση!!!!!!!
Δεν έχεις και άδικο, είναι και ολιγον τι ατζαμής ο μπαγάσας!Πες του ν'αφησει τα πουλάκια και να έχει το νου του στα κοφτερά που δουλεύει!!
Τις προάλλες γυρίζω σπίτι και βλέπω ένα μαδομουνι από πούπουλα παντού.Ειχε βουτήξει η μεγάλη γάτα μια δεκαοχτουρα στο μπαλκόνι και την είχε βάλει μέσα.Το πουλί μισό από φτέρωμα ήταν στον κρυφό φωτισμό και από κάτω και οι δύο κυρίες φέρμα.Αντε καθάριζε το σύμπαν τώρα...Τον..σύλλαβε κ τον έφερε στην αυλή..
....Το μόνο σίγουρο.....
View attachment 67780
Τι πουλί είναι αυτό?βλέπω ένα μαδομουνι
Είναι αυτό... κάτω από τον θάμνο... έλα που δεν ξέρεις...Τόσο μερακλής πια?Τι πουλί είναι αυτό?